Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
haxiboy
veterán
Sajnos az enyémet pont nem, bár anno fiatal (14 éves) fejjel azért jó lökés volt az új számítógépembe az a durván 700-800$.
Na meg én is megtaláltam a régi pénztárcám, még ($580 volt a BTC) 0.4BTC-t találtam üresben. Igaz a jelszóval megszenvedtem ami a tárcán volt, de végül meglett. Az a vicc hogy még a mai napig úgy emlékszem hogy ennél sokkal több coinom volt mert több wallet is ment sok gépen. Lehet hogy előkaparom én is a régi hdd-ket és végigpörgetem, hátha (van egy ilyen jó szokásom hogy háttértárakat megtartom bármilyen configról is legyen szó, minden visszaállítható értő kezekben így inkább én teszem el).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- LEGO klub
- iPhone 16 Próhoz méri a OnePlus a 13T-t
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mikrotik routerek
- Renault, Dacia topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xbox Series X|S
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest