Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taylor87
csendes tag
Hi!
Sswift2: Szerintem vidd vissza ki kell hogy cseréljék.Észrevettem még egy hibát sajna a 5500-on. Nem tudom hogy csak nálam van vagy másnál is ha van lehetőség próbáljátok már ki légyszi. A lényeg hogy kipróbáltam egyik este a tv fejhallgató kimenetét és rádugtam egy fejhallgatót és azt vettem észre hogy a tv adások normál hangerőn mennek minden oké de átkapcsoltam konzolra és ott majd hogy nem maxra fel kellett tennem a hangerőt hogy lehessen hallani valamit. 95-n volt olyan átlag hangerő a fejhallgatón keresztül és már másik fülhallgatóval is kipróbáltam. Van valakinek hasonló tapasztalata?
-
Taylor87
csendes tag
Hello mindenki!
edvard75: Nem nekem sajna csak 32"-osom van de nagyjából csak a méretben különbözik meg ugye van benne local dimming is ami nem hátrány. A 32-re azt mondom hogy nagyon jó képe van éles és szerintem a kontrszt is nagyon jó. Egyébként azt vettem észre hogy a 100 hertzen sokkal jobban kijön az 1080p mint 50 hertz-en legalábbis szerintem
Adee91: Nem tudom nem hiszem hogy a 24 p lenne a gond mert akkor nekem is csinálnia kéne elvileg. Szerintem más lesz a gond de úgy tudom nem lehet kikapcsolni a 24p-t.
AmstelKE: Hát igen számít a led plus bár közvetlen viszonyítási alapom nincsen és az 5500-as ban van local dimming is.
-
Taylor87
csendes tag
Helloka!
Sajnos ez az egyetlen hibája ennek a tvnek hogy nem játsza le a dts-t sajna:S
Adee91: Gondolom külső vinyóról nézed a filmeket. Szerintem akörül keresd a hibát. Nem hiszem hogy a tv-be lenne a hiba. Nekem ugye 5500-om van de nálam semmi ilyen nincs. -
Taylor87
csendes tag
válasz BloodRay #249 üzenetére
Blood Ray-nek igaza van egyébként. Én is tapasztalatból tudom hogy amikor néztem a teszteket minden oldalon mást írtak egyiken lehúzták a másikon meg agyon dicsérik. Az a baj ezekkel az oldalakkal hogy szerintem nagyon sokan elfogultak. Sok tv-t tesztelnek és mondjuk jön egy fél millás sharp vagy valamilyen felsőbb kategóriás tv és rögtön ahhoz viszonyítanak és ezzel csak az a baj hogy baromira nem szubjektív. A másik oldal amikor valamiért a márkával elfogultak és akkor jön hogy mindegy hogy odatesznek elé mondjuk egy lg oledet az akkor is szar lesz és akkor is jobb nála a konkurencia mert az nem LG.
Ui: Nézd meg a 6000-es samsungnak a kontraszt arányát és nézd meg az Lg-ét Tudom hogy nem statikus de akkor is
-
Taylor87
csendes tag
Hi!
kokó76: A szétesést már én is tapasztaltam sajna ez a 100Hertz átka. Kapcsold ki a true motion-t és akkor elvileg megszűnik. Bár szerintem együtt lehet élni vele és én amondó vagyok hogy 100 hertzen sokkal jobb nézni egy filmet mint 50-en de kinek mi. Ami a z audió kimenetet illeti az analógot sajnos én is hiányoltam viszont optikai van rajta, úgyhogy ha van egy erősítőd amin van optikai bemenet akkor már veretheted is rá Én próbáltam a fejhallgató kimeneten rákötni házimozira de sajna nagyon nem akarta az igazat
kiuso: Én is gondolkoztam még a philipsen de annyira szerintem nem jó.
Amit írtak máshol:
- a csatornaváltást elég lassúnak érzem, főleg ha csak a csatornaszámát nyomom meg
- a kipróbált avinál nem kezelte a feliratot
- az analóg adásnál érezhető elmosódás, körvonal a gyors mozgásoknál
Szerintem Lg-vel jól jársz de nem akarlak rábeszélni semmire. Az a legjobb ha mindenki maga dönti el kokónak viszont igaza van hogy az 5300-at ne vedd meg én is inkább a 5500-at ajánlom pár ezer forint a különbség és azért többet tud. -
Taylor87
csendes tag
Hi mindenki!
kokó76: Nekem a kontraszt alapon van egyenlőre nem bonyolódtam túlságosan bele a dologba. Én két alapbeállítást használok az egyik az élénk a másik a normál a többi az szerintem leves legalábbis nekem nem jönnek be. Majd lehet nézek egy beállítást mi a legoptimálisabb mihez.
Daniel009: Igazából én is vaciláltam mielőtt megvettem hogy samsung vagy lg de én abszolút meg vagyok elégedve és nem bántam meg a döntésemet pedig a samsung az olcsóbb volt mint az lg de utólag még is azt mondom hogy jobb és ha ráadásul most veszed az öt év se mindegy szerintem. És a 100 hertz is megéri nagyon főleg full hd-nál. Az amit ott látsz megmondom őszintén sokszor csal mert sokszor analóg műsort raknak be amit ezer felé osztanak és full hd-n így még pixelesebb és be sincs állítva rendesen. Ha már mondjuk az eco mód be van kapcsolva csak egy kicsit is sötét lesz a kép és teljesen más.
Bloodray: Nem baj igazából annyira nem izgat a dolog csak érdeklődtem
-
Taylor87
csendes tag
Na hali!
Sorry hogy nem válaszoltam csak volt egy két dolgom.Thewi: Én amondó vagyok hogy megvagyok vele elégedve mind felhősödésileg mind képileg szerintem egyáltalán nem gáz de azért ne felejtsük el ez nem egy felső kategóriás tv tehát ne is várjunk tőle efféle tulajdonságokat. Én elégedett vagyok.
kokó76: Nem a DTS-el van baja hanem vagy az 5.1-el vagy olyan kodeket használ amit nem támogat a tv. Nekem is volt ilyen de nálam kb 15 filmből kettőnél volt ez a dolog de ott volt hogy megnéztem egy másik verziót ami nem volt akkora méretben és annak is oda volt írva hogy dts és simán vitte a hangot. Nem tudom mitől lehet de szerintem amit leírtam a kettő közül valamelyik.
ent: Nem tudom lehet a 37" miatt van nekem a 32-esen semmi bevílágítás nincsen bár lehet csak én nem veszem észre mindegy addig jó
cetabon: "Szerintem akinek ez a TV (325500) nem felel meg, az nézzen egy fekete- fehér Videoton TV-t." Szerintem is
Igazából megvagyok elégedve a tv-vel a 100 hertz is nagyon jó könnyen hozzá lehet szokni bár emiatt néha a tárgyak körvonala egy kicsit elmosódik de nekem így is tetszik
Azonban lenne egy kérdésem. Elvileg a tv-ben van local dimming gyakorlatilag szerintem nincs. Blood Ray nem tudod véletlenül hol lehetne beállítani vagy be lehet e egyáltalán?
-
-
Taylor87
csendes tag
Sziasztok végül az LG mellett döntöttem és megvettem a 32le5500-as modell-t úgyhogy ha valakinek valamilyen kérdése van ne kméljen Egyébként a gariról annyit hogy elvileg minden lg-hez jár az 5 év ha most veszed mármint a ledekhez. Beszéltem velük és azt mondták hogy tulajdonképpen a számlával tudom igazolni hogy 5 év van rá de ha biztosra akarok menni akkor mennyek be hozzájuk a könyves kálmánra a gari meg a számla másolatával és adnak valami matricát hogy 5 év gari De azt mondták elég a számla is.
-
Taylor87
csendes tag
Hali mindenki!
Lenne még egy kérdésem. Az LE5500-as széria kiadja optikain keresztül az 5.1-et vagy pedig nem? -
Taylor87
csendes tag
PirosHello: Na ja meg elegendő lóvé
Aki Budapesti annak meg azt üzenem hogy nézzen körül mert szerintem 5300-as lg-t nem nagyon érdemes venni legalábbis 32"-os verzióba mert az 5500-as kb egy ezressel drágább. -
Taylor87
csendes tag
Sziasztok!
Én is tv vásárlás elött állok. Azt már eldöntöttem hogy led tv-t veszek csak még azt nem hogy milyen. Igazából két kiszemelt tv van. Az egyik az LE5500-as a másik pedig a samsung sláger ledje az UE32C5000-es lenne. Szerintetek melyiket érdemesebb venni illetve melyiknek szebb a képe gyakorlatban? Ez a hang dolog hogy hdmi után usb-re váltásnál elmegy a hang ez másnál is előfordult már? Mert olvastam hogy valaki ezt írta. Csak azért mert én külső vinyót is használnék rendszeresen és konzolt is.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.