Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
savior
őstag
Most jött valami nagy frissítés? Mi változott?
https://sites.google.com/view/saviorweboldala/home
-
F34R
nagyúr
Ugylatszik vegleg eleg volt a jatekbol, toroltem a karakteremet es a jatekot is..
Koszonom hogy itt lehettem.. -
F34R
nagyúr
Hali
Okozott mar nektek hanyingert, fejfajast a jatek? Amikor focusalok es villodzik minden akkor nagyon rossz.
-
félisten
Ebben a játékban vagy van 6 karaktered, vagy kifizeted.
Nagyon át kellene gondolni az egész rendszert, mert szerintem ez a nyugati világban nem lesz sikeres.Én az elején nagyon jól szórakoztam vele, szerintem kiváló játék lehetne belőle.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
F34R
nagyúr
Sajnalom mert egy ideig a progress fun volt. Igy hogy meg mindig kell Valtan, Kakul, stb.. Brel-bol 100x egy piecert? beteges.. raadasul en ezt egy karakterrel nyomom, altokkal ez lagalabb dupla/tripla ido.... Annyit meg nem er szerintem, a koreaikat ugysem erjuk utol soha.
-
F34R
nagyúr
válasz Roland861010 #2445 üzenetére
Haatt... nekem mar lassan kifut a jatek... 5x3 engravingek, relic gear, de nagyon messze vagyok azoktol akik aktualisan haladnak a progressel. Meg hat 1 karakterrel nem is lehet.
Ami elszomorito, hogy Legion Raidekbe meg igy sem akarnak csatlakozni.
Gemeket meg fel kellene tolnom 7-re legalabb, de rohadtsok goldba kerul.[ Szerkesztve ]
-
Roland861010
addikt
1445 ilvl
-
Roland861010
addikt
Mayhem Berserkernek melyik a legjobb raid gear amit egyszerű játékos is kitud farmolni.
Jelenleg nekem argosból van 2 set ittem és 4 van dungeonból. -
Roland861010
addikt
válasz Roland861010 #2469 üzenetére
-
Roland861010
addikt
válasz Roland861010 #2468 üzenetére
1410 na még a végén resetig meg lesz az 1415
-
Roland861010
addikt
Helló,
Érdemes régebbi raideket letolni ?
Van valami ami onnan gyűjthető vagy onnan eshet csak?
Toy - mount- transmog ? -
Roland861010
addikt
válasz Roland861010 #2466 üzenetére
Na meglett végre.
1395! -
Roland861010
addikt
Argos pipa fullba de ez a Hard insta kicsinál...második rész utolsó boss hihetetlen.
Egyszerűen nincs annyi Dodge a világon ami ide elég lenne...1385 amúgy alakul.
-
Roland861010
addikt
Holnap reset után megpróbálóm mind a két Oreha's hard módot végig tolni remélem legalább 2 set bonusz meglesz belőle. Meg jó lenne egy Argos is.
-
Pedro78
senior tag
válasz Roland861010 #2462 üzenetére
[link] ezt megcsinaltad? Ha igen a "konyv" amit meg kell tanulni az inventorydban van, vagy beraktad a raktaradba esetleg.
Bnet : Pedrochen#21774 - Steam-Origin : -tRs-Pedro - Epic : Pedrochen
-
Roland861010
addikt
válasz Roland861010 #2461 üzenetére
Volt a csapatban 3 1500+-os olyan gyorsan darálták, hogy a fele mechanika nem jelent meg
Csak azt vettem észre már le is estünk. Mondom szép.Kiszedtem e fegyvert gyorsan fel is húztam 1400-ig.
A másik meg Punikán csinálóm a küldiket amiket anno elhagytam.
Van egy táncos küldi amit nem tudok megcsinálni mert nincs ott a quest. Vagyis az emote nincs meg és nem is tudom megszerezni mert amit neten találtam küldiket hozzá egyik sincs ott ahol kellene... Lailai ez kellene[ Szerkesztve ]
-
Roland861010
addikt
Sikerült reset előtt behúzni Argos p1-et 1375 pipa..
-
félisten
válasz Roland861010 #2455 üzenetére
Szerdán.
MOD: Látom már írták.[ Szerkesztve ]
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
vlaho
aktív tag
Hónapokkal ezelőtt változott, már szerdán van.
Mindenki jó valamire.....ha másra nem,hát elrettentő példának
-
savior
őstag
Akkor csak pár napot kell várnom
-
savior
őstag
Végig vittem Punika meg Vern sztorit. Az item levelem meglett 1370, de nem tudom hogyan tovább. A honingosnál már nincsenek ott a cuccaim, mert +15 lilák. A további tartalomhoz magasabb ilvl kellene, de hogyan érhetném ezt el?
Naria szerveren rákerestem a magyar meg a hun szóra a guildlistában, de csak 1-2 népesebb klánt találtam. Ellenben belépni még nem sikerült egyikbe sem. Erre valami tipp?[ Szerkesztve ]
-
savior
őstag
Naia szerveren játszik valaki?
Elkezdtem ott folytatni a régi karakterem. Punikát most fejeztem be. 1 éve nem játszottam, így elég nehéz visszaemlékezni mi hogy volt.https://sites.google.com/view/saviorweboldala/home
-
Roland861010
addikt
Amúgy van egy új item slot a braclet ha jól emlékszem. Azt hogy tudom használni vagy mikortól?
-
félisten
válasz Roland861010 #2445 üzenetére
Van egy szűk nagyon aktív közössége.
De attól még ugyanazt a napi rutint kell letolni..."The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Roland861010
addikt
Van érelme ennek a játéknak még?
Vagyis érdemes energiát beletenni vagy nincs már benne élet és csak lézengés van!? -
Roland861010
addikt
Berserker mellé milyen altot érdemes felhúzni?
Tegnap tapasztaltam, hogy a Guardian raideken a bossok hp-ja még mindig nem látszik, ami engem marhára idegesít.
Tegnap soloztam volna az egyiket, de meguntam és kiléptem erre mutatja, hogy 8% volt vissza. Hát majdnem levertem a TV-.t.[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Roland861010 #2440 üzenetére
Alapból van mindenféle kedvezményed 1415 alatt honingra és még csomó dologra.
Fel kéne menni addig, hogy el tudjanak vinni a carryk dungeonokba.
Asszem 1375 kéne.
Una-ból szerintem ki tudod venni a heti goldot és azzal meg a dungeon goldokkal már el lehet lenni."The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Pedro78
senior tag
válasz Roland861010 #2440 üzenetére
Szoktak csinalni fast lvl eventeket, bar mar nem jatszom egy ideje, 2-3 karit huztam anno 1400 fole par nap alatt.
-
Roland861010
addikt
Szevasztok,
Le poroltam a játékot kicsit de rá kellett jönnöm elvagyok maradva nagyon.
Jelenleg 1360ilvl -ben szenvedek.
Arany nulla craft mati 0 .
Hogy lehet halandó számára egyszerűen 1400 körüli ilvl-t elérni.Nincs altom csak ez az 1 kari.
Amúgy ha van valaki aki segítene vegyen fel Nyakazo a nick egy Berserkert kell keresni.
-
savior
őstag
Gondoltam eloveszem megint, de el sem akar indulni. Elkezdi a toltest, aztan bezarodik.
-
Raidon
őstag
Bant kaptam állítólag Hack miatt... Érdekes, mivel összesen van benne 7 óra az is tavaly márciusi. Ráadásul a classra a szerverre és a karakternevemre sem emlékszem... ,de találtam egy cikket, hogy rengeteg accountot tiltottak úgy, hogy ők semmit sem csináltak...
"PCGURU"
A hivatalos blog szerint a Lost Ark több mint egymillió botot tiltott le, véglegesen eltávolítva ezeket a fiókokat. A "masszív tiltási hullám" volt az első lépés a Lost Ark "növekvő" bot-problémájának megoldásában, de a csapat folytatja a munkát a további fiókok azonosítása és eltávolítása érdekében, "amelyekről megállapították, hogy botokat futtatnak". A fejlesztők rámutattak, hogy lehetséges, hogy néhány játékost tévesen azonosítottak botként, és bár a csapat igyekezett megelőzni ezt a problémát, előfordulhatott, hogy olyanokat dobtak ki, akiket nem kellett volna. Azokat a kitiltottakat, akik "tényleg játszottak a Lost Arkkal", és "semmilyen módon nem módosították a játékmenetüket", arra biztatják, hogy küldjenek egy visszajelzést a játék támogatási oldalára.
[ Szerkesztve ]
"A háború első szabálya (...): soha ne teljesítsd az ellenség vágyát!" George R. R. Martin
-
Raidon
őstag
Sziasztok! Olyan gondom van, hogy ma jött Steamen az üzenet, hogy játékon belüli kitiltást kaptam... Márciusban játszottam utoljára és kb összesen van benne 7 órám...
Írtam nekik, de annyira nem kötött le, hogy emlékezzek rá. Feltelepítettem megint aztán már nem enged be... Kíváncsi leszek mit fognak írni..."A háború első szabálya (...): soha ne teljesítsd az ellenség vágyát!" George R. R. Martin
-
F34R
nagyúr
Engem is bombaztak mailban a goldos faszsagukkal. meg rengeteg bottal talkozom una task alatt is.
-
Dinasti
senior tag
Sziasztok! Mi lehet az oka annak hogy SSD-ről is valami betegesen lassú a játék indulása? Másnál nem tapasztalom ezt csak a Lost Arknál. Ez mindenkinél lassan indul vagy valami beállítás kérdése az egész ?
-
Pedro78
senior tag
-
F34R
nagyúr
Hali
Van valami magyar discord server ahol lehet tenni fel kerdeseket, es jobban porog mint a topik?
-
Dinasti
senior tag
Sziasztok! Most kezdeném a játékot. Keresnék egy olyan szervert ahol egy infokkal segitőkész lehetőleg idősebb tagokkal rendelkező klán bevenne egy teljesen friss karaktert! Discord van és használom is. Köszönöm!
-
F34R
nagyúr
Sziasztok..
Busokkal kigyult a Relic set, ezekutan merre tovabb? A bohocra, majd kesobb Breshlaza-ra?
Ahogy olvasgattam redditen, utobbihoz akar egy evig is szenvedni kell a raidet. Es mivel azt mar nem tudom busokkal megoldani, szerintem felejtos lesz a tovabbi fejlodes is. -
F34R
nagyúr
Udv skacok...
KI hogy halad a gameben?
jopar BUS-ra felultem, de a heti volt a legbenabb.. 2man bus-nak sose higyjetek, legalabb 10 restart volt mire vegigtoltak Valtant. -
F34R
nagyúr
Gyorsban megneztem ezt a Reapert... Mobilitasa kiemelkedo, tulelesi faktor alacsony, Hasznalhatosagi szint nehez.. szoval NEKEM minden szempontbol kerulendo.
-
Pedro78
senior tag
működik, csak valamiért nem jelzi, mert kristályt mutat ha felhúznám a karit, de ha rányomok akkor elfogadja és nem kristályból oldja meg.
a mapot csak szerintem cseszték el? nem lehet kontinenseken belül a területeket legördülő menüből váltani.
ez a disconnect hiba csak nálam jelentkezik félóránként? kidob szerver választó képernyőig...
-
Pedro78
senior tag
Kaptunk megint powerpass-t de megint nem mukodik, vagy csak en vagyok balfek?
-
F34R
nagyúr
A chates AH linkeket hogy tudom egybol megvenni? nem latok semmit
-
F34R
nagyúr
Skacok.. ha nagyon nem megy a Raid (Valtan, Vykas) 1445-on vagyok... van olyan opcio hogy kifizetem goldban es csak afk?
-
-
F34R
nagyúr
Kikerult az egesz eves roadmap... [link]
Most mar megnagyobb lesz a szakadek, Decemberre Brelshaza Raid is ott lesz a bohocos melle. -
F34R
nagyúr
válasz Sirandrish #2406 üzenetére
Az tole fuggott, a karakter maga jol lett buildelve.
-
F34R
nagyúr
válasz Sirandrish #2404 üzenetére
O is ugyanugy megdeglett.... nem Gigachadrol van szo.
-
Busterftw
nagyúr
Ugy is lehet.
Igazabol attol fugg az egesz, hogy mi esik vagy AH-ban mi van.Tehat megnezed AH-ban a kulonbozo itemeken milyen es mennyi engraving lehetosegek vannak es azokbol allitod ossze, vagy pedig nagyjabol osszeallitod es varsz arra az itemre ami meg hianyzik.
Magyarul vagy abbol rakod ossze a 4x4-et ami van, vagy pedig egy fixet es azt rakod ossze aprankent.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Battlefield 2042
- BestBuy topik
- Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 5
- Logitech Z906
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest