Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mesterlovesz
aktív tag
Szerintem teljesen mindegy, hogy a riserek kapnak tápot, az alaplapra akkor is rá kell dugni a molex-et! A másik ötletem, hogy nekem amikor 2 tápot összedugtam az addpsu csatival, az egyik kártya azt produkálta, hogy elkezdett esni a hash és kb 1 perc alatt mindig meghalt (DEAD) aztán ha újrakezdtem, akkor megint ugyanezt csinálta. Ja, és a harmadik, hogy nézd meg vajon az eszközkezelőben minden cucc rendben van-e, nekem egy asrock extreme 4 alaplapon van egy PCIe kérdőjel, attól naponta! meghalt a rig, amióta ezt a kérdőjeles eszközt letiltottam, azóta 4 napja folyamatosan megy a rig, megállás nélkül!!
U.I.: esetleg feltelepítheted az alaplap honlapjáról az USB 3 driver-t, mert nekem win 8 alatt ez volt egy megoldása a riser hibáknak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Ukrajnai háború
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Gumi és felni topik
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest