Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pete55555
addikt
válasz Krystal_s #94771 üzenetére
Na, most lehet kicsit elhamarkodtam, mert eltelt egy kis idő a frissítés óta, és most egészen tűrhető a TV
A beállítások mág nem 1,5 perc alatt, hanem úgy 8 mp alatt betöltenek, és mozogni is gyorsabban lehet a pontok között. Persze még így is baromi lassú, de sokkal jobb, mint előtte
Youtube-ot is frissítettem, sok változás nincs, lassú......Szeretem leracsniztatni...
-
Pete55555
addikt
Sziasztok!
Van egy 49LH630V típusú LG TV-m. Az utóbbi időben nagyon belassult. (1 éve kb).
Most frissítettem 05.30.45-as verzióra, gondoltam rosszabb nem lehet. És tényleg nem lett, de jobb semRákerestem, sokan írták már itt, hogy lassú a TV, de megoldást még nem találtam rá... lehet nincs is, de azért megkérdezem.
Lehetne ezen valamit csiszolni? Akár a régi szoftvert visszaállítani? Mikor megvettem még nem kellett 1 percet várni, hogy betöltse a beállításokat...Amúgy médialejátszóval használom (mondjuk muszáj, mert másképp megőrülnék) tehát annyira nem tapasztalom a lassúságát, de alkalomadtán egy kis youtube-ot ha néznék rajta, kínszenvedés...
...Szeretem leracsniztatni...
-
Pete55555
addikt
Sziasztok!
Van egy LH630V TV-m, és egy jó ideje felajánlotta, hogy van rá frissítés, de eddig még nem foglalkoztam vele. Érdemes frissíteni, vagy van esetleg valami hátul ütője a dolognak? Igazából meg vagyok vele elégedve, pláne, hogy ha minden jól megy pár nap és csak "monitorként" fogjuk főleg használni.
Ugyanakkor a youtube appot is használnánk még, nem tudom azt nem-e rontja el a frissítés...Szeretem leracsniztatni...
-
Pete55555
addikt
válasz Szállító76 #80330 üzenetére
Nem rossz, én 143-ért vettem a T-től akcióban.
Egyébként meg vagyok vele elégedve.
-
Pete55555
addikt
válasz Neubauten #80216 üzenetére
Nekem LH 630V van, pont ma meg tegnap próbáltam ki játékra, és meg voltam vele elégedve, bár sokat nem használtam, 1-2 órát max.
Öcsémnek van egy régebbi FHD-s 32"-os LG TV-je, na azon lehetetlen játszani, vagy 2 mp-et késik rajta minden.
Ez a jelenség itt nem jelentkezik.
Nem vagyok egy HC játékos, de szerintem teljesen jó ez a TV akár játékra is....Szeretem leracsniztatni...
-
Pete55555
addikt
válasz tibyke #80067 üzenetére
Jelentem, egy ASUS RT-N18U routerről szépen viszi a samba megosztott filmeket
Egyelőre a routeren gyári szoft van, később tomato-t rakok rá, nameg a 32Gb pendrive-ot kicserélem egy normális külső HDD-re...
Tomato-s routerrel van esetleg valakinek tapasztalata? Megy a TV-vel? Nehogy valami kompatibilitási gond legyen...
-
Pete55555
addikt
Sziasztok!
Vettem egy 49LH630V készüléket. Egyelőre barátkozunk, egy kérdésem már lenne: DLNA-t hol tudom engedélyezni? Elvileg kellene a TV-n lenni Smart share alkalmazásnak, de ez nincs, és a "store"ban sem találom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.