Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Bencom ™

őstag

válasz regent #572 üzenetére

Engem a lengyelek egészen mostanáig nem támadtak ( 1140 körülig) de most elindítottak egy csinos sereget... a szövetség is úgy bomlott fel, hogy blokkolták egyetlen hajóval egy kikötőmet, amiben volt 4 hajó :U
    A Németek meg nem voltak szövetségeseim, és mondom, már támadtak is, csak fellázadt a seregük... és nagyon gyűjtögették a seregeket a határomnál, ezért megelőző csapást mértem rájuk ^^

de most megint minden városomban lázadozás van, és egyszerűen nem értem miért? :F:(

Na és most már nagyon elhúztam a milánóiaktól is, toronymagasan vezetek... de messze még a vége, és most vannak kialakulóban durva konfliktusok/helyzetek: pénz elfogy, többen most támadtak meg, vizen és földön egyaránt, forronganak a városok, érdekes lesz...

a pápa indított egy keresztes hadjáratot antiókia ellen, nekem ugye volt egy kisebb seregem jeruzsálemben, ami ellen pont jihadot hirdettek, megláttam a török jihad egységet, a családtag ki a várból, mellé a kilenc egység, keresztes hadjáratba be, az amúgy is 5 vagy6 csillagjához kapásból kapott még 3-mat, mert keresztes sereget vezet, plusz elérhetővé vált egy csomó olcsó zsoldos, azokkal neki a jihadnak, szanaszét vertem őket automata csatán (ha nem muszáj, akkor nem kézzel irányítom, ugye vga...) aztán irány tovább antiókiába... jeruzsálem viszont lázadozik, és közel az egyiptomi családtagok gyűrűje, több apróbb csapat szemet vetett már rá, nem rég üzentek hadat nekem, szóval érdekes lesz, de így hogy viszem a keresztes hadjáratot megint, talán mégsem fognak kiátkozni :DDD

Ugyanis eddig maxon voltak a keresztek, most visszaestem asszem 4 vagy 5-re ...

Oroszok meg majdnem betámadtak krímnél, de közben elkaptam egy diplomatájukat, térképcsere, kereskedelmi egyezmény, mindez generous-ra jött ki, erre nagyon happy-k lettek, és egyből megfordult a támadó seregük... de ha szövetségre szólítottam volna fel őket, akkor már very demanding lett volna... érdekes... pedig magasan legelső vagyok, és kb közös ellenségeink voltak (lengyelek legalábbis, és nem volt olyan szövetségese, aki nekem ellenség lett volna) :U

elmoraan (r): fúh ez nekem most hirtelen kicsit kínai lett :( Szóval minél több kereskedőt képzek, annál több pontom lesz, és ha sok pontom van, akkor kapok ilyen cuccot? Meg ha lefizetek kereskedőket, meg ha sok országgal van kereskedelmi egyezségem, meg ha a piac ki van építve, jól értettem?

Apropó: mi az a wages???? Eredetileg volt kb 3200, most már 8000 körönként!! Azt hittem, hogy az őrtornyok számától függ, de köze nincs hozzá... hogy a fenébe lehetne csökkenteni? A kiadásaim egyharmadát ez teszi ki?

Ja és ha a kereskedőházat így lehet elérni, akkor ezeket a lovagvárakat hogy? Mert láttam ilyen épületeket, hogy hospitellar hq meg ilyenek, de feltételt nem írt hozzá, mindenhol mind szürke...

öö és volt még valami, csak most nem jut eszembe... ja és thief guild meg merchant guild, meg nem tudom mik vannak még, lehet egyszerre, vagy csak külön külön? (mm egy városban csak az egyik lehet? )
    és még mindig volt valami, de elfelejtettem...

Új hozzászólás Aktív témák