Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Chuzzlee803

    aktív tag

    válasz Dr.NX #4189 üzenetére

    Madame Web nagyon erős lesz, kíváncsi leszek, hogy megéli-e, hogy ezzel a texttel és statline-nal kinyomtassák. Kicsit az OG space stone-ra hajaz.
    Az activate-re kíváncsi vagyok, remélem nem csak annyi, hogy "egy on reveal amit nem lehet cosmoval megállítani", mert az elég vad lenne. Talán a "when this moves"-ot akarják lerövidíteni egy új keyworddel?
    Cassandránál mi lehet az oka a változásnak? Drain helyett steal? Vajon ez azt jelenti, hogy a leszívott kártyákat nem tudja Luke sem meggyógyítani? Kérdések, kérdések... :B

    Más: van 6000 tokenem és a kerítésen ülök.
    Az egyik opció, hogy megveszem Mieket és Havokot, jövő héten pedig Herculest, és S4 complete leszek, bár egyik lap sem vonz, okkal nincsenek meg. Talán Havokkal lenne egy Negative változat, vagy az a Ravonnás történet, amit ide küldtetek egy pár hete, de ennyiben kimerül, és személy szerint egyre több MMM-et látok megint.

    Archetype kártyákból Pixie és Zemo nincs meg, viszont Pixie lesz augusztusban, és mellette Wiccan a jelenlegi textjével sem tűnik rossznak, még a végén QS és Domino meta lesz. :DDD Zemo viszont nem látszik egyelőre egészen októberig, és a mill egy kicsit mindig is izgatta a fantáziám.

    A "nincs meg-nem lesz októberig spotlightban-nem archetype, de erősnek tűnik" halmazok metszetében Blink, Gilga, Thena és Namora.

    Végül, természetesen ott van Kang, lapnak nem lap, viszont big bad, tehát "értékálló", potenciális rework várományos, bár nem állnék addig fél lábon. ;]

    Ti hogy látjátok? Így leírva is Zemo felé húz a szívem leginkább, de lehet, valamit nem látok.

Új hozzászólás Aktív témák