Hirdetés
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
KRoy19
őstag
válasz
Reggie0 #24244 üzenetére
Én ezt találtam:
"Magánszemély kötelezett esetén a bányászat[3] során létrejövő (kibocsátott) Bitcoinból származó jövedelmet a keletkezésekori árfolyamon önálló tevékenységből származó jövedelemként az összevont adóalapba kell beszámítani. Az összevont adóalap 78%-a után 15% személyi jövedelemadó és 27% EHO (egészségügyi hozzájárulás) fizetési kötelezettség keletkezik. Alapesetben – átalányadózás alapján – a Bitcoin forint összegének 90%-a kerül az összevont adóalapba. Lehetősége van a magánszemélynek tételes költségelszámolásra is (e körben az előadó ismételten felhívta a figyelmet az adójogi szakértőkkel történő konzultálás fontosságára.)"
Én ezt úgy értelmezem, hogy el lehet számolni költségként a hardvereket és a elhasznált áramot is....
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest