Új hozzászólás Aktív témák
-
CsiguszMaxim
senior tag
42 környéken való vergődésből sikerült végre felmászni 58-ig, de a legjobb az egészben, hogy egy olyan deckkel, amivel a játék eleje óta nem voltam ennyire szimbiózisban. Nagyon jó vele játszani. Alapvetően a képen látható fenti decket a netről szedtem le és a lenti deckre variáltam át a tapasztalatok alapján.
Sera köré épül, de sokszor meglepően jól teljesít ha nem jön fel a lap az ötödik körig.
Juggernaut remek counter a játék végén illetve lockjaw ellen, és strong guy is sokat hozott a konyhára, mert mivel az emberek nem egy discard dekket látnak, ezért alábecsülik.
A boszorka kimozgatja a bosszantó helyszíneket és storm ellen is kiváló, killmongert pedig érdemes a végére hagyni ha nagyon 1 cost cardot játszik az ellenfél.
Összeségében amúgy abban látom a pakli erejét, hogy a szinte a végéig nehéz olvasni hogy mi lesz belőle es jól altatja az ellenfelet. A sok kis lapot pedig nem nagyon veszik komolyan ezért komolyabb snapekbe is beleugranak
[ Szerkesztve ]
Best teaparty evaaaaaaaaa!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest