Hirdetés
-
GAMEPOD
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bandus #255072 üzenetére
Engem az idegesít, hogy ez itt van fönt, az ott, ezt leveszik innen, azt amoda fölrakják.
Illetve arra hogy megnézek havi 3 filmet (Netflixet nemigen használjuk többet), vagy minden nap reggeltől estig megy, az egy árban van.
Most fizetem a youtube prémiumot, telón még csak csak el lehet lenni, de családival (5 emailcím) nem olyan drága és így okos tévén is van és a gyereknek magyarázd meg a reklámot. Fizetem a Netflixet, a családnak szét van dobva de pont mi nem nagyon használjuk.
Fizetem az RTL+-ot az is szétdobva
Fiam fizeti az HBO-t
Lányom a Disney+-ot
Aztán szétdobjuk. De mi mégis 3-mat fizetünk az 5-ből
Ja meg a 200GB google tárhely a sok fotó miatt...És a vége, hogy az Orville-t mégis le kell torrenteznem, mert az meg Hulu-n megy
Lenne egy központi nemzetközi oldal, MINDEN fent lenne rajta, minden felirat és szinkron ami valaha létezett választható lenne, és kerülne havi 10-15 ezerbe az lenne a tuti!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- LG OLED Televíziók: ÁPRILIS MADNESS -30%
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest