Új hozzászólás Aktív témák

  • Frawly

    veterán

    válasz Rimuru #20584 üzenetére

    Most tényleg nem azért, hogy trollkodjak, de nehogy már itt 20+ linuxos topik valamelyikébe ne férjetek el tőlem, semmi szükség rá, hogy ki legyek moderálva logoutra. A PH-ra én FÓRUMOZNI jövök, témákat megvitatni, nem blogolni. Megint más, hogy főleg itt az OFF topikban írt hsz-eim jó része blogszerű jelleget is felvesz, de nem blogolok.

    Pl. most felvetném ezt a hírt. Nem, nem tartozik a haladó topikba, mert nem csak haladó fut bele. Nagyon sajnálatos, hogy megszüntetik a konzol visszagörgetését. Főleg, ez egy olyan feautre, ami eleve implementálva volt, és nem igényel nagy gondozást. Ezt sose értettem, mikor meglévő feautre-öket vesznek ki, és nem biztonsági okból, hanem csak úgy. Pedig Torvalds-zal az idő 99%-ában egyet szoktam érteni, de ez most rettenet balfék húzás volt tőle. A konzol az egy olyan hasznos dolog, amiből nem hogy kivenni kéne a feature-öket, de inkább beletenni. Akkor is, ha nem használják sokan, grafikus felület problémáinak megjavításánál jól tud jönni egy kezdőnek is.

    Persze, írogatják a cikkhez fűzött fórumkommentekben, hogy használjon valaki screen-t, meg less-t, de azt kell érteni, hogy a scrollback néha jól jön, lelassítja a munkát, ha extra parancsokat kell betöltögetni, parancsokat újra kiadni, stb..

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák