- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hibajavításra adta a fejét az új Arc meghajtó
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Drágít az Xboxon a Microsoft
- Milyen videókártyát?
- Home server / házi szerver építése
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hobizoli
nagyúr
válasz
macilaci78 #342437 üzenetére
azert mostanra ennel egy kicsit szofisztikaltabb megoldasok is akadnak...
-
tboldi
nagyúr
Lanciáék úgy látszik, olasz képzőművészek után nevezték el a színeket, Jacopo Sansovino szobrász és építész volt, Mario Sironi pedig festő. Az előző barna Ypsilonunk is egy festő után kapta a színe nevét, Marrone Caravaggio.
És nem, nem vagyok ennyire művelt gyerek, a ChatGPT volt segítségemre.
szerk.: Ezekhez képest a MiTo színe elég lehangolóan hangzik, Nero Etna.
-
radi8tor
MODERÁTOR
És mi van azokkal, akik telibe fóliázzák a kocsit valami más színre? Azt hogy díjazza a hatóság?
-
dj79
senior tag
válasz
BigBlackDog #342428 üzenetére
-
válasz
radi8tor #342438 üzenetére
Annyit megyek amennyit kell. Most azért mert a cég fizeti nem kerülök hazafele 30km-t, nincs nekem ilyenekre időm
Meg hétvégén se megyek emiatt plusz helyre. Ez van, az idő határol be. Így is asszonynak is mondom, hogy ha itthon vagyunk és mennie kell valahova akkor az enyémmel menjen, ne a sajátot használjuk. (Abba évi 6-8k megy)
Motort meg már le se merem írni, évi 1-2e km ha belemegy, most hogy elköltöztünk és a moci maradt a garázsban 2km-re tőlem, így még egy fokkal macerásabb használni. (Új kecóban meg még nincs helye, udvaron áztatni meg nem akarom)
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Eugene Roe #342431 üzenetére
Azt nem probaltam csak a burgeruket. Az egesz jo volt.
-
tboldi
nagyúr
Mindenkinek:
A franc tud ezeken kiigazodni, és sajnos a hatóságoknak sem megy. 🤷♂️
De ha csak a tető színe számít, az azért fura, mert az az autó kisebbik hányada.
-
tboldi
nagyúr
Asszem, 2.
Én csak azt nem értem, hogy a gyárilag bicolore Lanciánknak miért csak a felső színét írták be forgalomba helyezéskor 2007-ben (bíbor/lila a JSZP szerint), és az azóta eltelt 18 év alatt hogy nem akadt fenn ezen egyik hatóság sem.
-
válasz
BigBlackDog #342416 üzenetére
Inkább egy toyota
-
direkt ugy valasztottam ki fejben ezeket, hogy meg ne legyen tul feltuno, es lattam is suzukit, aminek gyarilag pont ezek mas szinuek, mert fekete muanyagok.
De amugy jogos, meg fogom beszelni elotte a vizsgaztatoval.
Köszi a tippet!A vizsgaztato fog belekotni, ha tunernek nez?
-
ParmaBoy
tag
válasz
BigBlackDog #342416 üzenetére
hátőőőő. akkor nem mesélem el a 2021-es alhambra, 2.0tdi 150le, dsg (dq381) és a kapufeljáró esetét. bár ott is volt sw update utána.
-
Köszi!
A fényezés ott tart, hogy most megy fel rá az alapozó, és ha az eredeti színre szeretném, akkor egy milla, ha másikra, akkor telifény, és másfél milla, de senki sem vállalja, mert túl nagy munka.
Vagyis a fényezés eredeti szín esetén is vadiúj lesz.Arról van valahol naprakész infó, hogy ha pl. fekete a kocsi, akokr milyen alkatrészek lehetnek más színűek? Pl. fehér. Kilincs, tükrök, oldalsó múanyag betétek, stb lenne más színű, és akkor el tudnám engedni a telifényt, telifóliát.
-
válasz
BigBlackDog #342413 üzenetére
Sőt, egyszer lefulladt úgy is, hogy hátrafelé gurultam és túl gyorsan (?) kapcsolatam D-be. Ott áltam mint a hülye, hogy most mivan
-
-
Sziasztok!
Az autófóliázásról kinek milyen tapasztalatai vannak?
Egy autó telifényre nem találok műhelyt, akinek beleférne emberi időn belül, ezért a fóliázás is megfordult a fejemben.
Teljesen más szín lenne: feketére világos szín.Mire kell figyelnem, mik a buktatók, ami miatt mégis jobb lenne a telifényt vállaló műhely után futnom?
Kössz előre is!
-
Tegnap megvolt a Kia (ceed 2022 1.5 tgdi 7dct) 3. éves szervize is, 32.815 km-nél. Pappas XI ker, 99.500 Ft. 0w20 olaj, ezen túl olajszűrő, pollenszűrő (ez pluszban kérve, amúgy nem cserélnék).
Volt egy szoftver reset, gyári alapbeállításokra, mert 1-2 alkalommal lefulladt a lelkem. (Dugóban állva auto holddal, klímával, a klíma kompr. miatt le-le tud esni a fordulat, majd visszaáll, ha épp akkor nyomsz nagy gázt amikor leesőben van, akkor hozta össze)
Fékek 4. szerviznél cserések lesznek elöl.
Jövőre kifut a lízing, matekolhatok majd mi legyen.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
macilaci78 #342402 üzenetére
Na jó, de megkapta a zöldkártyát!
-
hobizoli
nagyúr
válasz
Winner_hun #342397 üzenetére
nekem 50-g nem is mutatja a vizhofokot a oraegyseg eleve, es 70-nel valt at az LPG ECU
de ezt (is) amugy oda programozzak, ahova akarjak -
hobizoli
nagyúr
válasz
macilaci78 #342395 üzenetére
ez mikor volt, hogy uszohaza volt...?
-
macilaci78
nagyúr
válasz
BigBlackDog #342399 üzenetére
Nem, ez kitartó munka árán lett gyászos.
Szerettem azt az autót, személyisége volt. Ültél a volán mögött, nálad a kulcs és nem bírtad az Istenért sem elindítani, ha nem ismerted a hisztijét. De indult -20°C-ban és +40°C-ban is, csak tudni kellett, mennyi szívatóval, mennyit indítózzál, a vákuumpumpa alján a táposzivattyút kell-e pumpálni indítózás előtt, vagy akármi.
55 liter benzinnel és 45 liter gázzal elmentem vele 1.100 km-t és Aradon tankoltunk.molnarpeter: Két településsel arrább volt műszaki vizsgaállomás. Zöld kártyán annyira eltekerték a karburátort, se benzin, se gáz üzemben nem bírt hazamenni az autó. Meg kellett állni és az út szélén beállítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Megújult a PROHARDVER!
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Túra és kirándulás topic
- Bundle topik
- Hibajavításra adta a fejét az új Arc meghajtó
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest