Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- Mouse: P.I. For Hire - Középpontban a fegyverek
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Akciófigyelő: Ingyen beszerezhető a Metro 2033 Redux (PC, Xbox)
- Nintendo Switch 2
- Steam topic
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky
- Last Epoch
- Dark Souls sorozat
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
veterán
válasz
TooCool #26117 üzenetére
Totál igazad van... :/ Viszont Amazonon sikerült megcsípnem két preordert is, EVGA 1070 Blak edition és MSI Gaming Z... Nem tudom mikor lesz belőlük valami de 135 és 150 ezres áron sikerültek, a pénzt még nem vonták le tőlem. Viszont ha két hónap is mire megjönnek, a 185-200k-s árhoz képest ezeken van akkora árrés amit bányászattal is csak egy-két hónap alatt lehetne kitermelni. Annyi, hogy nem tudok játszani a kitermelt coinokkal meg hát fene tudja mi lesz addig. Ha találok 150k körül karit akkor veszek instantba de 185-öket nem fogok egy 1070-ért adni mikor a sajátomat nyitóáron vettem meg szállítással 156-ért egy éve...
Persze ezt lehet csak én gondolom így (bár úgy látom már néhány itteni fórumtárs is kezdi ezt pedzegetni) de szerintem bányász szempontból sem mindegy az a 35-65k felár amit most meg kell fizetni egy 1070 esetén de nyilván láttam arányaiban hasonló a sarc az összes VGA terén.. Ez van.
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Letarolná a kínai AI igényeket a Huawei CloudMatrix 384
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Synology NAS
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5400 i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5400 i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- MacBook Pro 14 M4 Pro 12/16 24GB/512GB SSD - (Space Black) - Csak 1db!
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új/ garancia a nevedre/ beszámítás/ ingyen posta/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ryzen 7 CPU-k
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest