Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
aclandiae
senior tag
3. Itt volt pár hsz-al korábban egy mod ami lehetővé teszi ezt.
5. Valóban job megoldás.
6. Tejes autóra nem emlékszem, elképzelhető, hogy ezt is az 1-es pontban említett mod teszi elérhetővé.Szükségem lenne egy trainerre, ami a JV dlc-ben is biztosítja az örök életet. Ami az alapjátékhoz van, az nem teljesen jó. Hol működik, hol nem.
-
Sonja
nagyúr
De ezt próbáltad, amit most linkeltem?
Nálam működik és másnál is, ezért merem kijelenteni, hogy nálad lehet valami gond! Csak a Rumblepad 2 van bedugva vagy más is, pl. a kormányod is? Mert ha igen, akkor azt húzd ki és csak a Rumblepad 2 legyen egyedül és utána csináld meg, amit írtam fentebb.
-
Sonja
nagyúr
A Logietch Rumblepad 2-t működésre bírhatod, leírom hogy. Szedd le ezt és csomagold ki egy tetszőleges mappába, utána indítsd el az x360ce.exe-t. Alul válaszd ki a Presets résznél a Logitech Cordless Rumblepad 2-t, majd load. Utána a mellette lévő save, végül kiléphetsz. Most a dinput8.dll, x360ce.ini és xinput1_3.dll file-okat másold be a Mafia2\pc\ mappába (oda, ahol a Mafia2.exe is szerepel)! Indíthatod a játékot.
-
MoP_FX 57
őstag
-
Semmi gond. A monitorom mar tavaly nyar ota megvan (EIZO FlexScan S2231W) es nem is fogom lecserelni, tokeletes es nekem eleg a meret.
Egyebkent nalatok mennyire maszkal az fps? Eloszor probaltam dedikated physx-el, ugy mondhatni stabilabb volt, az elejetol fogva 80-90, mikor eloszor kilepek a hazbol, akkor is. Az elobb kiprobaltam sli-ben, ugy viszont ha maszkalok 40-50 is szokott lenni, de sokszor 120-150, foleg mikor kocsikazok.
-
cNpowa
tag
hát a vga. igen az felett már eljárt de nincs keretem és tesóm meg nem akar venni xD 640*480 full lowon nem nyomtam még de 1024*768 ban se csak 1650*1080 full low de akad egy"picit"
Jah meg próbáltam window módba ott jó csak néha van ilyen pillanatnyi akadás vagy nem tudom <-- ezt nem tudom jobban leírni
-
Sonja
nagyúr
Nekem fogalmam nincs.
Amúgy itt az eredeti forrás!
-
Sonja
nagyúr
Jaja, direkt lekorlátozták biztos.
Fene a pofájukat.
Logitech Rumblepad 2-t meg úgy tudod működésre bírni, ha használod az Xbox 360 Controller Emulator-t!
-
Sonja
nagyúr
Mutatok jobbat!
13 perc gameplay a “Balls and Beans” küldetésről (lopakodós küldetés)!
Lengyelül szövegelnek benne, de sebaj.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kedvező ár! HP Elite X2 laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós)
- Kedvező ár! HP Elitebook 830 G5 laptop (13,3FHD/i5-G8/8GB/256SSD/MagyarVilágítós)
- Eladó kitűnő állapotban lévő HP Pavilion notebook
- Stranger Things 3: The Game (Switch, Limited Run) használt
- iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes kijelző!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS Pro WS X570-ACE X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- IPhone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 84%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest