Hirdetés
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
aleister
veterán
válasz
tom120514 #53083 üzenetére
Amikor 600-700 körül volt az árfolyam akkor már nulláztam magam. Ez már tiszta nyereség.
Viszont idegállapotba kerülnék, ha beváltom most 1.100-en a motyót, aztán 1 hét múlva 2.000 lesz. Pl 20 ETH-nál ez 18.000 USD különbség, azaz kb 5.400.000 HUF, ami miatt azért már el lehet pár könnycseppet morzsolni.
Másik oldalról nézve, ha pár bálna úgy dönt, hogy eleget kaszáltak, és elönti a piacot ETH-val, vagy még rosszabb, valami globális törvényhozás miatt ellehetetlenítik a kriptót, és minden megy a levesbe, akkor viszont -a példabeli 20 ETH-nál maradva- 22.000 USD veszteség.Rá kellett, hogy jöjjek, hogy én műszaki ember vagyok. Bár ezt igazából eddig is tudtam.
Sokkal inkább felvillanyoz és érdekel, hogy 4 napja szopok 2 RX470/570-nel, mert a korábbi tulajok ész nélkül szétcseszték rajtuk a BIOS-t. Jó érzés volt működő kártyákat csinálni belőlük. Mennek a bányába, és finomhangolni fogom őket, amit megint csak szívesen csinálok.
De ez az árfolyamot lesős, idegeskedős nyomiskodás kiborít.
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Apple asztali gépek
- Home server / házi szerver építése
- Vigneau interaktív lokálblogja
- iPhone topik
- World of Tanks - MMO
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox One
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új/ garancia a nevedre/ beszámítás/ ingyen posta/
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- AKCIÓS/GARIS!!! TESTRESZABHATÓ!! GAMER PC -RTX 3060Ti-I7 8700K-16GB DDR4-500GB M2
- Új Bontatlan Poco F7 Ultra 16/512GB Fekete színben. Dual sim
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest