Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dorian
félisten
Az mennyire normális, hogy ilyen párás időben az éjjel kint parkoló autóban "poshadt" szag van? Korábbi textilüléses autóimnál nem vettem észre, ez most alcantara-bőr kombó.
Gondolom a levegő nedvessége éjjel a hidegben kicsapódik, az ülések meg beszívják.Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
Doki16
addikt
válasz Tsebacsi #183792 üzenetére
Passatra nálunk egyből ment is fel a négyévszakos. Bridgestone A005, nyárias 4évszakos. Tök jól tapad, ahhoz képest. Havat még nem látott, mert az elmúlt egy évben nem volt, szárazon és vízen teljesen rendben van, a tesztek is ezt mutatják. Amúgy meg a GTE-re a 218 lóerő és "azonnali" 330 majd teljes 400 Nm-re nem lesz olyan gumi ami bírná az elindulást.
Ahogy az lenni szokott, jó szar téli gumikkal került be az országba. Vizes úton még 4-ben is villogott a kipörgésgátló. Kell rá a jó gumi, de azért elszállni sem szabad, van olyan aki 20-at keres rá, de minek? Megeszi a hatótávot.A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
veterán
válasz Doki16 #183806 üzenetére
225 széles Michelin PilotSport 4, Bridgestone Potenza S001 - ezeket próbáltam, ezek optimális (= nyárias) körülmények közt betapadnak induláskor (némi csíkot azért hagynak maguk után). A mostani szintén 225-ös Bridgestone T005 könnyeben elkapar, a Dunlop SportMaxx se brillírozott.
-
tboldi
nagyúr
válasz molnarpeter #183813 üzenetére
azóta is kapható
Nálam még mindig az évekkel ezelőtt megszűnt Castrol Biofix van a tartályban.
-
MC Pite
veterán
válasz molnarpeter #183816 üzenetére
Most az egyik legjobb téli nyál a Prelixes. Kapni kb mindenhol, nem cefre szagú, nem fagy ki egyből a szélvédőre, nem drága.
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
veterán
válasz stickermajom #183820 üzenetére
Erről jut eszembe, ma reggel hozták: [kép] ! K ügynök és Sz ügynök.
Többször írtam már, nálam egyszer egy száraz télen meg buggyant a Tecsó Gazdaságos szélvédőmosó, iszonyatos bűze volt.
Aldi / Lidl teljesen OK.[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
veterán
válasz szabonagyur #183822 üzenetére
Csak ez van és ennyi , ez még a termelő 2019-es maradék készlete. Sajnos jövő évben új forrást kell találnom, az ideiből nem jut eladásra.
B-t értem, de mi lenne a Z és az R?
-
Dorian
félisten
válasz rbalint88 #183827 üzenetére
Igen T27 Avensis.
Most mondta egy szintén Avensises kollégám, h nála is ez volt, fogalma sincs miért, egyszer kitakarította, azóta nincs ilyen gondja.
De egy Audis kollégának szintén volt ilyen, nála volt a csomagtartó szigetelése rossz.Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
rbalint88
addikt
válasz Dorian #183828 üzenetére
Az egyertelmu, hogy valahol tomitettsegi problema van, de en egyiknel se talaltam meg biztosra, hogy hol lehet a gond. Kiszedtem a fagydugot, atfolyik szepen es nincs problema.
Ja, ne csak a potkerekuregbol szedd ki, hanem a ket oldalso “zseb”-bol is, ha van bennuk.
[ Szerkesztve ]
-
Dorian
félisten
válasz rbalint88 #183832 üzenetére
Enyém is kombi. De jó, hogy mondtátok, megyek, a két oldalsót is kibelezem. A gumidugót tartósan ki lehet szedni? Nem lesz belőle baj?
Ill arra gondoltam, h bemászok a csomagtartóba, és valaki kintről slagolja az autót, én pedig figyelem hol jön be víz.Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
tboldi
nagyúr
válasz rbalint88 #183829 üzenetére
A Jazz-nél a tetőlemez szélénél szokott megrepedezni a tömítés, ott ázik be (Becsnep videó). Nem lehet, hogy a Toyotánál is ez van?
-
-
Qtya123
őstag
Üdv!
Egyik ismerősömnek nézünk egy Swiftet, előzetesen lekérte a káradatokat, 1 találat volt, idén történt a káresemény.
Annyi van leírva, a biztosítós lekérdezésben, hogy hátsó vészhárító fényezés, illetve az alábbi két tétel:
- kimenő teng. h .csapágy
- bemenő teng. e. csapágyEz mi akar lenni, nem tudjátok? Az alkatrész költsége 20.000 Ft volt, a többi a fényezés.
Kerékcsapágyra gondoltam, de kimenő, bemenő tengely? Max a féltengely nem? De az meg hátul nincs, hogy a hátsó lökhárítóval együtt sérüljön.... nem 4x4-es az autó. -
-
EQMontoya
veterán
Epp egy Portofinoval sikerult menni egy kort. Hat, ez is egy erdekes vilag.
Same rules apply!
-
Qtya123
őstag
Értem, köszi! Meglátjuk, elmegyünk megnézni. Egyelőre csak részben világít akkor a fejemben a piros lámpa, majd körbemérem, megnézem a pótkeréktartót, meg amennyire lehet a futóművet.
Amúgy 2009-es első gazdás Swift, SZUF portál alapján minden rendben, 1 gazda,1 eredetvizsga, minden műszakiról kulturált képek, reális futás. Egyedül ez az idei káresemény a kérdéses, amúgy pár nappal az eladás előtti a káresemény, nem sokkal utána a kereskedőhöz került, ő állítása szerint nem tud róla semmit, azt mondta, hogy körbemérte vásárláskor és gyári a fény rajta.
Ja a fentebb írt 20ezer Ft-os alkatrészár mellett 40ezer Ft munkadíj van a kártörténetiben kiszámlázva és 200.000 Ft!! fényezési díj a hátsó lökhárítóra. Lehet, olyan, hogy mondjuk két autó volt a csávó nevén, tudta, hogy eladja a Swiftet és akkor előtte arra lebiztosítózott valamit? Gondolom ilyenkor a másik autódra nem megy át a malus, ez meg úgyis lecsó nem?
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Qtya123 #183847 üzenetére
Igen ha ez a második autója és nem vesz helyette semmit akkor nem megy át a malus (ha vesz helyette másikat akkor igen). Vagy ha csak 2 év után vesz akkor sem (2 év után A00-ból indul újra). Vagy ha nem a saját nevére veszi... Van pár lehetőség de a 200k-s fényezés valóban felveti a biztosítási csalás gyanúját. Mérd körbe, az is lehet semmi baja a kocsi fényezésének és nem hazudott a nepper valójában.
A munkadíjat megszokták nyomni eleve, mert azt ugye nem avultatják szemben az alkatrésszel. Meg egy márkakerben pl simán van 20k-25k-s óradíj. Legutóbb a kb 40 perces olajcserére 20k-t simán kiszámláztak óradíjban (márkaker).
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest