Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- Mouse: P.I. For Hire - Középpontban a fegyverek
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Akciófigyelő: Ingyen beszerezhető a Metro 2033 Redux (PC, Xbox)
- Nintendo Switch 2
- Steam topic
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky
- Last Epoch
- Dark Souls sorozat
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen, ref.
Nem hiszem, hogy erről van szó, mert mindhármon ugyan az a BIOS is, és látszólag számított neki, hogy melyiken van aktív kijelző és melyiken nincs (bár ez lehetett véletlen), illetve nem konzekvens (látszik, hogy valami "beragadt", nem rendeltetésszerűen működik).
Szerintem ref kártyán is engednie kéne mindet, amit elérhető a WattMan felületen, hisz ez is az eredeti AMD szoftvercsomag része és pontosan a referencia kártyákhoz lett kitalálva. A többi gyártó mellékeli a saját tuning szoftverét az egyedi kártyáihoz, ha szeretné (és szokta is, még a refekhez is).Azért is szeretem a ref kártyákat, mert ezek általában határozottan egy irányba fújják a levegőt (és így jó nagy lendülettel), így nem kötelező külön egy nagy ventilátor a kártyakupac mögé, ami messzebb fújja a szerteszét lengedező meleg levegőt (hogy ne "egymást fűtsék" a kártyák).
Nézegettem most a GTX1060-asakat is, hogy esetleg legyen kicsit diverzifikáltabb a gép (úgy látom vannak most algók, amiket szeretnek a Geforce-ok), de csak olyat találtam belőlük raktáron, amin két ventilátor ereszti mindenfelé a levegőt, nem a kijelzőcsatlakozók felé fúj (létezik ilyen, de azt 3 hetes rendelési idővel találtam).
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Synology NAS
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5400 i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5400 i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- MacBook Pro 14 M4 Pro 12/16 24GB/512GB SSD - (Space Black) - Csak 1db!
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új/ garancia a nevedre/ beszámítás/ ingyen posta/
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Xiaomi Mi9 SE 64GB / Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest