Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tigribigri
tag
válasz semetka #113109 üzenetére
Tartok tőle, hogy manapság az olyat, hogy megbízható márka el kell felejteni. Ezek a mostani készülékek már nen 10+ évre szólnak, örülhetünk, ha a garanciaidőt kibírják. Ha olvasod a fórumot tele van olyannal, hogy 2-3 év és kuka a TV. Ez alól sajnos a "klasszikus" márkák sem kivételek. Nem gondolnám, hogy a régi márkák paneljei például jobbak lennének, már csak azért sem, mert most olvastam valahol, hogy LED TV kijelzőt már nem is gyártanak a régi nagyok, átadták a gyártást a kínai cégeknek és ők is tőlük veszik a paneleket.
Ha van különbség, akkor esetleg supportban lehet, az meg akkor derül ki, ha valami gondod kesz a készülékkel.
A TCL-t van aki nagyon szereti, a topic-jában lehet viszont olvasni egy csomó szoftveres panaszt, de mivel nagyon sok készüléket eladnak, arányaiban nem hiszem, hogy több lenne velük a gond mint egyéb márkáknál. Ez szubjektív, de én a Hisenseket jobban szeretem, nekem is van egy 65U6KQ. Mindenesetre az szerintem biztos, hogy a specifikációk szerinti ár értek arányban a TCL és a Hisense a LED TV-k terén kiemelkedőt nyújt.[ Szerkesztve ]
-
tigribigri
tag
válasz semetka #113106 üzenetére
Kis túlzással mondhatnám, hogy ennél bármi jobb ár érték arányban
Ha jól láttam ezt 300k körül árulják (ha nincs valamilyen Tkom kedvezmény).
Ennél kevesebbért én vennék egy Hisense 55U8KQ-t. Vagy van például TCL 55C805, TCL 55C745. Vagy ha hagyományos márkát akarsz akkor még a Samsung QE55Q80C is jobb mint ez az LG. -
huncutka1029
addikt
válasz semetka #58519 üzenetére
lg.com oldalon keresd meg a hozzá tartozó frissítést, töltsd le,
Egy pendriveot formázz FAT32-re majd a gyökerében hozz létre egy LG_DTV nevű mappát.
Pontosan ez legyen a neve nagy betűvel, alsó vonással!
Ebbe a mappába bontsd ki a letöltött frissítés .epk fájlt.
dugd rá a kikapcsolt tv-re a pent, kapcsold be, ha a FW frissebb mint ami rajta van, automatikusan fel fogja ismerni, és frissíti.
De ha nincs baj a tv-vel, felesleges frissítenia női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
Beni2360
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.