Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 5. nap: Dark and Darker:: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Bleach: Rebirth of Souls - Középpontban Shinji Hirako
- PlayStationre is megjelent a Venture to the Vile
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dAnky
aktív tag
Sziasztok errol a tvrol mi a velemenyetek? Lg 49UH6507 gyarto irja hogy hdr pro funkcio ez csak parasztvakitas vagy valoban ertelmes dolog?
-
dAnky
aktív tag
válasz huncutka1029 #25725 üzenetére
Hanyadik hozzászólásoknál lehet kb? Mert van 25000
snooze: nem, silicon power. Viszont amit most akarok 32gigás az asus
-
dAnky
aktív tag
nincsem time machine alkalmazás. úgy indítom el hogy nyomok egy GUIDE gombot a tv-n ahol bejönnek a műsorok. kiválasztom ott az adott műsort majd megnyomom hogy rögzités. kiírja hogy mikor elkezdődik a műsor előtte a HDD-t csatlakoztassa. Csatlakoztatva van végig és még is semmi.
SMART SHARE app-ban nézem hogy Rögzített műsorok: Nincs fájl. a jobb felső sarokban pedig azt isrja hogy a HDD keresése sikertelen.
[ Szerkesztve ]
-
dAnky
aktív tag
Srácok nekem 1 kis segítség kellene azzal kapcsolatban hogy az LG 42LM620S Tv-hez csatlakoztattam egy 500 gigás külső merevlemezt usb-n. Megpróbálnék vele rögzíteni egy tv műsort. Beállítom hogy vegye fel az adott programot, de valamiért azt érzékeli hogy nincs csatlakoztatva HDD, pedig van mert a tartalmakat amikr rajta vannak meg is tudom nézni rajta. Nem értem mi lehet a gond de már idegbajt kapok
Segítsetek kérem szépen
-
dAnky
aktív tag
Nem probalt valaki egy 620s tvhez csatlakoztatni egy webcamot ami nem lg marka hanem sima alap bolti? Vajon mukodne vele a dolog?
-
dAnky
aktív tag
nekem silicon power s20 van 3.0-ás 500g tökéletesen működik vele
-
dAnky
aktív tag
Igen sajnos nem jegyzi meg hogy hol tartott eppen a film. De ha belegondolsz meg a szamitogepen se jegyzi meg. Ott is csak megallitani tudod, annyival jobb a helyzet hogy letudod tenni talcara mivel oprendszer. Itt a tvben nincs lehetoseg talcara tenni, ha elkapcsolsz mashova az olyan mintha szamitogepen xet nyomnal neki.
[ Szerkesztve ]
-
dAnky
aktív tag
válasz adri.k #14363 üzenetére
Sajnos panasonic tv-ket nem ismerem sosem volt olyanom szóval nem tudok róla véleményt alkotni Pixel hibák kiküszöbölésére legjobb ha HD képeket szedsz le a netről pl piros kék zöld feketét és fehéret. Azt hiszem ennyi elég. A 100hz-t sokan irogatták itt fórumon is sajnos nem tudok erre mit mondani ehhez nem értek jól de ha jól tudom 1szer olvastam olyat hogy 1hz 1fps-nek felel meg és ha 100hz a tv de a felvétel mondjuk 60ftps akkor is 60-ban fogod látni. Ez lehet hatalmas marhaság várom mások véleményét is erről Legalább a többiek elmagyarázzák neked. Én egyébként az LG mellett azért döntöttem mert olcsóbb volt mint a samsung 6100as az csak 40" ez pedig 42" illetve ebben passzív a 3D amitől nekem nem fáj a fejem még az aktívtól igencsak. Egyébként nem utolsó sorban szerintem a samusng és az LG tv-k a legszebbek. Maga ennek a tv-nek amilyen színe van illetve képe azt nem sok tv veri meg, ezt mindenki dicséri, tényleg gyönyörű képet ad. Nem árt ha előtte összehasonlítod a 2 tv-t egymás mellett, persze ha van rá lehetőséged. Ha nem akkor én választanám inkább az LG-t most ez bestbuy
-
dAnky
aktív tag
válasz adri.k #14344 üzenetére
Szia nekem egy Lg 620S-em van. Néztem már úgy tévét hogy átkonvertáltam. Sőt nem csak tv-t hanem HD filmeket is. 300-at pl úgy néztem végig hogy 3d-ben. Én azt vettem észre komolyan nem tudom miért de 3D-be konvertálva szebb a kép mint simán a HD-ben, hozzá kell tennem igaz hogy csak az a szép éles amit éppen a kamera mutat ha egy háttérszereplőt nézek az picit homályosabb. Egyébként poénak jó de nem sok értelme van mivel nem olyan lesz vele mint egy 3D videó amiben kijön eléd minden ami létezik. Látni fogod a különbséget hogy valaki vagy valami előrébb vagy hátrébb lesz, de kijönni nem fog a képből. Ahogy a 3D filmekben is sajnos 1,30percen keresztül 2-3 olyan 1-2mp jelenet van amiben kijön a kép.
-
dAnky
aktív tag
http://runamux.net/software/view/android/P3P75p5L/LG_Magic
Bal oldalon lesz olyan hogy click here download-ra katt és leszedi a gépedre az lg magic.apk fájlt. Ezt már csak felteszed a telódra, onnan telepíted és már megy is a progi. Nem vagyok otthon még nem próbáltam ki a tv-vel működik-e de már odáig eljutottam h feltettem én csak pár nap múlva megyek haza próbáld meg így te is aztán szólj hogy mizu
-
dAnky
aktív tag
az LG magic alkalmazást nem lehet telepíteni az országomba... Na indulok japánba majd írok hogy mi van
-
dAnky
aktív tag
N tudom a telefomt csatlakoztatni a tvhez. Leszedtem a progit az androidos telora ranyomom a kereaest es nem talalja a tvt. Az lenne a baj hogy a tvt siman utp kabellel csatlakoztatom? Mert ugye a 620sbe nincs alapbol wifi... A telom galaxy note eg routeren van a telo a a tvvel
-
dAnky
aktív tag
válasz -=RelakS=- #14279 üzenetére
Ez melyik tv-re való?
-
dAnky
aktív tag
válasz spkkill #14255 üzenetére
Faternál box és tv. Nálam sima kábellel. Elméletileg azt mondták digibe hogy HD-be fognom kell mivel képes a tv rá és nem kell digi boxot bérelni hozzá. Nagyon szép egyébként a képe jobb mint a sima digi sportnak de mégsem olyan tűéles mint faternál. Ilyen volt nála is amikor a tv-be állítottam nála hogy 1080p és akkor lett tökéletesen éles
-
dAnky
aktív tag
Digi+ digitális előfizetésem van jönnek a hd adások is mint digi sport1,2 az a problémám hogy nem olyan tiszta a hd mint mondjuk faternál akinek upc boxa van és arról kapja a jelet. Neki a tv-n samsungja van be lehet állítani hogy 1080p ezen sehol sem találok ilyet. Nincs ötletetek hogy lehetne belőni szép tisztára? LG 42LM620S köszike
-
dAnky
aktív tag
Van egy olyan gondom hogy a tv-re kiakarom rakni tv-re a gépet full hd-be de valamiért szarabb minőségben jelenik meg és lassan akad a kurzor is... HDMI-DVI kábellel van összekötve. A monitoromon megy a full hd normálisan. nem tudjátok mi lehet a gond?
-
dAnky
aktív tag
Koszi sracok a tippeket. Vettem vekony feheret azt mondtak 75ohmos es ra van irva h high quality 3x arnyekolt. Csak jo lessz mert ha nem ezzel kotom fel magam
-
dAnky
aktív tag
Nem tudjátok mi a külömbség a vastagabb és vékonyabb koax kábelek között? Most vékonyan van de eléggé zavaros vele a kép igaz h a csatikat én tettem rájuk. Van ezek között a kábelek között jobb és rosszabb minőségű?
-
dAnky
aktív tag
válasz Cole86 #14157 üzenetére
Igen egyébként srácok ezek tv-k nem monitorok. Nekem van külön LG 23"os ips235 monitorom. Nem lehet egy tv-től annyira finom képet várni egy játékban mint egy monitortól. Ezek tényleg filmezésre és tvzésre valók. Jók persze játékra is de sose lesz olyan tökéletes mint egy monitor.
-
dAnky
aktív tag
LG 32LM660S
LG 32LM620S2 tv között mi a különbség tudásra? Azt tudom hogy a 660S szebb mert alig van kávája illetve van hozzá magic irányító is. Ezen kívül melyik éri meg jobban?
Még képben van az LG 42LM620S is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Hardcore café
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- EA Sports WRC '23
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest