Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
chipesz
őstag
válasz Neurotoxin #7 üzenetére
Én tegnap kezdtem el. Elvileg 9 órám van benne, legalábbis az Xbox stat szerint (amit sokallok), de eddig nem ütköztem hibába.
Szerintem egy szép kis kalandjáték, eléggé kikapcsol, érdemes rá benevezni. 6135-ért szerintem simán megérte.
Samsung Galaxy S24
-
Neurotoxin
őstag
Érdekes, hogy végül szinte radar alatt megjelent a játék Xboxon is, a Gamepodon mégsem volt róla hír...Valaki próbálta már, befizessek rá XSX-en? Mondjuk mire letolom a Dzsedáj Szörvájvört, ezt is kipatchelik, ha kell.
19 éve a PH! lapcsaláddal!
-
Én egy második résznek is örülnék, mert a történetnek elég hirtelen lett vége, és lenne még hova folytatni.
-
Neurotoxin
őstag
Várós, meglepett, hogy végül tényleg elhozzák Xbox-ra is! Ki fogom próbálni.
19 éve a PH! lapcsaláddal!
-
janeszgol
félisten
Jöjjön! Mondjuk mobilra is el tudnám képzelni.
Ha már tele a piac csudatelefonokkal. -
chipesz
őstag
Vajon lesz fizikai változat is? Nem találtam erről infót.
Samsung Galaxy S24
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- OLED TV topic
- Ukrajnai háború
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- PS4 Games - Fiók kisöprés
- Új Bontatlan Dobozos PlaySation 5 Pro PS5 Pro 2TB-os gép gyári garanciával Azonnal Deák Térnél Átve
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 512GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest