Hirdetés
- Baldur's Gate 3
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Mandragora: Whispers of the Witch Tree teszt
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Elden Ring
- PlayStation 5
- Last Epoch
- Xbox Series X|S
-
GAMEPOD
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Dinter #31095 üzenetére
Egyszer mentem eddig (jó) Swain ellen rankeden (normalban többet láttam) és... és féltem. Akkoriban tesztelgettem a dzsungelnyuszit (Riven jungle) és sikerült az Oriannánknak embertelen módon elfeedelnie. Hiába van Rivennek jó kis dodge-os escape-je, mindig megfogott. Kb mint amikor hugi Cho-ja ellen mentem. Amikor az inhibitorok által védett nexus turretek alatt (szó szerint!) betolta a pentát, igent nyomtam a surrenderre. Sok HP-ja volt (Rylai, Rod of Ages, meg még volt valami), amikor ultistul estem neki, konkrétan nulla HP-n elzhonyázott és a sok barom ott állt mellette és szépen feltöltötte ultival magát (csak zhonya alatti ultival betolt egy triplát, előtte meg Oriannát végezte ki), aztán engem is megfogott és rámeresztette a madarát... CD volt a spelljeimen...
Azóta szemezgettem vele én is, de amilyen gyakorisággal megyek midre rankeden, akkor már inkább valami beváltat (pl. Karthus) viszek. Nem egyszerű champ, de profik kezében halálos. Mondjuk melyik mid laner nem az.
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Autós topik
- Hardcore café
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Házimozi belépő szinten
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Samsung NP300V5A-S07HU, i5 2410M, 2 Gb RAM, 60 Gb SSD, GeForce GT 520MX dedikált VGA
- Gigabyte GeForce GTX 1060 3GB Mini ITX OC GPU
- HP ProBook 455 G3 AMD A8-7410 AMD Quad Core Radeon R5 Graphics + Radeon R7 M340 2 GB dedikált VGA
- 2027.-ig GARANCIÁLIS Macbook Air M2 gyönyörű állapotban eladó (100%-os akkuval) MAGYAR billentyűzet
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest