Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Henryk
aktív tag
sziasztok
én már olyan 1-2 éve tolom a játékot, azóta sok szerveren voltam már, rengeteget high rateztem és még többet low rateztem
a klánnal, meg az allyval ugy lattuk nf en hogy megint kezd elsz4ródni a szerver, a csalók meg minden szokásos, ezért elég sok ember átjött egy másik szerverre:
a szerverről annyit hogy a neve Abyss , rengetegen jáccanak rajta és nem lagzik ( ne értsétek félre a rengeteg nem 2-3 százat jelent mint nf en hanem 2 ezer játékosreggel nyolc körül vannak a legkevesebben mindig, akkor ''csak'' 5-6 százan
, és ez NEM L2J ! ! ! , hanem offmod szal annyi hátrány hogy c3 as és nincs autopickup
, ja meg orosz szerver
[link] a linken érdemes megnézni az az aktív játékosok listáját(status fül)
ami kell hozzá: egy alap c3 as játék, az oldalról leszedhető saját pach(saját update szerverul is van meg minden), a kis pach meg a főoldalról egy másik
kipróbálni kötelező
mod:
egy apróság a piacolók kedvéért: gludioban kétszerakkora piac van mint nf en a girani 2-3szorosa... hát még a többi városban
ja és kezdésnek mindenképpen törpét vagy varit éeri meg csinálni a pénz miatt (elég jó karik a varik meg az ijászok, de az ijászhoz ugye pénz kell)
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobozos Lenovo YOGA 7 2in1 ultra7-155h 16gb ddr5 1tb ssd OLED 120hz 2,8K
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- G15 5515 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Huawei Watch GT 4, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest