Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tav-Csoves
őstag
válasz
Tav-Csoves #1224 üzenetére
szia önmagam!
Keress rá a játék almappáiban a "MiscData" file névre, majd jegyzettömbbel állítsd be a kívánt nyelv kódját majd mentés.
Nyelvi kódok:
0 English
1 German
2 French
3 Spanish
4 Italian
5 Polish
6 Korean
7 English(with alternate, asian font)
8 Swedish
9 Danish
10 Norwegian
11 Hungarian
12 Thai
13 Czechszép napot, örülök hogy segíthettem!
((másoknak is))
-
Tav-Csoves
őstag
Sziasztok!
Nagy erőkkel kerestem a google barátommal a Settlers 4 IV magyarítását, magyarosítását, magyar nyelvi fáljait, de kiöregedett oldalakba, és nem működő linkekbe ütköztem a feledés homálya miatt...
Van esetleg közületek valaki, kinek megvannak még ezek a fileok, vagy tud esetleg valamilyen működő linket adni számomra?
Nagyon szépen köszönöm!
Egyébként szépen működik, csak angolul, és ennek a cikknek a segítségével sikerült Win 10 64 biten 2018-ban beindítani.
-
Hunork
veterán
Üdv Urak!
Sürgős segítség kellene RAGE honosítással kapcsolatban:
Korábban már működött a honosítás, most sehogy sem. Steam nem fut, írásvédettség megszüntetve, Win restart, és mindig angol. Megnéztem, a Base mappában eddig is ott volt a fájl, ami patch fájlként van jelen. Mégsem működik. Sőt, ugye a módosítás dátumának változni kéne, ha valami új kerül bele. De nincs, a telepítő lefut, aztán semmi. Anarchy kiadás, 3 DLC van fent. Van valami megoldás? Cfg szerkesztése, bármi?
Aztán gondoltam egyet, Játék törlés, mentések, minden, reinstall. Mégsem megy.
Amúgy a honosításról meg nem készül reg bejegyzés. Fontos, WIN 8 alatt ment korábban, most Win 10 van. Remélem, ez nem akadály, vagy ha igen, magamhoz nyúlok...Szóval mit kell csinálni?? Miért ment régebben?
Szeretem a játékot, és bár vágom az angolt, de az ilyen sokrétű gammáknál szeretem, ha magyarul szólít meg. (lásd Fallout 3, Deus Ex...) A segítséget előre is köszönöm!UI: nem vagyok feladós típus, minden megoldás érdekel, ha kell matatok registry-ben, bárhol. Csak működjön!
-
aftercooler
aktív tag
válasz
aftercooler #1220 üzenetére
Ha érdekel valakit, akkor ez a megoldás, de german helyett hungarian -t kell odaírni és felcserélni, ahogy a videoban van.
[link] -
aftercooler
aktív tag
Sziasztok !
Megvettem megint potyára egy játékot az ARMA 2-őt, mert érdekelne és Magyar nyelven , felirattal jött ki a game, de a steam-en nincs benne a Magyar felirat vagyis kivették, vagy mittudomén a Magyar nyelvet egyszerűen belőle.
Így meg élvezhetetlen, mert nem tudok angolul, még Magyarul is aligSzóval tudnátok nekem mondani, vagy linkelni egy eredeti Magyar feliratot, vagy nyelvi file-t?
Köszi ! -
GICA666
tag
Sziasztok.Nem tudjátok véletlenül,hogy a Path to Kingdom.c.játéknak van magyarosítása?
-
GICA666
tag
válasz
aftercooler #1217 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm az infót.
-
GICA666
tag
Sziasztok.A hard to be a god c.játékhoz keresek magyarítást.Tudna v.ki segíteni?
-
aftercooler
aktív tag
Sziasztok megint !
A left4dead steam-es verziója nem tartalmaz Magyar feliatot ?
Mert azt olvastam, hogy igen, de a steam-en úgy látom, hogy nem. Esetleg valaki megvette és Magyar avagy nem ?
[link]Köszi!
-
aftercooler
aktív tag
Sziasztok!
Ha lennétek kedvesek linkelni nekem az Arma 2 - höz magyarítást, nagyon megköszönném, mert a steames verzióban nincs Magyar nyel valami oknál fogva.
Köszi!
-
xFreex
aktív tag
válasz
aftercooler #1210 üzenetére
A játék telepítési könyvtárába kell másolni a gamedata mappát. Ha csak a sounds mappa van meg akkor előtte csinálj egy gamedata mappát és abba másold.
-
aftercooler
aktív tag
Sziasztok!
A Stalker Clear Sky - ba hogy lehet bele tenni a Magyar szinkront?
Multkor megvettem a Steamen a Stalker Clear Sky - t, de szégyen szemre nincs benne a Magyar szinkron (nem is értem, hogy miért).
Az egyik Stalker-es fórumról sikerült megszereznem a teljes Magyar szinkront, de amit a leírásban mellékeltek hogy mit hová másoljak, nem tudom megtenni, mert nem találok (nincs) a játék könyvtárávan olyan mappa.
Nem tudjátok véletlenül, hogy oldható ez meg, valaki tudja a pontos megoldást ?
Köszi! -
do-Sequence
tag
Sziasztok!
Tud valaki valamit a Movie Studio Boss The Sequel című játék magyarításával kapcsolatban?
-
banán007
tag
Sziasztok!
Elkészítettem (elsődlegesen saját célra) az XM Solitaire játék (200 féle pasziánsz játékkal rendelkezik) magyarítását.
Íme a link: [Dropbox]
.....ha nem működne a letöltés: [link]
Hivatalos oldala: [sourceforge.net] és: [Petr Laštovička]
-
RIV
tag
Sziasztok!
Power dvd 12-höz valakinek nincs mag a magyarítása, esetleg honnan lehetne letölteni?
Köszi
-
BlackTreff
tag
Holnap L.A. Noire magyarítás érkezik, gondoltam szólok, hátha valaki nem tud róla, de megvan neki a játék és szeretné végigvinni magyarul!
-
-PLevi-
senior tag
Sziasztok!
Az emergency (vészhelyzet) című játék első részéhez hol találok magyarítást?
Köszi! -
RIV
tag
Sziasztok!
Venni szeretnék egy GPS-es táblagépet. Sajnos csak Android 2.0-ás oprendszer van rajta, ami nem tud magyarul. Szerintetek ezt lehet-e frissíteni úgy, hogy ne keljen belenyúlni az agyába (főleg a magyarítás volna a fontos).
-
chatran
őstag
Elég döglött ez a fórum, de hátha lesz valakinek ötlete. A Serious Sam 1st és 2nd Encounterhez anno egész jó magyarítás készült. Valamilyen módon rá lehet ezeket tenni a HD változatokra?
-
banánocska
aktív tag
Sziasztok! Az Empire Earth 1. részéhez készült egy kiegészítő. A neve Art of Conquest. Sehol sem találok hozzá magyar fájlokat pedig már mindenhol átnéztem. Alapjáték magyar de ez angol. Tudom magyarul jelent meg de nekem nem így adták kölcsön. Valaki esetleg nem tudna hozzáférést szerezni e játékhoz?
-
szamovar
tag
Sziasztok!
Tényleg elnézést, hogy ilyen kérdéssel szemetelem a topikot, de egyáltalán nem szoktam játszani és hát nem tudom a megoldást. A lényeg, hogy a hugomnak leszedtem a Harry Potter 2. részét és mivel angol, töltöttem le magyarítást. Most szembesültem, hogy nem csak filmekhez, hanem játékokhoz is van már felirat.Szóval kicsomiztam a letöltött fájlt. Van benne három mappa ( help, system, textures), ezek megtalálhatóak a feltelepített játék mappájában, úgyhogy logikusnak tűnt bemásolni őket, de nem történik semmi. Vagyis az elején magyarul írja ki, hogy játék indítása, majd bejön magyarul a HP és a titkok kamrája, de utána a szöveg angol és a menü is az. Légyszives segítsetek, biztos jó a felirat, mert több mint 700-an értékelték is.
Várom válaszotokat, akár privátban is.
Köszönettel:
szamovár -
-
Slax
senior tag
válasz
Archttila #1195 üzenetére
Keresgéltem, valahol említenek egy fordítást hozzá, de aztán erről sehol sem találtam infót. Más oldalon egyáltalán nem tudnak hozzá fordítást, értelmét sem látják, állítólag a feliratok mennyisége nem indokolja, ráadásul itthon nem is forgalmazták. Így aztán azt kell mondanom, hogy nincs hozzá, vagy ha volt is egy házi fordítás, az elveszett. Ha megtalálod, linkeld be ide, vagy a magyaritasok.hu-nak küld el mailban, ne vesszen el újra.
-
Az alábbi játékhoz keresek magyarítást:
Amerzone
Ha esetleg valakinek megvan küldjön egy PM-et!
THX
-
Slax
senior tag
Keresd ki a Cyberlink PowerDVD-t.
-
RIV
tag
Sziasztok!
A power dvd9-hez keresek magyarítást. Segítsen valaki!
Köszi
-
Slax
senior tag
válasz
klayton#1 #1190 üzenetére
Tervezik a fordítását, de nem egyszerű, szal nem a jövő héten lesz meg, hanem pár hét/hónap múlva. A fordító honlapjára néha nézz rá.
-
klayton#1
tag
hali, a CSI Miami pc verziojahoz keresnek magyaritast. elore is koszi!
-
klayton#1
tag
sziasztok, a kérdésem az lenne, hogy tudna-e nekem valaki rome
otal war magyarítást küldeni, nagyon megköszönném
-
cellpeti
nagyúr
esetleg van itt olyan ember,aki tudna nekem segíteni?
Olyan embert keresek,aki már fordítgatott kisebb progikat otthon. -
Slax
senior tag
-
pumatom
aktív tag
Sziasztok!
windows mobile 6.1-re nem tudnátok véletlenül magyarítást??
Egy t-mobile mda vario III-ra, másnéven HTC kaiser 120-ra kellene
Köszi a segítséget!
-
nepszter1
addikt
mintha régen hallodtam volna hogy a mafiához készül egy szinkron és hogy álnak vele ?
-
nepszter1
addikt
GTA4 hez nem tudja valaki hogy áll a magyarosítás ?
-
jagada
addikt
The Fall Last Days Of Gaya-hoz nincs meg valakinek a magyar nyelvű File-k, amivel az angol vagy lengyel verziót lehet magyarítani??
Toom mennyiért lehet kapni bótba, de most inkább nem venném meg.....
-
mate0217
aktív tag
Sims 3 magyarítás????
-
Slax
senior tag
válasz
Taifa Díaz #1165 üzenetére
Az Assassin's Creed fordításáról csak fórumot találtam. A Mount & Blade magyarul jelent meg, így neked is az előző hszben lévő megoldást lehetne megpróbálni.
-
Taifa Díaz
őstag
Keresek működő magyarosítást az Assassin's Creed ill. a Mount & Blade c. játékokhoz. Minden választ és segítséget megköszönök!
-
Slax
senior tag
Sajna külön nincs neki telepíthető fordítása. Talán úgy lehetne, hogy akinek a magyar verzió van meg, megkeresi a nyelvi fájlokat, és elküldi neked, amiket a megfelelő hely(ek)re bemásolsz. De ez egyáltalán nem biztos, hogy sikerülne/működne így, és nagy valószínűséggel a játék felhasználói feltételei sem engedik a szoft ilyen piszkálását.
-
bazalt
csendes tag
Az Empire Earthhoz kéne magyaritas, mert sajnos az angol verziója van meg, valaki tudja, hogy honnan tudnám megszerezni?
-
Pedro78
senior tag
kerdes:
a dead spacehezes a shellsock2-hoz van elerheto magyaritas? vagy valaki lenne olyan jo, hogy a magyar nyelvi fajljait elkuldje nekem? mar ha mukodokepes a dolog....
u.i.: megvettem, angol...
-
szilva01
őstag
Én mass effect magyaritast keresek, ha valakinek van tippje annak köszönöm
-
chungee
addikt
Nekem a Mass Effect magyar verziója van meg. Hol/hogyan állíthatom át angolra
-
Sirandrish
legenda
hamarosan elérhető a Beyond good and Evil honositás
(ezt csak én találtam ki de tuti így lesz me ma nyomtam végig angolul)
-
Slax
senior tag
válasz
Ace Ventura #1149 üzenetére
-
Ace Ventura
addikt
Engem csak egy magyarositás érdekel! OBLIVION!!!
Valaki? -
szilva01
őstag
válasz
Ördögmanus #1147 üzenetére
nem bántottál meg senkit
-
Ördögmanus
csendes tag
Nekem a google mindig segitet csak javasoltam és ha valakit megbántottam akkor sajnálom
-
szilva01
őstag
válasz
Ördögmanus #1144 üzenetére
Szerinted ha egyértelmű lenne akkor nem zárták volna már be ezt a topicot is a moderátorok?
-
Slax
senior tag
válasz
Ördögmanus #1144 üzenetére
Nem.
-
Ördögmanus
csendes tag
Ne irkáljatok mert ha a google barátunk nem találja akkor nics magyarositá egyértelmi nem
-
Skyhunter
őstag
Kings Of Bounty Legend nemrég jelent meg...esetleg honosítás van már hozzá?
-
Sirandrish
legenda
a Beyond Good and Evil-hez még most sincs honositás?
-
west
őstag
alone in the darkhoz van mar hunositas?
sehol nem talalok -
joccadoki
senior tag
kéne nekem mafia gamehoz magyar szinkron nem tud valaki?????
-
foreveryoung
tag
Sziasztok!
Egy nem túl mai játékhoz szeretnék magyarosítást találni: GT Legends
Elvileg megjelent magyarul is, de nekem sajnos nem az van meg.
Megköszönném ha adnátok valami tippet. A HSW.hu-n, és a magyaritasok.hu-n már néztm. -
Pedro78
senior tag
hali
a heroes 5-hoz keresek magyaritast, alapbol 1.5-os verziom van es ahhoz nem leltem sehol...
-
Slax
senior tag
válasz
napoleon2323 #1114 üzenetére
Dungeon Lords-hoz nem készült, a Sacred-é itt van, ám feltétlen olvasd el a leírását!
Alien Shooter: Vengeance itt. Letöltöttem, belenéztem, a 3 mappában nincs egy fájl sem, ami megmondaná egy átlag usernek, mihez kezdjen vele. Tippem szerint, meg kell keresni a megfelelő mappákat és fájlokat a vinyón, menteni őket, majd felülírni a magyarított fájlokkal, és ennyi. Ha mégsem, akkor esetleg kérdezd meg még itt, vagy a készítőjétől mailban.
FIFA Manager 2008 ennyi infó van.
Vanguard: Saga of Heroes-hez nem találtam fordítást. Fórumot igen.
-
Tristan07
csendes tag
Hello
VKi tud nekem a Vanguard - Saga of heroeshez magyarítást? létezik egyáltalán? -
Slax
senior tag
válasz
Csabahun #1121 üzenetére
És melyikhez a kettő közül? Mert azt nem osztotta meg velünk, hogy melyikhez óhajtja.
A Clive Baker's Jericho magyar felirattal került forgalomba, a The Walls of Jericho-hoz meg senki nem tudott készülő fordításról. De már én is kíváncsi vagyok. Örülnék, ha linkelnéd, hátha visszanéz még az érdeklődő.
És ha tudni akarsz az új hszekről, kérj mail értesítést.
-
-
Csabahun
senior tag
Skacok mi lett a magyarosítás portállal??
-
nepszter1
addikt
FIFA Manager 08
Van magyarosítás hozzá ?én sehol se találok
-
Rekith
csendes tag
Hello! Ha valaki tudna segíteni nekem az Alien Shooter: Vengeance játék magyarításához kéne segítség. Mert azt elmondták, hogy a 3 mappát hova kell betenni de nekem egy szót nem magyarított le. Most nem tudom mit csináljak.
-
gtamate2
veterán
Ha még mindig szükséged lenne rá,
Heroes V. magyarítások: (ha nem csak én jártam így hogy angolul vettem meg)1.4-es patchel
1.3-as patchelé
1.2
1.1
1.0 (ha nincs feltéve patch) -
napoleon2323
tag
Sziasztok!
Nekem A Dungeon Lordshoz (Collectors Edition) kéne és a Sacredhez (Gold) kéne magyarosítás!
Köszönöm előre is
-
Skyhunter
őstag
Nem tudjátok,COD4 multi részhez készül vmi fordítás?
-
Slax
senior tag
válasz
Süni 1985 F #1106 üzenetére
Még a végén felhúzod magad, és lefordítod.
-
Süni 1985 F
senior tag
Végén ideges leszek és átviszem angolul
-
mad1
veterán
assassins creedhez lesz hun?
-
Süni 1985 F
senior tag
BOCSI ha ez már volt kérdés itt!
Bioshock-hoz mikorra várható magyarosítás,pontos időt nemtud valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Politika
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Robot fűnyírók
- További aktív témák...
- ZBook 15 G6 15.6" FHD IPS i7-9850H T2000 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- AKCIÓS!!!GARISS! R5 5600G/RX 6700XT/16 GB/1000 GB SSD/700 W
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- ThinkPad T480s 14" FHD IPS i7-8650U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Kedvező ár! HP 4540S laptop (15,6/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX)
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest