Aktív témák
-
Allien
veterán
Megjelent az IL-2 Forgotten Battles FULL magyarul, 3990 HUF. A feliratok mind magyarok, egyedül a hangoknál van egy természetes átfedés, tehát, egy ruszki géppel repülve nem hallani magyar szöveget, de a Magyar Puma század gépeiben a társak magyarul karattyolnak! :))
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
fügike
senior tag
Nekem megvan az UFO Aftermath ''magyarítva'', valamint a 18 Wheels of Steel Across America, szintán magyar átirattal. Illetve a térképen magyar városokkal, ami elég érdekes, tekintve, hogy a térkép USA maradt, csak a nevek változtak.:)
Boci-boci tarka!:D
-
csimmasz
aktív tag
Nem tud valaki müködő linket a civ: Call to power - magyarításához?
Amiket találtam azok nem müködnek.
Köszi.-Ha kártya kell - https://www.plasticcard.it https://plasztikkartyainfo.hu Egyéb nyomtatás miatt - https://exinprint.hu
-
Panther
HÁZIGAZDA
Van a Settlers2-nek is németből magyarra átírt verziója :) (mert némeltül ez a szó csak 4 betű, szóval magyarul sem lehetett öbb) A bányászt meg ''Vájár''-nak keresztelték el :D
[ RIOS Release 5 – multiportal engine by Panther ]
-
nagyúr
Na kész az összes Diablo 2 + LOD, Warcraft 3 + Frozen Throne video magyar felirata. Időzítve, kijavítva és lektorálva.
Vikthor~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
nagyúr
Na végre kész van a Diablo 2 is, már csak a LODintro kell, azt komplett lesz az egész. Csak az a baj, hogy nincs hozzá szövegem és nem értek 2 szót belőle, mármint nem hallom ki amit mond, az egyik vmi Sessiron vmi helynév vagy mi, de a másik... szóval az a mondat egy kicsit karcsú lesz legfeljebb, amúgy mind értem. Mondom, akinek kellenek a divx-ekhez a felirat, legyen az Warcraft 3 vagy Diablo 2, kűggyön mélt.
Viktor~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
Mario
tag
Akkor már kész az összes honosítás a Diához. Honnan lehet leszedni?
Nem vagyok kezdő, de vannak dolgok amiket még nem tapasztaltam...
-
Peat;)
veterán
A gothic 2 magyarosítása a beam.to/gothic2.hu-oldalon érhető el.Mindenkinek ajánlom a játékot,nagyon jó,izgalmas,érdekes,szerintem szép is!
-
nagyúr
Ja! Én meg pont a HOMM IV-nek a két kieglemezének az eredeti (angol) verziója érdekelne. Vkinek ez megvan? Mert szívesen lekopiznám. Sőt akár meg is venném, de itthon csak a magyar változatot lehet kapni, ami nekem nem jó. Bármilyen megoldás érdekel.
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
nagyúr
Keitaro: Diablo 2 -Act IV pipa. Már csak az Epilogue van hátra... meg azok a trélerek meg reklámok... Tegnap megnéztem a Warcraft 3+Frozen videóit, mert azok készen vannak és így már fasza minden. Az utolsó kocka a helyére került... Dobjon mailt, akinek kell én meg küldöm őket rarolva.
Na pá, megyek egy kicsit dógozni... :(~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
Keitaro
addikt
[L]http://www.gamestar.hu/gmiki/menu2.htm[/L]
talán így bejön -
Club
őstag
Akkor sajnos nemtudom..
-
nagyúr
Jaa... :D
-
Club
őstag
öööö
Nemtom miylen oprendszered van..
Lehet hogy a weboldal java-ban van megírva, és mivel a régebbi oprendszereknél előfordul, hogy nincs java támogatás, ehhez egy UN. virtuális java gépet kell eltölteni
De csak egy ötlet.. -
Club
őstag
Java..
talán..
Nekem kellene a Star trek magyarítása,, DE
1999 Forintért árulja ezt az
www.evm.hu
kicsit nem rablás ez? -
nagyúr
Ha vki esetleg belebotlana az LOD intrójának az angol szövegébe vhol, hálás lennék ha elküldené emailon nekem.
-
Out
addikt
Nos, nekem a gmiki oldalon nem jon be semmi, hiaba nyomok akarmelyik beture...
a magyarositasok nem jellenek meg, de a tobbi menupont mukodik rendesen...
vajon miert??Commodore Plus/4 --- Személyi számítógép beépített profi szoftverrel
-
robekri
addikt
Csatlakozom: Enclave
Üdv.:Robe-Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!
-
nagyúr
Diablo 2 - Act III pipa
Ma kész lesz a IV. is és ha lesz még erőm, akkor az Epilogue-nak is nekiugrok... Aztán ott vannak még a reklámok is... Minden videót lefordítok. :))~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
Keitaro
addikt
Hát készülget a lista... sajnos gmiki oldalán van pár error 404-re mutató linkecske (pl diablo2 egyik linkje egy olyan oldalra mutat aminek van főoldala de onnantól halott a dolog a másik link pedig egy oldalra ahol vannak magyarítások, csak épp D2 nincs)
Úgyhogy azt hiszem átfutok ezeken, hogy mi van mi nincs. Addig is amik eddig itt szóba kerültek:
Impreium Galactica I-II
Heroes of Might and Magic III-IV
Warcraft III
Diablo IIhöz Vikthor készíti a feliratokat (a filmekhez)
Etherlords
Starcraft
BroodWar
SWINE
Industry Giant
GTA3
Unreal Tournament
Maffia
Fallout 1 készül 3%os
Fallout 2 kész
Fallout Tactics készül 10%os
NeverWinter Nights kezelofelület kész a többi készül
Theocracy
Championship manager -
Drizzt
nagyúr
A CM sorozaté a cmhungary.tk-n található, jómagam elkezdtem régebben a revoltot átírni, a vampire-t is megpróbáltam(olyat röhögtem, olyan demót írtak hozzá, amely egyes file-jait megpiszkálva, meg a full vampire file-jait átrakva végig lehetett játszani cd nélkül...).
I am having fun staying poor.
-
efi99
őstag
Félig OFF
Szerintem azt a szót, hogy magyarítás szintén nem ártana magyarosítani. Ez utóbbinak legalább értelme van. A magyarítaninak annyi mint angolítani meg németíteni.
Teljesen ONAnnyit dolgozom, hogy lassan már az ivás rovására megy.
-
tildy
nagyúr
starcraftnak is van magyarítása, warcraftnak is készül.Ezenkívűl ami magyar az a theocracy.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
nagyúr
Na, holnapra Act 3 lesz nektek kész... :)
-
Rox
tag
Bocs, nem láttam...
-
Rox
tag
A S.W.I.N.E. magyar ''szinkronnal'' is létezik, mégpedig igen szépen sikeredett formában!
-
Apika
addikt
Itt is nézzetek körül:
[L]http://www.honositomuhely.hu[/L] -
nagyúr
Diablo 2 - Act 1 pipa
Diablo 2 - Act 2 pipa
Diablo 2 - Act 3 folyamatban
Diablo 2 - Act 4 folyamatban
Diablo 2 - Epilogue folyamatban
Diablo 2 trailerek, egyéb múvik folyamatban... :))~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
Teccik érteni?
csendes tag
De sehol se csomó kalandjátékka lmár német nyelvüvel is találkozta ami magyarositva van Segitsetek rákeresnétek én már egy pár magyarositással és sima oldalt is átnéztem biztos van az száz csak én nem találom!!!!!!!!!!Nem gagyi a fejlresztő cége se Ubisoft!!!!!!!!!!!!!!
Mikó?Nem igen azellen nem véd de viszont......
-
Keitaro
addikt
Viszont találtam ilyeneket :
NeverWinter Nights készül [L]http://nwnhu.freespace.hu/index.html[/L]
Fallout amit már említettem [L]http://vodka.at/fallout[/L]
De találtam egy ilyet is :
[L]http://magyaritasok.jatekok.hu/[/L]
Most fogom csak megnézni de jónak tűnik -
Keitaro
addikt
válasz Teccik érteni? #15 üzenetére
sajnos nem hinném, hogy létezik ilyen :(
-
Teccik érteni?
csendes tag
Help Wild Wild West játék magyarositását keresem!!!!!!!!!!!
-
Teccik érteni?
csendes tag
Kersem a WILD WILD WEST The Steel Assassin nevü pc-s kalandjáték magyarositását nem tudjátok honnasn lehet letölteni gmiki-n nincsen......!!!!Köszönöm a segitséget
-
Keitaro
addikt
30 hozzászólás után összeírom és hozzáadom SzvData által mutatott oldalakon lévőket is készenléti állapotukkal együtt.
-
Bogyó bá'
nagyúr
UT-2003
Medal of Honor Allied AssaultGalilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
DrSoul
őstag
A sport játékokra nincs magyar kommentár? Pl. Fifa 2003 vagy NBa...
Ezeket le lehet tölteni, majd bemásolni vmelyik könyvtárba?Mert még ha nincs is magyarul, nekem tökéletes az olasz is, főleg ha Fifában van...
Hisz nekem megvan a Fifa'98 (vagy melyik)olaszul, és tök jó úgy!Mindig az X jelöli a pontot...
-
tozso
tag
válasz .:SzvData:. #6 üzenetére
A gmikis tényleg tuti, ha ott nincs akkor szerintem sehol.
Ha minden kötél szakad akkor ne félj az akasztófától.
-
Keitaro
addikt
válasz .:SzvData:. #6 üzenetére
Még nagyon kevés a kész magyarítás ha jól látom, de dolgoznak rajta, ez nagyon szép! Tényleg sok sok ríszpekt nekik
-
.:SzvData:.
tag
hi!
pár honappal ezelőtt én is feltúrtam a netet mindenféle magyarítások miatt mer a spanom az őrületbe kerget a gáma-függésével és persze xarik az angolra magasról ;]
a talán legjobb forrása a különféle gámák magyarosításának :
[L]http://www.extra.hu/gmiki[/L]
asszem mostanában átköltözött mer extra köcsögölt a sráccal de még átlinkel az oldal az új tárhelyre..
a másik brigád akinek munkáját full respec illetheti a Gamehunter-ék :C
[L]http://www.gamehunter.hu[/L]| ..:S.::E..T:..I..:.:::.....:. <|>
-
petakpa1
őstag
UT - Unreal Tournement
"... Feltalálom a hidegfúziót oszt reszeltek az amcsiknak...":)))
-
Keitaro
addikt
Rájöttem a topic neve csak félig fedi azt amiről szól úgyhogy kérem ha egy házigazda erre jár írja át valami jobbra. Köszönöm!
-
Keitaro
addikt
Hát azért nyitottam ezt a topicot, hogy összegyűjtsük azokat a játékokat amik elérhetőek alapból vagy magyarítással, de anyanyelvünkön. Így aki ez alapján válogatna játékot nem kéne feltúrja a fél netet és engem is érdekel.
Amik hirtelen eszembe jutnak :
Impreium Galactica I-II
Heroes of Might and Magic III-IV
Warcraft III
Diablo IIhöz Vikthor készíti a feliratokat (a filmekhez)
Etherlords
Starcraft
SWINE
Industry Giant
Tudom, hogy van több, de ennyi jut eszembe. Azt tudom, hogy készül a FallOuté is, de nem tudom hol tartanak. Kérlek egészítsétek ki a listát aztán majd mindig összefoglalom az épp aktuálisat.
Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Durrogtass
- Készen áll az első 2 nm-es gyártósorok beindítására a TSMC
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- MSI Cyborg - i5-13420H - RTX 4050 6GB - 512GB SSD - 16GB RAM - 15,6" FHD 144Hz, ÚJ! 3 év gar
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest