Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Henryk

aktív tag

sziasztok
    én már olyan 1-2 éve tolom a játékot, azóta sok szerveren voltam már, rengeteget high rateztem és még többet low rateztem :D
    a klánnal, meg az allyval ugy lattuk nf en hogy megint kezd elsz4ródni a szerver, a csalók meg minden szokásos, ezért elég sok ember átjött egy másik szerverre:
    a szerverről annyit hogy a neve Abyss , rengetegen jáccanak rajta és nem lagzik ( ne értsétek félre a rengeteg nem 2-3 százat jelent mint nf en hanem 2 ezer játékos ;] reggel nyolc körül vannak a legkevesebben mindig, akkor ''csak'' 5-6 százan :DDD :DDD , és ez NEM L2J ! ! ! , hanem offmod szal annyi hátrány hogy c3 as és nincs autopickup :U , ja meg orosz szerver ;]
    [link] a linken érdemes megnézni az az aktív játékosok listáját ;] (status fül)
    ami kell hozzá: egy alap c3 as játék, az oldalról leszedhető saját pach(saját update szerverul is van meg minden), a kis pach meg a főoldalról egy másik :)
    kipróbálni kötelező :)
    mod:
    egy apróság a piacolók kedvéért: gludioban kétszerakkora piac van mint nf en a girani 2-3szorosa... hát még a többi városban :)
    ja és kezdésnek mindenképpen törpét vagy varit éeri meg csinálni a pénz miatt (elég jó karik a varik meg az ijászok, de az ijászhoz ugye pénz kell)

[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák