-
GAMEPOD.hu
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
KubanitoS
veterán
válasz TomLion #9780 üzenetére
nyár óta nem játszottam a single móddal , olyan fura rágondolni... mintha nem is lenne kedvem hozzá, és ez aggasztó.
Én is pontosan ugyanezt érzem. A végjáték annyira negatív érzéseket vált ki belőlem még mindig, hogy nem is tudom mikor fogok valaha újra nekikezdeni a sorozatnak. Mindig amikor eszembe jut, hogy esetleg megint el lehetne kezdeni, egyből jön is a gondolat, hogy "minek"? Ez valóban aggasztó...
Az Omega DLC-t meg fogom venni, én barom már az ME3 megjelenése előtt feltankoltam Bioware pontokból gondolván, hogy tűkön ülve fogom várni a DLC-ket...hát nem így lett. A Leviatánt sem próbáltam még ki, ez az Omega meg teljesen olyan lesz, mint ahogyan említetted te is: érdektelen...
Az ME4-be pedig Snadbox játékmenetet szeretnék, Hub Worldökkel, meg űrhajóvezetéssel. Legyenek benne frakciók, nem csak katona, de lehetne tudós, meg csempész, esetleg kalóz és zsoldos. És lehessen más fajjal is menni, meg legyen COP mód.
Még ha a főszál,meg az NPC-k által adott küldik egy része lineáris is, legyen több szabadság, meg űrcsaták.
És fejlesszék tovább a skill-rendszert és a tárgyak-fegyverek customizálását..Ezt azért nem kéne. A Mass Effect játékoknak mindig is az volt az előnyük, hogy a történet vezérelte a dolgokat. Igen, mondhatjuk, hogy lineáris volt, de kb annyira, mint egy film. Én marhára nem szeretnék még egy sandbox játékot, csak ME névvel. Én jobban szeretem, ha egy játékban terelgetnek a jó irányba, mint hogy nekem kelljen megkeresni mit is akarok. Érdektelenné válhat a játék ebben a formában szerintem.
[ Szerkesztve ]
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gitáros topic
- Renault, Dacia topik
- ASUS blog: TUF A14 notebook, a mini játékgép
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Asszociációs játék. :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Philips 24B1U5301H/00 Monitor
- ÚJ Bontatlan Mac mini M4 chip16-24GB 256-512GB SSD 1év Apple Garanciáva AZONNAL Átvehető Deák Térnél
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Olympus E-M1X + objektívek
- Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 - ELEKTROMOS ROLLER
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest