Hirdetés
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- EA Sports WRC '23
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- EAFC 25
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Xbox Series X|S
-
GAMEPOD
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kasya
nagyúr
Ha utálná a "gamer-es" dolgokat össze se jött volna a fiúval.
Ez nem biztos. Az emberek kulonbozoek. Ki tudja mi fogta meg a fiuban. Lehet a gamerseg, de lehet hogy mas tulajdonsaga(i).
A pelda se jo, mert nem erre utaltam. Hanem azt mondtam, hogy van egy reteg, akinek az igenyeinek ez megfelel... Ebbol kovetkezik, hogy nekem ez nem megfelelo, en ennel nagyszabasubb dolgot tudnek elfogadniNa nem azt mondom hogy "magasabb kategoriaba sorolom magam es lenezem oket", de nalam egyfajta igenytelenseget tukroz... mea culpa.
De ha te egy lapon latod az Eiffel tornyos kezkerest es egy LCS-s esemenyt, akkor nagyon mas a szemeletmodunk
De nem vitat akarok ebbol krealni, csupan egy meglatasom osztottam meg
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Nagyszerű állapotú, dobozos ASUS Prime Z270-P
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- Black & Decker töltőt keresek
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest