Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Szerdan autot mostam, csutortok-penteken elazott, ma a havazastol meg koszosabb mint szerda delelott volt a mosas elott
-
szimi57
őstag
válasz szabonagyur #184153 üzenetére
Szintén szerdán. Pénteken már okádék. Az idén ettől randább még nem volt, pedig előtte vagy 3-szor ha lemostam.
A MOSOLY egy olyan vezeték nélküli kapcsolat, amely nem igényel külső áramforrást.
-
Qru
MODERÁTOR
-
rbalint88
addikt
válasz szabonagyur #184153 üzenetére
Hol van ho? Indulok!!!
(A napokban a bf miatt nem igazan volt idom hireket nezni) -
félisten
-
Qru
MODERÁTOR
Bíztató de így frissen lemosva egy darabig ki sem állok vele a garázsból. A héten meg a csereautót koptatom (Skordén a lakatosok melóznak).
Jah és végre nem fogyira ment mindenki, a Hungárián 8 előtt kicsivel 90-volt a külsőben a tempó, a belsőben 110 körül.#nincsbennetarcsi
-
flash-
veterán
Nincs közlekedési topic úgyhogy itt teszem fel:
Nektek volt már olyan hogy álltatok a zebra előtt egy kereszteződésben(gyalog), aztán átváltott a lámpa pirosról hirtelen zöldre, de aztán fél másodpercen belül visszaváltott pirosra,? Zoldnel indultam, oldalró meg jottek a kocsik.. Hát para volt.. En ne vagyok pesti, lehet ti mar talalkoztatok ilyennel? -
szimi57
őstag
A MOSOLY egy olyan vezeték nélküli kapcsolat, amely nem igényel külső áramforrást.
-
félisten
-
Qru
MODERÁTOR
válasz pècsimunkás #184167 üzenetére
Jah nem, a mellettem levo savbol ramhuztak a kormanyt semmi veszes. Ajtot kell cserelni mert az kilyukad.
#nincsbennetarcsi
-
szimi57
őstag
válasz szabonagyur #184173 üzenetére
Nem én készítettem, de rákérdezek.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz BigBlackDog #184170 üzenetére
Az egyik Scalat szerettem volna kiprobalni de csak Leaf2 meg Superb kombi volt bent eppen. Toltogessen a ‘hököm, szoval a kombival nyomom.
#nincsbennetarcsi
-
félisten
Nyiregyhazan mar sozzak az utakat...
-
szimi57
őstag
válasz szabonagyur #184180 üzenetére
Ettől a karosszériások egyik szeme sír a másik nevet. Szar meló, de hoz némi pénzt.
-
nagyúr
válasz Peter.70 #184178 üzenetére
Van, és haverom attól van kiakadva, hogy a start/stop csak menüből kapcsolható ki. Alapértelmezett a sávtartó, amitől azt hitte, hogy valami gáz van a kormányművel/felfüggesztéssel...
Egyébként azt mondta, hogy megszokható, a kéthengerezés észrevehető, de nem vészesen zavaró.B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
F_Zolee
veterán
válasz szabonagyur #184180 üzenetére
Pest megyében is valszeg, mert a szélvédő széle már fehér rászáradás után.
-
szimi57
őstag
válasz MasterMark #184190 üzenetére
Működik, csak sajnos rosszul és ez előfordulhat minden technikánál.
-
rbalint88
addikt
válasz szimi57 #184193 üzenetére
Uzemel, de nem mukodik
Qru: kivancsi lennek egy olyan scalara, de sajat penzbol biztos nem vennek a szarazkuplungos dsg miatt. A Prius jo kapudrog a kesobbi hsd-zeshez szerintem amig at nem tudunk allni (vagy nem muszaj) villanyra, addig hsd lesz a napi gyilokra.
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
Nem megfeleloen mukodik, ha egyszeruen akarom magam kifejezni.
Kevesbe egyszeruen: az uzemi berendezes altal nyujtando szolgaltatas nem felel meg a jogszabalyokban megallapitott minosegi kovetelmenyeknek, ezaltal jelen esetben a kozerdeket veszelyezteti.
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
ivana
Ármester
válasz szimi57 #184193 üzenetére
A francokat fordulhat elő. Alapvetően, ha a fénysorompó fehér jelzést ad, akkor a vonatnak tilos van. Ilyen esetekben is áthaladhat szerelvény, de csak nagyon lassan és folyamatos hangjelzés mellett (nem tudom a pontos szabályokat).
Amúgy meg ennél sokkal bonyolultabb rendszereket is meg tudunk úgy csinálni, hogy soha ne menjen tönkre kb. Ennél nem értem miért nem sikerül. -
szimi57
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android szakmai topik
- Ukrajnai háború
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Autós topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HDD probléma (nem adatmentés)