-
GAMEPOD.hu
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kasya
nagyúr
Ha utálná a "gamer-es" dolgokat össze se jött volna a fiúval.
Ez nem biztos. Az emberek kulonbozoek. Ki tudja mi fogta meg a fiuban. Lehet a gamerseg, de lehet hogy mas tulajdonsaga(i).
A pelda se jo, mert nem erre utaltam. Hanem azt mondtam, hogy van egy reteg, akinek az igenyeinek ez megfelel... Ebbol kovetkezik, hogy nekem ez nem megfelelo, en ennel nagyszabasubb dolgot tudnek elfogadniNa nem azt mondom hogy "magasabb kategoriaba sorolom magam es lenezem oket", de nalam egyfajta igenytelenseget tukroz... mea culpa.
De ha te egy lapon latod az Eiffel tornyos kezkerest es egy LCS-s esemenyt, akkor nagyon mas a szemeletmodunk
De nem vitat akarok ebbol krealni, csupan egy meglatasom osztottam meg
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite C50-B - i3-G4 I 8GB I 120GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- KONICA MINOLTA PagePro 1350W Lézernyomtató ÚJ + 2db gyári toner
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GAMER PC! Ryzen 7600 / RTX 3070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 650w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest