Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
krepp
tag
válasz
Shkiz0 #64176 üzenetére
Én az első át padozásomat már át padoztam, három hónap után, bár az Artic volt, nem Termális grizli mínusz pad.
Amúgy már egy Msi-t is át kellett, ami gyárilag jobb volt mint egy Giga...
Álltalános vélekedés az internet mélyebb bugyraiban hogy pl a Giga padjai se poénból olajos szarok, hanem géming alatt tartós megoldás, csak ugye nem csak arra használják... -
Frozen
addikt
válasz
Shkiz0 #64176 üzenetére
Erre kiváncsi vagyok én is ,hogy mi lesz a sorsa. Nálam a kártya hátsó része melegszik fel a kimenetek és a gpu közti rész a hátlapon. A memoria temp az 90 körül mozog ,de a kártya összeomlik 24 óránként kb 1x vagy crashel a trex szerint. a win bírja meg nem fagy ki és nem is kékhalálozik be. lehet a hátsó részén ezen a szakaszon ,hogy valami véget itt esetleg tulmelegszik?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Egyedi ékszerdobozka
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest