-
GAMEPOD.hu
LG Optimus Black P970 [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
-
bubus66
nagyúr
Igen, ha le cseréled a kamera app-ot olyanra amelyikben van a hang kikapcsolás. Igen itt van
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
bubus66
nagyúr
-
bubus66
nagyúr
(#24918) embe
Tessék itt a bulid.prop amit kértél a V30C Ausztrál
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
bubus66
nagyúr
válasz eisento #24919 üzenetére
Hát ez elég gyenge teljesítmény 15 Mg netnél 35 perec alatt tölti le a kDZ. is ki várhtam volna akkor
embe hamarosan kész lesz igaz ha nem 806kb/a töltene lefelé ha nem 1,6-tal akkor már lent lenne
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
-
bubus66
nagyúr
eisento
Rád gondoltam mert ha fel tetted akkor talán KDZ-ben is meg van neked, tedd fel ha nincs hova szólj adok oldalt.
Ha valakinek meg van a V30C Asztrál rom az legyen szíves töltse fel. Köszönöm szépen előre is.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
Mint ahogy írtam a HW-hez semmi köze nincs a bootloadernak, persze, hogy működni, fog ha az LG kijavítja, ha nem jelzitek neki nem fogja javítani. Hát sajnos az alapok hiányoznak, ha csak az olvasásba belegabalyodsz.
(#24901) tutis
Oké rendben, azért elküldöm ha eszembe, jut és meg találom. Én használtam anno a ZTE Skatenál, meg az első Black-nél is.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
(#24897) josha
Egy kis olvasni való Miaz a bootloader!
2.2 Mi az a bootloader, mit jelent hogy zárt vagy nyitott?
A bootloader egy alacsony szintű FW (firmware) rész, ami a bekapcsolás folyamatot hivatott lebonyolítani. A bootolási folyamatban ellenőrzi a a felső szintű kódrészeket, illetve kiosztja az erőforrásokat, majd végső soron átadja a vezérlést a kernelnek, ha az átjutott a hitelesítésen. Amennyiben a bootloader zárt, úgy a készülék megtagadhatja a custom kernel betöltését, ezzel a boot folyamat megszakad és jó esetben is csak a zöld robot fog velünk kérdően szembenézni... A nyitott bootloader nem végez kernel ellenőrzést, csak megpróbálja a kapott utasításokat lefuttatni.
A Grand X In-ben az Intel SUNRISE kódnevű bootloadere teljesít, jelenleg az SMB_REV30_V2_R3_1233.E1-es verzióval, ami teljesen nyitott.
Fontos továbbá megjegyezni, hogy ebben a készülékben felhagyott a ZTE a hagyományosnak tekinthető Yaffs2 img formátummal minden szinten, helyét az EXT4 (ennek éppen ideje volt) és egy új az Inteltől kapott bináris fájlformátum az OSII (OSIP) vette át. Egyetlen kivétellel (Motorola Razr I) a Medfield telefonokban nincsen boot és recovery partíció, ami azt jelenti, hogy a klasszikus értelmemben vett fstab felosztást el is lehet felejteni.Keeperv85 leírásából.
Itt nagyon szépen kifejti érdemes elolvasni
(#24894) tutis
Bocs de nem jut eszembe a neve annak az alkalmazás, ami pontosan meg mutattam, hogy mennyi adatforgalmat használsz el, és mi használja azt, sőt egy hónapra belehetett állítani, Ha meg találom belinkelem.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
(#24895) josha
Való rá ICS csak ezt valamiért ki felejtették. Ugyan úgy mint az L9-L7-nél az SD kártyára való áthelyezést, amit ugye a Black alapból tud. Ha jól emlékszem rá. Én írtam egy levelet az LG-nek továbbították az illetékesek felé remélhetőleg ez is meg lesz oldva nem mintha 4 Gb nem volna elég. A bootloadernek semmi köze ahhoz, ami hardweresen nem működik.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
(#24892) josha
Azért mert az nem kamera app hiba hanem hardwer, azt viszont hiába akarsz feltenni a GooglePlayről. Össze kell fogni, és kell írni egy levelet az LG-nek úgy mint itt csináltak egy petíciót én is aláírtam, és tessék reméljük tényleg tartják a szavukat. A következő frissítésnél nyitva lesz a bootloader.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz eisento #24878 üzenetére
(#24878) eisento
Te leszedted azt az ausztrál ROM a V30C mert megint szarakodik a frimware letöltő oldal, ha fel tudnád tölteni valahova akár kdz-ban is akkor az embe fórum társnak ki szedném a bulid.prop-ot. Köszönöm
-
bubus66
nagyúr
válasz tzsolesz #24889 üzenetére
(#24889) tzsolesz
Te nagyon be gugyult az OFF topick a kengyel-lel visszük csak te is hébe hóba nézel csak be.
LG Optimus L7 elég gyenge nem?
Ez meg a Blacké
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
-
bubus66
nagyúr
válasz anderledani #24871 üzenetére
Nem vetted észre, hogy oda írta feltette a Pacht a Huexxx féle V30C-t tette fel.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz aprila44 #24827 üzenetére
(#24827) aprila44
A híváskéses a V20S-ben és a V30B-ben nincs már meg. Az általam készített, Romokba is letett javítva a hívás késés. Ki lehet küszöbölni, egy app-al.
Az ICS-ben csak fehéren világítanak, a Huexxx féle V30C-ben van a kék led világítás.
-
bubus66
nagyúr
válasz Mr. Nimbus #24825 üzenetére
Nagyon szívesen,máskor is ha tudok.
-
bubus66
nagyúr
válasz Mr. Nimbus #24821 üzenetére
Az unlockroot-tal lehet unrootolni. De felesleges újra kell húzni a SmartFlashTools-sal az a biztos.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz Mr. Nimbus #24819 üzenetére
(#24819) kobajekill
Az 1 hsz-ben meg találod a linket, ha azt írja, ki mint a tzsoleszé akkor visszaviheted, meg, ha független, akkor is a V30B-vel ha viszont szolgáltatós, akkor csak a szolgáltatók által kiadott utolsó ROM-nál vidd vissza.
-
-
bubus66
nagyúr
válasz tzsolesz #24795 üzenetére
(#24795) tzsolesz
Azért mert a tied még az első szériából való volt azért írta ki ezt, a második black nekem is ezt írta ki. Az elsőét meg keresem a T-Mobilosat Látod ez volt az első blackem, ezt magyaráztam, hogy ez nem fog V30B-t kiadnu
OK 3597xxxxxxx LGP970 ATMHTL 202KPMZ358811 20120215 V20O_00 http://csmgdl.lgmobile.com/swdata/WDLSW/LGP970/ATMHTL/V20o_00/V20O_00.kdz http://csmgdl.lgmobile.com/swdata/WDLSW/LGP970/ATMHTL/V20o_00/V20O_00.kdz GLOBAL/GLOBAL N N EL GSM
(#24796) aprila44
Hol olvastad ezt, hogy és nem világít alul az érintőgombok. a 2.3 ez nem igaz mert villágítanak, sőt kéken is.
a 4.0.4-ben is világitalnak a gyáriban csak fehéren, Ha akarod vissza teheted a 2.2.2-őt de azt csak a SmartFlashTools-sal tudod mivel az downgrade.
[ Szerkesztve ]
-
-
bubus66
nagyúr
válasz Mr. Nimbus #24784 üzenetére
(#24784) kobajekill
Ha az SFT -vel rakod fel a gyári V30B-t akkor neked nem kell factory resetett csinálni mert a SFT a végén meg csínálja
-
bubus66
nagyúr
-
bubus66
nagyúr
(#24765) Apunk
Melyik kernelt tette bele 3.0.8-as? Azért kérdeztem mert azt írtad, hogy a SmartFalshTools-nál a V20 a ROM és V30 a BB, gondolom, hogy akkor a kernelt a recoveryből telepíthető ROM-mal tette fel, ha a 3.0.8-as van
(#24767) mrszgy
a legkevesebb hibával rendelkező ROM-ok Mi tart vissza, hogy meg csináld?
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
(#24716) Apunk
Abban nem is fogsz találni a magyar nyelv a Framework-res.apk mappába,és a alkalmazásokban van amit te írtál system/tts/lang_pico bár melyiket meg nézed abban nem lesz magyar nyelvet. Küld át a framework-res.apk a system/framework mappába van meg nézem, mert apktool kell hozzá.
-
bubus66
nagyúr
válasz Szotka #24699 üzenetére
(#24699) Szotka
Ez kell hogy hogy nem jó
Itt meg a BB része van szerintem így érdemes feltenni meg talán a kernelt is, ha innen se megy akkor fel töltöm a saját oldalamra. és onnan le tudod tölteni
(#24698) BOBAKILL
Igen vissza lehet tenni probléma mentesen. Ja látom az embe már meg előzött.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz mrszgy #24695 üzenetére
custom ROM mit takar ezek azok a ROM-ok amik recoveryből telepíthetők. A készített ROM, mint PL az oldalamon is van a V20S-HUN Lite ami azt takarja, hogy a sok felesleges alkalmazás elvan távolítva,és ezt tudod akkor a recoveryből feltenni
-
bubus66
nagyúr
válasz mrszgy #24693 üzenetére
(#24693) mrszgy
A recoveryvel pedig custom ROM-okat tudsz installálni, valamint A teljes ROM-ot letudod menteni és vissza is tudod állítani
Root
Lehetőség van arra, hogy a telefonon rendszergazdai jogokat szerezzünk, ezáltal a gyári romokon kívül custom romokat is kipróbálhatunk, amivel megnyílhat az út a processzor tuningolásához, ezáltal a telefon teljesítményének növeléséhez. A root-olt telefonon a gyárilag előtelepített programok is eltávolíthatóak. Fájl kezelővel ESFileExploler vagy a RootUninstaller[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
(#24678) embe
Egyenlőre én sem tudok olyat, hogy a V30B-re a a koreai kivételével lenne recovery.
(#24680) totyika66
Kísérletezni szabad jó esetben sikerül vissza állítani a SmartFlashtools-sal a rosszabbik esetben könyv nehezék lesz.
Van egy amit fellehet tenni a P940RecoveryInstaller.apk,csak nem tud zip-ból telepíteni nem ajálom ezt sem
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz spiceb #24667 üzenetére
(#24667) spiceb
Ha a V20S lite romot akarod fel rakni akkor először a SmartFlashtools-sal rakd fel a V20S-HUN receverys Romot és utána recoveryből installáld a superuser.zipet.
-
bubus66
nagyúr
válasz kengyel #24658 üzenetére
Én az OFF topicra gondoltam, hanem hogy ne OFF-ba írd a dicsérő szavakat. Mire kell neked a V30C? (tudom) a Xpereia P-re már a nyakatokban a JB frissítés.
Miért még meg kapod a lányodtól?
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz kengyel #24656 üzenetére
(#24656) kengyel
Te az ilyen dicsérő szavakat nem OFF-ba kell ki irni
(#24655) mrszgy
Nincs mit ezert vagyok (unk), hogy segítsünk ha tudunk
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
Én tudok csak kurv@ lassú. Van amit le tudok van amit nem.
(#24647) mrszgy
AREUNITED ARAB EMIRATES.V20E_00 Tessék itt van a SmartFlashTools-hoz való változat.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
(#24649) embe
Azért írtam neki, hogy meg csinálom az arab romot aztán azzal vigye vissza a szervizbe, akkor biztos, hogy nem lesz baj. Te melyik V20G csináltad meg neki?
-
bubus66
nagyúr
válasz mrszgy #24647 üzenetére
Azzal kell fel tenned mert az a Régió kódja. Hol vetted? Azt volna jó tudni, hogy ahol vetted ott milyen ROM-ot tettek rá? Ha kész lesz be linkelem. Regisztrálva vagy a a 4sharen? Mert akkor oda töltöm fel.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz mrszgy #24624 üzenetére
(#24624) mrszgy
Neked nem az az utolsó, hanem amit itt irtál Az pedig ez lesz az ARE/UNITED ARAB EMIRATES Leszedem és meg csinálom neked ezt is.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz mrszgy #24619 üzenetére
(#24619) mrszgy
Honnan tudom azt a V20E KDZ-leszedni, hogy meg csináljam neked a SmartFlashtoolshoz Ta a tieden a nem a Román szolgáltatós volt rajta? Mert a tied valami Arab ahol a V200E volt az utolsó frissítés.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz alolamkrem #24614 üzenetére
(#24614) alolamkrem
Miért deodex nem jó?
Tessék találtam neked bent van a Gallerybin.apk és a Gallerybin.odex
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
-
bubus66
nagyúr
Igen szeretnék én meg tartom (tam) a márka hűséget itt szerzetem tapasztalatot itt kaptam segítséget (igaz voltak összetűzések is, itt osztottam észt sokszor) de a szívem visszahúz. Lehet, hogy sokan utálnak a nyers modoromért, magas ívben lesz@rom, hogy ki mit gondol szerzetem barátokat, (nem is akár milyeneket) lásd kengyel, embe tzsolesz, és sokan mások itt is meg (másik topicba is). Meg mertem csinálni mikor a kengyel-t oktatni akarták a SXP topicba a védelmére keltem az nagy tudású emberekkel. Meg edződtem és ujjaban nem érdekel semmi, hogy ki mit írogat. 46 évesen benőtt a fejem lágya, de a barátaimat meg védem, ha kell bármi áron, még akkor is ha repülnöm kellene innen MA-ról. Isten engem úgy segéljen!
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz tzsolesz #24601 üzenetére
(#24601) tzsolesz
Hosszú el mesélni én nem L7 akartam hanem L9-et csak meg fogott a gyári frissítő (most már nem tudna) de balf@sz voltam sajnos a hibát el kell ismerni. Úgy döntöttem hogy inkább vissza térek. Ez még egyenlőre nem 100% de bent van a pakliban. Persze ha vissza fogadtok csak akkor merek jönni.
#24599) embe
Meg fektetem a L7-et egy kicsit mivel meg próbáltam a V30B-HUN systemet feltenni, nem nagyon tetszett neki.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
Remélem vagy is szeretnék nem tudok a Blacktöl meg válni. igaz így sem voltam sokat távol, mivel nem ügy jött össze a panaszom miatt a dolog ezért a Békéltetőtestület elé vittem a dolgot de addig is a Black lesz amit veszek egyet.
(#24597) anderledani
Az én olvasatomba a XDA-n eddig csak a könyv nehezéket termelték de azt sikeresen. Köze nem volta a Singapouri ROM-nak az Európaihoz.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz Szotka #24587 üzenetére
embe
azt sikerült fel raknod amit át küldtem? Én ki próbáltam, a haveromért, elsőre felment a bin/fls minden driver fent van neked?
(#24587) Szotka
(#24584) anderledani
Tényleg akkora a V28A meg a V28C az hogyan hogy Francia volta ja talán gyarmat Singapour!
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
(#24583) embe
Főnök kapásból mondtam, hogy nincs bent magyar nyelv jövök vissza ha vissza fogadtok egy szemetet aki itt hagyott benneteket.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
(#24579) embe
Igen LG-P970 ROM COVERTER 2.1 ezzel.
Figyelem!
A V30C_Singapoure ROM még nem tesztelt.
Akkor még annyit ide lehet írni ezzel a szingapuri rommal kapcsolatban, hogy még nem tesztelt, tehát mindenki saját felelősségre próbálgassa!!!!
Ez a bin/fls fájl amit én át küldtem neked, a 2.0 az hibával meg állt a 2,1 az simán meg csinálta.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
(#24576) embe
-
bubus66
nagyúr
(#24571) embe
Mire az L7-re szerintem simán lenne egy tégla belőle. Akkor ne is tegyen fel?
Igen onnan szedtem le amit be linkeltél XDA-s oldalt 3 perc alatt le kapta
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
(#24566) embe
Megint Ákom bákom betűket akarsz olvasni? Nekem 3 perc és lent van meg csináljam SmartFlashTools-hoz?
30 perc és fent lesz a bin fls az 4Sharen ha jó úgy neked. Lent van most csinálom.[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz mrszgy #24563 üzenetére
(#24563) mrszgy
Igen fel nyugodtan fel teheted,a V30B HUN ICS itt meg találsz mindent a SmartFlashTools-sal nehéz könyvnehezéket csinálni. Most néztem, a Romániai Orange-nél csak V20G volt az utolsó frissítés.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz BOBAKILL #24556 üzenetére
(#24556) BOBAKILL
Bocs azért kérdeztem pumukli23 vagy a többi fórum társtól, mert nekem volt kettő Blackem de erre nem emlékeztem, és tényleg hülyeséget nem akartam irni
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
-
bubus66
nagyúr
válasz tzsolesz #24552 üzenetére
(#24551) BOBAKILL
tzsolesz légyszíves segítsetek neki a G-gombbal mert nem emlékszem már arra az ICS-nél pöcögtetésre lehetett a képeket nézni?
-
bubus66
nagyúr
válasz kriszpontaz #24547 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz kriszpontaz #24537 üzenetére
(#24537) Godlike79
Itt kell kérned először, ha meg kapod az egedélyt, meg azt amiből szeretnél képet csínálni (Ne fénykép legyen) be linkeled minda a ketötta az Arcképszerkesztő topicba utána a Arcképszerkesztő topic a második lépes, beállitás akkor ha meg csínálták és kettő moderátor el fogadta
-
bubus66
nagyúr
Hidd már el hogy, annak nem kell világítani fókuszálás alatt. Az L9 meg az L7 sem világit végig a fókuszálás alatt, az pedig akkor nem ICS hibája. Ha lesz kedvem (nem mostanában) meg esetleg egy másik telefon akkor csinálók egy fel vételt neked hogy nem kell annak folyamatosan világítani.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz hackeeeee #24532 üzenetére
(#24532) hackeeeee
Én anno nem frissítettem.
(#24533) josha
Mi az hogy nem működik fejtsd ki bővebben automata fókuszálás alatt nem fog végig világítani azt az L9 se meg az L7 se csinálja.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
(#24525) josha
Előre szolok csak is a Gyári ICS alatt jó, csak azért a még nem akarod másik ROM-hoz feltenni. Én még mindig nem értem mi a gondod a Kamerával?
Próbáld meg aztán meg látod, ha HW hiba akkor nem javít semmit sem.
(#24529) hackeeeee
Köszi javította ez a jó "módosított bulid.prop-t másold a system mappába"
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
Letöltöd és meg tudod, meg van bent egy olyan hogy Olvass el a system mappában találod a a bulid.prop.
(#24520) hackeeeee
Hol van a módosított system mappa.
de jól emlékszem, hogy a feltétele a kamera működésére is hatással van?
Igen jól emlékszel rá
[ Szerkesztve ]
-
-
bubus66
nagyúr
válasz DonMaster #24516 üzenetére
Az ICS-re próbáltad meg fel tenni azt a twrp-t mert ha igen akkor szerviz. Ez így szokott lenni az ember mindig a sakát kárából tanul.
Még azt próbáld meg, hogy kiveszed az akksit és úgy az S/W módba kapcsolni
A Gyári recovery sem jön be
Itt van egy vissza állítás vagy a PC suitevel próbálj meg egy vissza állítást csinálni. Ha egyik sem akkor szervíz.
-
bubus66
nagyúr
válasz DonMaster #24514 üzenetére
Ha a S/W módot se látja akkor sikeresen le tégláztad. Ha azt látja akkor a SmartFlasTools-sal, vissza tudod rakni. persze ez jeleníti az, ha minden szutykot rá akarok rakni. Azt, hogy én vissza hoztam az egy dolog, ahhoz hogy érdemben segíteni tudjak ahhoz látnom kellene.Látod a Blacket vissza hoztam az L9-et nem tudtam.
-
bubus66
nagyúr
(#24508) Xanyi
Érintsd meg a képernyőt és akkor fókuszálni fog. Meg a Kamera beállítások Auto meg jelenítés kapcsold be.
a többi meg ahogy embe fórumtárs írta
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz anderledani #24495 üzenetére
Azt már te tudod melyiket akarod.
-
bubus66
nagyúr
válasz anderledani #24492 üzenetére
Vagy tegyél fel egy Recoverys GB és akkor utána a kernelt tedd fel meg valamelyik custom romot. Látom a végén írja a V30B-t is
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz anderledani #24492 üzenetére
Azt sehogy mert nem a Stock ICS alá való, hanem a custom Romokhoz való.
-
bubus66
nagyúr
válasz w.miki #24453 üzenetére
Miért mi a bajod a Blacknek a képeivel? Szerintem egész jó képeket csinál. nekem volt 2 Blackem is de én meg vagyok elégedve vele, akinek nem teszik az vegyen profi fényképező gépet. Ez telefon és nem fényképezőgép.
-
bubus66
nagyúr
válasz w.miki #24451 üzenetére
Olyat az androidba nem nagyon fogsz találni mint a Nokia 808-as
Linkeltem neked valamit ha fényképezni akarsz akkor ahhoz fényképezőgép kell. Mint a reklámba tudod Nikon vagyok!! A Black elég jó képeket csinál. amit én küldtem neked a kutyáról azok minden beállítások nélkül mennek.
#24438) chriss23
Melyik CWM van fent?
Ez van fent recovery-clockwork-touch-5.8.1.3-p970
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz kengyel #24448 üzenetére
Már mikor elő léptették már vagy 3 hete azt hiszem, hát igen elég jól sikerült hozzá igazítanod legalább is amit én láttam.
embe persze mi már nem látjuk milyen avatarok vannak.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Delta Force (2024)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Plus 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Motorola Razr 40 ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S22 ultra 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 Plus 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest