Hirdetés
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tegnap, mikor egy ideje már épp én voltam ott a legmagasabb h/s teljesítménnyel, még mindig higgadtan és racionálisan reagáltam erre, hogy nagy számok vs. káosz, illetve hogy most ráérünk. De mire átlendültünk a 24 órán, az árfolyamok pedig nem csillapodtak, akkor én is elmentem kicsit szóló-hazárdírozni gagyikoinnal, aztán mielőtt lefeküdtem, inkább beállítottam a jó öreg WMLTC poolom, mert nem akartam arra kelni, hogy még mindig nincs WDC kifizetés, de ha lenne, már akkor is kevesebb érne, mint közvetlenül LTC-t bányászni. De nekem amúgy is van ilyen ingerem, hogy kis pool helyett akkor már inkább szólózzak, ha olyan a coin, hogy belátható időn belül találhatok coin-t egyedül is (LTC nem ilyen, de WDC határeset).
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen asztali médialejátszót?
- World of Warships
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Ingatlanos topic!
- Formula-1
- Minden, ami hőszivattyú
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Turbózd fel a gaming élményt most! Rèszletre is! 0% THM
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest