Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
LG Optimus Black P970 [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
(#14162) Land
Vedd fel a kapcsolatot 8nemesis8 fórum társsal neki volt gondja a GPS-sel.
Vagy próbáld meg ezt GPS fix másold be a 3 fájlt a system/etc mappába újra indítás és utána.
Meg itt vannak a beállítások
Another configuration of interest GPS
Go to the dialer and access the hidden menu by pressing 3845 # * 970 #. (Requires HidenMenu)
1.- Go GPS test .
2.- Protocol settings
3.- Select MOLR Type on user plane.
4.- Select User Plane Setting
5.- SLP Auto Provision must be enabled.
6.- Select SLP setting
7.- Select LGE SUPL
8.- Reboot![ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
atillaahun
veterán
Olyanra mint egy hibátlan darabot nem. Nekem fél év alatt részeredményeket sikerült elérnem. Nálam most Zeus 6.11-el az esetek többségében talál jelet pár perc alatt álló helyzetben, tiszta rálátással az égre, felhőtlen időben.
És ha jó kedvében van akkor még nem is dobálja el túl gyakran.[ Szerkesztve ]
-
Kerio
őstag
Sajnos, amíg fel nem rakom a gapps-ot, addig a telefon szinte használhatatlan. Például ha megnyitom a böngészőt, és rákattintok arra a sávra, ahivá az url-t kell írni, azonnal hibát ír. Most, hogy fennt van a gapps, és még ráraktam a gmail programot, meg a gyári térképet, így ír 0,93 gb-ot.
A ROM pedig nagyon gyors. És ami nagyon tetszik, hogy sokkal jobb az érintőkijelző. Ha ezt a szöveget a Zeusz rommal írnám, akkor már rég megőszültem volna. -
bubus66
nagyúr
(#12009) Land
Tessék jó áron vanGyári 1500
(#12011) jegenye77
Hol vetted melyik gsm boltból? Elvileg független,akkor gyakorlatilag nem biztos, hogy az. Pedig akkor el kellene fogadni a kártyát neki.
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
-
embe
nagyúr
Neked nem a gyári akksival adták? Ezzel az utángyártottal? Az eredeti 1500 mAh -s akksi.
Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
sheep
addikt
zeussal nálam elég gyors volt a fényképezés és el is mentette rögtön
@foxymaxy:
ő pont az ellenkezőjét értette alatta, nem szidta az ob kameráját
csak így reagált arra aki szidta
szerintem...[ Szerkesztve ]
9800X3D, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , Kingston DDR5 6000 64Gb, Gigabyte B650M Aorus Elite AX, HP Reverb G2
-
tzsolesz
nagyúr
Sajnos a gyors fotókészítéshez android-nál erős hardver kell.
Javul a helyzet, ha sok a szabad RAM, illetve nincs megnyitva lassító alkalmazás, játék a háttérben. Nem gyári Launcherrel csak rosszabb a helyzet.Lumia800-hoz mérten lassabb lesz a fotókészítés szerintem, akármit csinálsz.
[ Szerkesztve ]
-
sheep
addikt
a zeus fejlesztés alatt van folyamatosan, de tökéletesen használható, minden működik
- beats audioval sokkal jobban szól (poweramp is van, egy mw bt600-as fülessel használom)
-fényképezés uaz mint az alap romban, szerintem jó képeket csinál a telefon, bár van akinek nem tetszik
néhány fotó amit a telefonnal készítettem:
[link]@tlala,
nekem is elmegy 3 napot simán a készülék zeus rommal, és kb mindenkinek aki azt hasznélja és nem a gyárit. (azzal kb egy-másfél napot bírt)
a kamerája android 5mp mezőnyben szerintem átlag feletti[ Szerkesztve ]
9800X3D, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , Kingston DDR5 6000 64Gb, Gigabyte B650M Aorus Elite AX, HP Reverb G2
-
bubus66
nagyúr
(#11936) Land
Nem működött a Lasy fórum társnál a kamera, embe felhívta a figyelmed, hogy mind a kettő kamerát nézd meg hogy működik-e.
embe
köszönöm fel tettem, meg nálam is tökéletesen működik. Köszönet érte, így van jelezve a leírásban is.
atillaahun
Engedelmeddel a ArCKamera nincs hang fel tettem a Leírásomba. Köszönet érte
(#11937) gyuri00
Rendben de ha bár mikor rootolni akarod az 1 Hsz-ben meg találod. a V20O csak recoveryből lehet rootolni
[ Szerkesztve ]
-
tlala
addikt
Azért azt kiemelném, hogy nekem a kamera minősége nagyon nagy csalódás, Camera360 programmal is. (Pedig csak egy Nokia E52-ről váltottam.)
Ugyanígy az akkuja is elég gyenge szerintem.
(Csak hogy álljon itt egy ilyen vélemény is - majd hamarosan jön valaki, aki azt mondja, hogy neki 2-3 napig megy, de 1000 userből 999-nek nem.)
Ezzel együtt szerethető telefon, főleg Zeuss ROM-mal. -
Cooler96
aktív tag
Egy rom sosincsen lezárva mindig akad rajta fejlesztés.Nyilván nekik is van munkájuk/magánéletük.Javítják ahogy tudják.Fényképezés nagyon nem függ a romtól,hardwareben nem nagyon erős a kamera de jó fotókat lehet vele lőni(próbálgass különféle appokat).A gingerbread miui már stabil nekem az van fent.ICS-ből és MIUI4ből még csak alpha változatok vannak.CM7 már van régen.Nem CM9re gondoltál?mert azt is most portolják.Tokot nem tudom,de én mióta levettem a tokot nem karcolódott semennyit.Meg max ha nagyon vészes 3000be veszek gyári hátlapot újat és kész.
Google Nexus 4 16GB w/ SaberMOD Latest Nightly | Stable , Fast , SaberMOD
-
-
sheep
addikt
én defy+-ról váltottam
ez egy álom a defy után, legalábbis nekem
főleg a kamera ami nagyon rossza a defyben
kijelző szép
hw ugyanaz
zene jobban szól sztem mint a defyn
üzemidő jobb, gyorsaság/stabilitás kb ugyanaz
én a defyt egy hét után eladtam annyira nem jött be9800X3D, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , Kingston DDR5 6000 64Gb, Gigabyte B650M Aorus Elite AX, HP Reverb G2
-
alikah88
tag
Hali!
Jelenleg fejlesztés alatt van rá a CM. És van még a NOVA rom. Ha jól tudom, akkor jelenleg még csak ez a 2 főzött rom van hozzá, de elvileg lesz rá miui is. Legalábbis a miui fórumon fent van az "elkészítendő" telefonok között. Cm-el valaki ért már el vele quadrantban 3000+ pontot.
Üzemidő az nagyon sok mindentől függ, én átlagosan naponta töltöm, de van hogy 3 napig is bírta ha nem nyomogattam sokat. Összeszerelési minőség szerintem jó, nem recseg sehol, mindenhol pontosan illeszkedik, de más írta már hogy neki pl recseg felül...
Fényképezőjével én meg vagyok elégedve, eddig ez a telefonom csinálja a legjobb képeket. A samsung jet-emnél szebb képet készít az biztos! Hirtelen ennyi, kérdezz még bátran, hátha tudunk segíteni.Google Pixel 8 + Huawei Watch GT 2
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
● olvasd el a téma összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest