Hirdetés
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- EA Sports WRC '23
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- EAFC 25
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Xbox Series X|S
-
GAMEPOD
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChromeX
addikt
válasz
batai15 #35719 üzenetére
talisman + sightstone a core ezelőtt még cipő se nagyon kell mert ott a passive ms. utána ha jol megy a game akkor mejai nagyon jo snowball item és hihetetlenül underrated jannán sosem fognak téged focusolni igy nagyon könnyu stackelni és apval skálázodik minden spelled így egyre erősebb leszel minden téren, dmg, pajzs (a pajzs által adott ad is nagyon fontos), ulti heal. szoval ha ügyesen feltudod stackelni és nem halsz meg akkor nagyon megéri.
amugy meg szituáció függő mit buildelsz ha sok a cc akkor mikael, ha erős ad team akkor randuin v frozen heart. Cipo mehet a két core item után mejai utan esetleg, szerintem jo a merc treds mert az is segit életben maradni általában nem front line vagy szóval ninja nem kell roamolni janaval szeirntem nem olyan jó igy a mobility se kell rá. Ha valamit nem tisztán írtam szólj
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Nagyszerű állapotú, dobozos ASUS Prime Z270-P
- ASUS ROG Strix G16/i9-13980HX/1920x1200/165Hz/32GB/1TB/Geforce RTX 4070 8GB
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest