Hirdetés
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- World of Tanks - MMO
- Star Citizen
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oldman2
veterán
Az miért van, hogy az új Logout cikkek némelyikénél megjelennek alul a Hozzászólások, néhol pedig csak azt látom, hogy van x db hozzászólás, de ezek nem jelennek meg.
-
Sziasztok,
egy kis segítséget/visszacsatolást szeretnék kérni tőletek. Publikáltam egy tesztet a Logout-ra, a követelményeknek megfelelően beállítottam egy index képet a cikkhez (400x300 pixelnél nagyobb, .JPG kiterjesztés, méret kb. 6.6 MB), de a végeredmény szempontjából elég érdekes jelenséget tapasztaltam.
iOS-en Safariból megnyitva a Logout-ot csak egy kis kék kérdőjel szerepel a kép helyén:
Mac-en a Safariban urandom0 fórumtárs Flatpack-es indexképe jelenik meg:
Szintén Mac-en Safariban, de Inkognító módban pedig az általam beállított kép jelenik meg:
A kérdésem annyi lenne, hogy "akkor most kinek van igaza?"
Előre is köszönöm a segítséget.
-
Badman 4ever
őstag
válasz vizcsap #1005 üzenetére
Illetve korábban az egyedi szerzők blogjaihoz is volt RSS feliratkozási lehetőség. Akiket eddig követtem, azoknál mind megszűnt az a feed, amire fel voltam iratkozva. Ezt is jó lenne pótolni.
Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
vizcsap
tag
A "Bejegyzések" oldalhoz tudnátok RSS feedet generálni?
Jelenleg a https://logout.hu/allando/rss.html oldalon amit találni feed az vagy üres, vagy évekkel ezelőtt frissült, vagy csak egy nagyon kis szeletét (talán a régi címlapos írásokat) mutatja a cikkeknek.
"To succeed in life, you need two things: ignorance and confidence."
-
scyllafren
senior tag
Desktopon a nagy cikkek kepenek mouse-over autozoomjat ki lehet valahogy kapcsolni? Roppant idegesito.
-
Oldman2
veterán
PM kapcsán jött egy email, benne ezzel a linkkel.
404 Not Found
A kért oldal nem létezik. -
cocka
veterán
Ja még egy idegesítő dolog:
Eddig meg tudtam oldani azt, hogy ha meg van nyitva egy topic, akkor akinek válaszolni akarok, annál csak jobb klikkel megnyitom a válasz linket és írom az új taben megjelenő szövegmezőbe a választ.
Most ezt nem tudom megtenni, mert javascriptes lett a link. Ezért aztán most minden válasznál duplikáljak annyi ablakot, amennyi hsz.-re válaszolni akarok. Fantasztikus.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Csak akkor írj ide, ha a Logout.hu portállal van problémád (ha általában a fórummal, akkor ide)
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest