Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Stevenstyle

senior tag

válasz kasa85 #54343 üzenetére

Továbbra is úgy gondolom, hogy semmi gond a ledek körül és dughatod bármilyen portba mert amit te körbe írtál az szerintem nem villogás, hanem a polárszűrő miatti elszíneződés a nagy kontrasztú helyeken, ami pl egy írott szöveg Word-ben. Film nézés vagy TV műsor nézés közben nem látható, de pl ha valaki monitornak használja és weboldalakat nézeget vagy Word, Excel használat közben közelről látható.

Idézném a geeks.hu tesztben leírtakat:

"Egy dolgot érdemes még megemlíteni a részletességgel kapcsolatban: a nagyon nagy kontraszttal rendelkező helyeknél (ha például fekete és fehér pontokat váltogató tesztábrát nézünk) némi sárgás vagy lilás árnyalatot lehet felfedezni, amely a polarizációs szűrő alkalmazásának következménye. Ez közelről nézve esetleg gondot okozhat, ha a készüléken mondjuk egy Word dokumentumot jelenítünk meg, de normál körülmények között észrevehetetlen jelenségről van szó."

Persze lehet, hogy nálad más probléma van de a leírtak alapján én csak erre tudok gondolni, led villogást kizárt dolog, hogy lássál. A jelenség a weblapon történő görgetéskor a szövegnél látványosabb lehet. :) Ezért nem is szoktam ajánlani passzív 3D-s LCD TV-t olyan embernek aki kifejezetten nagy monitornak szeretné használni (megjegyzem nem is annak készülnek), mert zavaró lehet.

Új hozzászólás Aktív témák