Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A ledek energiahatékonyságuk és a tömeggyártás miatti egyre alacsonyabb árukkal mind népszerűbb fényforrások. A legelterjedtebb foglalatok (pl E14, E27) mellett a sokat használt foglalatokon (pl GU 10, GU 4, MR 16) át ma már a ritkán használt, speciális foglalatok (pl R7s) számára is van ledes alternatíva. A ledes fényforrások a fogyasztók megszokásainak megfelelően formájukat tekintve is igazodnak a korábbi technológiákon alapuló fényforrásokhoz, így találunk kompatibilis ledes alternatívákat pl halogén izzóink helyére is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
arminlok
senior tag
120 ledes, igen bocsi ez kimaradt pedig úgy emlékeztem leírtam. Lehet kicsit eltúloztam de főzés közben szeretem ha minden jól ki van világítva. Most azon gondolkozom hogy ehet az lenne mégis a legjobb ha nem iylen müanyag tápot vennék cserébe köré tákolnék valami jól szellőző fa dobozt ami védi.
[ Szerkesztve ]
-
arminlok
senior tag
Rendben, köszönöm a segitségeket.
-
arminlok
senior tag
Dugalj oké. Na szóval az nincs és helye sincs csak egy vezeték van kivezetve. Mintha a plafonrol lógna egy lámpa csak ez nem onnan lóg hanem a szekrény tetejéről arra hogy szereljek fel konnektort ami ottmarad? A vezeték másik vége meg egy csillárkapcsolóhoz vezet ami a falon van.Ez egy panel így lehetett megoldani Miért nem jó az ha a fázist szakitgatom meg?
Visszatérve a tápra akkor végülis hány wattosat vegyek? -
arminlok
senior tag
válasz macilaci78 #7234 üzenetére
A zárt táp-ban igazad van csak az a baj vele, hogy nem dugaly van kivezetve hanem simán mm-fallal egy háromeres vezeték onnantól kezdve meg szerintem mindegy :S
Akkor ezt a szabályzót a táp elé bekötöm és akkor nem kell minden egyes alkalommal állitgatni hanem csak egyszer? Gondolom utána kötve állitgatni kéne.
Egyébként én is sokalltam ezt a tápot de ezen az oldalon a 2835re 24w/m irtak. [link] -
arminlok
senior tag
Sziasztok!
Rendeltem egy 5m-es 2835-ös led szalagot konyhába, pultvilágításnak és kb 3,5-4m lesz felhasználva. Az egyik kérdésem hogy ez a táp jó-e? A szekrény tetejére kivan vezetve egy kapcsolt fázis. A másik kérdésem hogy ezt elég csak simán felragasztanom a szekrény aljára vagy kéne egy alu profil is hogy hűtse (az nem érdekel hogy jobban néz-e ki csak hogy biztonságos)? Nem akarok tűzesetet. Arra gondoltam hogy lehet kéne venni valami fényerő szabályzót. Ha szerintetek szükséges akkor tudnátok valami olcsó de azért dizájnos verziót ami akár lehet olyan hogy a szekrény oldalára berakom? Ti hogy oldanátok meg?
Köszi elöre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
HÁZIREND, kérem megszívlelni.
- Eredeti játékok OFF topik
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Villanyszerelés
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning