Hirdetés
-
GAMEPOD
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Magnum_
nagyúr
arra az esetre érvényes, amikor a jármű halad, mozog, DE amikor bármilyen ok miatt megáll, akkor nem. Tehát ha a dugóban éppen állok, azaz nem vagyok mozgásban, akkor pörgethetem a segges képeket az instán, videózhat a rendőr.
de amint mozgásba lendülök, csoki, tehát mielőtt elindulnék, lezárom a képernyőt és leteszem. sokszor mobiloztam már rendőrautó mellett állva a dugóban. -
BigBlackDog
veterán
Hát, egy Jazz nem romlik el. Ez egy axióma.
Mondjuk azt mondanám, hogy a hosszbordás szíj miatt nem romlik el a generátor, de végül is a hosszbordás szíj viszi át a hajtás a segédüzem (tehát többek között a generátor) felé, ha jól tudom, így szerintem akár lehet is köze a cserének ehhez. De ez csak hasraütés, várjuk ki a végét!
-
-
Qru
MODERÁTOR
Kérlek ide fáradj át: Milyen autót vegyek topik
-
BigBlackDog
veterán
A típus véleményem szerint nem rossz választás, az 1.4-es motor kell azért bele, ahogy másoktól hallom.
Az autóvásárlásos, vagy a Hondás topikban talán találsz több infót is. Továbbá ajánlom ezt a -szerintem- hasznos irományt, illetve írtam a saját tapasztalataimról is.
Új hozzászólás Aktív témák
- The First Berserker: Khazan
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Sorozatok
- NVIDIA® driverek topikja
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Xiaomi Vacuum S20 bontatlan új fekete
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 101 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, EliteDesk 800 G3 i3-6100T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest