Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tina77

csendes tag

válasz gyetoo #27872 üzenetére

Én is a PC DREAM SHOP-ban tervezek tv vásárlást, csak én Lg 42LA660S-t. Olvasgattam róluk a fórumokon, sok a pozitív vélemény. Úgy van náluk, hogy van olyan készülék, amire kereskedői garanciát vállalnak és van amelyikre gyártói garanciát, ez a készülékek mellett mindig fel van tüntetve.
    Ha majd megveszed, légyszi írd le a tapasztalatodat!

• huncutka1029

addikt

válasz gyetoo #27872 üzenetére

huh, kicsit félre mentél, ez LG topik.
    De ha már így alakult

a Pc dream régen valóban magyar garit adott, és a kifejezetten ajánlott kategóriába tartozott.
    azonban kb 1 éve tulajdonos váltás volt náluk, azóta jóval kevesebben keresik, érdeklődnek utána.
    A kereskedői, vagy bolti gari azt jelenti, hogy ha meghasal a tévéd, ami samsungnál elég esélyes, akkor nm viheted direktben az LG magyar márkaszervizeibe, hanem a boltba kell visszavinni ahol vetted, és ők intézik a javítást.
    Érdemes tájékozódni, hogy díjmentesen viszik, hozzák -e a készüléket, vagy neked kell a boltba juttatni,illetve hol javítják, Magyarországon, vagy külföldön.
    az utóbb esetben akár 60 napig is tévé nélkül maradhatsz, mire cserét, vagy pénzt kapsz.
    Javaslom, hogy a vásárlói értékeléseket fusd át, illetve keress fótrumokat, ahol róluk írnak.
    És persze ugyanezt javaslom más üzletek esetében is. Van néhány cég a piacon, akik nem a tisztességes üzlet mintaképei, tényleg érdermes mindegyiknek utána járni, nem kevés pénz egy ilyen tv.

a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés