-
GAMEPOD.hu
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kanczy
Topikgazda
válasz ígyvanferi #27879 üzenetére
Igen.
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
-=Vacsek=-
senior tag
skin gyüjtő cucc nem tudom menynire valós de elég sok embert láttam ezekkel a skinekkel probát megér
-
ClydeBeka2
őstag
válasz Dinter #27881 üzenetére
Szerintem FPS-lagom volt amikor vettem és nem kaptam meg és már csak lanen vettem észre... Új patch óta belépésnél leesik az fps-em és ha rákattintok akkor se veszi meg az itemet.
[ Szerkesztve ]
LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka
-
Lokids
addikt
Az új jungler item, azaz ami a lanternből lesz, jól látom, hogy jobban megéri, mint az elder lizard?
15 ad + 35as vs 30 ad... És még free ward is jár hozzá.If you chase two rabbits you will lose them both.
-
nuke7
veterán
Van kedve valakinek ma este silver III -> II be duózni?
https://youtube.com/user/nuke7
-
ígyvanferi
addikt
válasz WinnerB0Y #27886 üzenetére
Hát tedd vissza.
Nekem most 1 GB RAM van a gépemben, és csak akkor dropol, amikor visszajövök alt+tab után. Persze minden low-on van, nem fut a háttérben csak max. a TS és egy böngészőlap van megnyitva mindössze közben. Ja, és SSD-m is van. Lőj ki pár futó programok, ami nem kell, zárj be pár lapot, hátha. Meg vegyél SSD-t! Mindenki vegyen SSD-t. A legjobb dolog, ami az informatikában történt az utóbbi 15 évben. -
WinnerB0Y
senior tag
Brutális FPS dropjaim vannak amióta kivettem 1 gb ramot a gépemből. 4 helyett most van 3.
Repairt próbáltam.
Iszonyat nehezen is dob ki a kliensbe. Van hogy bugsplat et dob fel mikor kidob a kliensbe, van mikor FC.EUNE: iNeeko
-
sutyesz96
őstag
Miért disconnectelek állandóan a clientben?
Azért kicsit zavaró mikor nem tudok bannolni ranked meccsen.
[ Szerkesztve ]
No matter what, you keep finding something to fight for.
-
Zarbi
tag
válasz ígyvanferi #27879 üzenetére
Mit jelent pontosabban ez az új meta dolog? Már vagy 1 hónapja hozzá se szagoltam a játékhoz. Esetleg az amit lcs-en lehet látni, hogy egy lane-n gyorsan bedöntik a tornyokat, és mindenki split push-ol össze vissza vagy vmi ilyesmi?
-
deatom
tag
válasz Dinter #27881 üzenetére
nekem csak hatalmas (90-ről 15-20 ra) fps droppjaim szoktak lenni. mondjuk mintha itt is olvastam volna, hogy az új amd-s kártyákkal vlmi gond van....
Játszottam párat skarnerrel, szerintem jó kis karakter, nem tudom miért ilyen ritka, rankeden én még nem is találkoztam vele az ultija tetszik még, behúzod torony alá, vagy elhúzod mondjuk az adc-dtől aki rátámad -
Dinter
addikt
válasz ClydeBeka2 #27878 üzenetére
Itemet hogy nem tudtál venni?
Masnak nem szokott felugralni a pingje, aztán meg visszamenni?
-
ClydeBeka2
őstag
Diamond promo -> 46 pont. (1. gameben simán jól játszottam, 2. meccs 19-8 Kata, 3. meccsben nem tudtam itemet venni az elején , GG RITO)
Imádom ezt a játékot.
[ Szerkesztve ]
-
Kanczy
Topikgazda
válasz Dinter #27876 üzenetére
Nem is azzal lenne a baj, hanem hogy nem érzem, hogy jól játszanék. Ha pedig mégis (mondjuk a meccsek felében), akkor a csapatom lehúz eléggé, hogy veszítsek. 4.5-ben kevesebb, mint a meccsek 50%-át nyerem, mivel szétnerfelték a mainem (Wu), és az új meta sem fekszik valahogy. Nem tudom, mi lesz
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
Dinter
addikt
válasz ClydeBeka2 #27874 üzenetére
Mondta team lobbyban Shaconak, aztán gondolom vki kilépett. Carryzett is, 2 inhibunket bevittek, de aztán megforditottuk.
Kanczy: kitartás, nekem 9 is volt mar
-
Kanczy
Topikgazda
Ma 90 lp-ről lementem 28-ra... egyhuzamban 4 loss
-
ClydeBeka2
őstag
válasz Dinter #27873 üzenetére
Nekem nem úgy néz ki, mint 1 booster: http://quickfind.kassad.in/profile/euw/Support0RFeed/
Honnan vetted?
[ Szerkesztve ]
-
Dinter
addikt
válasz ClydeBeka2 #27872 üzenetére
Kayle volt a booster, Fiora a boosted
-
Dinter
addikt
Nem tudtok vmit,amivel tudnamnezni lcs-t droidon? Twitch akad mint a szar, yt meg csak 360p.
-
Dinter
addikt
[ Szerkesztve ]
-
sutyesz96
őstag
-
sutyesz96
őstag
Miért hoz most minden AD Carry heal-t?
No matter what, you keep finding something to fight for.
-
Dinter
addikt
Feral Flarenek mikorra kéne meglennie? Illetve a stackeket honnantól számítja? A meccs legelejétől vagy a Wriggle's Lanterntől?
-
afrojack1
senior tag
Riot pointot hogy lehet szerezni?
Csak venni lehet euróért/dollár?SC: Herczku_Death
-
WinnerB0Y
senior tag
válasz Kanczy #27854 üzenetére
De az a poén, hogy egyszerre tűnt el a hpm. Mondjuk egy phatom + W atk speed buff szerintem elég ehhez a 35. percben. Mindegy. Gyakorlatilag nem láttam mi történik ezért még egy flash + heal re sem volt időm.
Az volt a vicces, hogy a mi ad carrynk egyetlen egy hitből tűnt el. A mides syndrával együtt. Jó, rajtuk kb csak a flast armor volt. Ez már viszont nonszensz, hogy 3v5t játszunk mert draven 2 aa és eltűnik a 2 carry.[ Szerkesztve ]
EUNE: iNeeko
-
ClydeBeka2
őstag
válasz tomiivagyok #27851 üzenetére
Ne mindig ugyanazt építsd, ha az enemynél sok az amor vegyél last whispert és ajánlom a BOTRK-t is, amivel könnyebben elkapod az enemyt és nem tudnak kite-olni. Mercurial Scimitar nem éri meg, ha MR-t szeretnél akkor vegyél banshee-t, az a legjobb mr item most.
[ Szerkesztve ]
-
Solad
addikt
válasz WinnerB0Y #27828 üzenetére
BTW 300 armorral azt feltételezve hogy van last whisperje meg némi flat armorpenje, közel hatezret kellene critelnie null armorra hogy 1890-et sebezzen neked. Ehhez 1000 feletti AD kell... (nem fogok pontosan utánaszámolni)
Biztos vagy benne hogy nem nagyítottál picit a számokon?
No girlfriend on valentine's day.. More money for bike parts
-
tomiivagyok
aktív tag
hali, körülbelül január óta játszok a LoL-lal, azóta felfejlődtem 27-re (nemsokára 28, juhú).
megvettem Fiorát, eleinte nagyon sokáig vertem mindenkit, de mostanában egyre kevésbé megy, pedig ugyanúgy buildelek.
AD-ra rúnáztam és health-re, a buildem pedig a következő: hydra, bloodthirster, statik shiv, infinity edge, black cleaver, mercurial scimitar. ezzel régen vertem mindenkit, mostanában már nem...valaki nem tudna egy kis tanácsot adni, hogy mivel dobhatnám fel esetleg?
-
-=Vacsek=-
senior tag
válasz Kanczy #27847 üzenetére
ez kajak igy van am aki kicsit is tud vele játszani olyan doubleöket tol h besirsz nem h még megsebezni nem tudod elfutni se. legtöbbet jinxel vagyok és rakétával pokolok a range miat ráküldök egyet visszaránt egy Q-t -1/4hp és ez kajak igy van. csak akkor lehet megölni ha full stun-t kap 3x mert vagy elfut vagy slovol azzal a szarral és hátramentek közbe is pokol a Qjával. nem véletlen vettem emg ezt a szart én is
-
Kanczy
Topikgazda
válasz WinnerB0Y #27846 üzenetére
300 armor és hány hp? 700? Mert különben nincs az az isten, hogy oneshotol egy Draven. Hidd már el, hogy nem OP... erős, de gankelhető és outplayelhető.
[ Szerkesztve ]
-
WinnerB0Y
senior tag
Ohh. Az én kurva anyámat, hogy felbaszott az, hogy gyakorlatilag nem játszok hanenm nézem ahogy a másodperc töredéke alatt meghalok és több időt töltök holtan vagy a spawnon mint a "játékban".
Egymás után 5 gameben draven.
Nem sírásképpen, de már elég idegesítő, hogy 300 armor mellett ha nem kritel akkor 2 hitbe ha meg kritel akkor 1 hitbe halok.[ Szerkesztve ]
EUNE: iNeeko
-
-=Vacsek=-
senior tag
yaya talán a legnehezebb champ eddig de adc-nek tuti h az.
s3ba beseoroloba silver 3ba dobott utána játszottam még max 5öt. nem szeretem a rankedet sok nyomival rak össze nekem meg nincs türelmem 50gamet játszni h fejlebb jussak. platosokkal szoktam játszani most majd lehet h jön az egyik tag duozni. akivel játszanék mostanába elég inaktiv. ezt a team bulidert élvezem meg az aram
4et játszottam az s4es besorolon de annyira kiégtem h milyen emberekell rakott össze mind a 4 instant surrend 20. percnél. egyiknél nem mehettem adc-nek mert utolso elötti voltam és bepickelik a nidalit meg volit suppnak szerinted.. 10.percnél 20 farm. vicc feleslegesen nem idegesitem magam
[ Szerkesztve ]
-
nike_
addikt
válasz -=Vacsek=- #27843 üzenetére
Majd meglátod, hogy nem a legkönnyebb kari... Milyen divízióban vagy?
-
-=Vacsek=-
senior tag
válasz Kanczy #27840 üzenetére
(#27839) pont ez miatt opé. kap 3-4 killt és le lehet kerrizni vele a gamet. van mellete egy tankos ugrálos hookolos supp nincs az a páros aki megveri azon a lanen.. ha draven ellen kell játszanom legszivesebben kilépnek.. de most megvettem h én is idegesitsek másokat a hülye Q val
(#27838) afrojack1
az rp-t költd el inkább skinre lol kingen mindig mutatja mik az aktuális akcios skinek egyet tuti megtudsz venni. champnek meg amelyik lane szimpatikus ahoz kapcsolodo champet vegyél.
[ Szerkesztve ]
-
afrojack1
senior tag
Lécci!
SC: Herczku_Death
-
afrojack1
senior tag
Hali!
400 Rp és 774ip-ért melyik championt válaszam ? Warwick?SC: Herczku_Death
-
WinnerB0Y
senior tag
Az escapeje W + E.
Aztán flashelhetsz is utána sem éred már el.
Meg ez a mindene skillshot.
4 spellből 2 skillshot.
Ami egyébként is 3cm ről fog jönni a szádba, ráadásul elég széles ahhoz hogy beszopd egy 0 escape champ el. Mondjuk egy syndrával vagy akármi hasonlóval mondjuk egy Thresh.. Ezen felül nem fog sniper t játszani hogy megnézze hátha összeszed egy killt az ultival.EUNE: iNeeko
-
-
nike_
addikt
válasz WinnerB0Y #27830 üzenetére
Mindene skillshot, nem ér annyit, ha elejt egy axe-ot is, teamfightban folyamatosan figyelni kell az axe-jaidat, nincs normális escape-je. A jobb játékosok azt is simán ki tudják használni, ha 1 axe véletlenül távolabb esik Draventől. Az a cc pedig nem sok minden. Ja, és ha meghalsz, a passzívod se ér sokat.
[ Szerkesztve ]
-
WinnerB0Y
senior tag
Dravent mikor tervezik nerfelni?
Az már egy kurva angy vicc, hogy 1890 dmg et kapok 1 darab Spinning Axe ből úgy, hogy 312 armor és egy thornmail van rajtam.
Rohadtul nagy vicc.
Melyik riotos kedvenc champje a fos?EUNE: iNeeko
-
nuke7
veterán
válasz szlovibuki #27826 üzenetére
https://youtube.com/user/nuke7
-
szlovibuki
tag
Hy!
Ez a játék most hogy működik? Régebben feltettem, játszottam vele egy meccset, csatát, nem tudom minek nevezik, a végén veszítettünk, tartott vagy 3/4 órán át, aztán kezdhettem előröl egy másikat...
Én azt hittem, hogy ez egy fejlődős, mint a WoW, de abban a csatában én sem pénzt, sem xp-t nem kaptam. Most leszedném újra, de potyára nem akarom. Valaki felvilágosítana bővebben a játékról? Lehet-e fejlődni etc..[ Szerkesztve ]
-
hugi0
őstag
ígyvanferi: kosz !
Valoszinuleg uj user vagy itt, es meg nem olvastal vissza, mert mar nagyon sokszor leirtam, hogy en is a googlet hasznalom forditashoz. - es meg van egy masik is.
Sajnos ilyen toredelmes szoveg ertheto forditasara alkalmatlan, mindketto."Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
WinnerB0Y
senior tag
válasz ígyvanferi #27822 üzenetére
Azért, mert kb fél évvel ezelőtt tettem fel ugyan ezt a szimpla kérdést, és mire 10 perc múlva visszanéztem már nem tudtam logolni a 24 órás ban miatt.
Meg is kérdeztem az admint aki banolt, hogy "csak engem szopattok hülyeségekkel vagy mást is"?
Mert hogy én accountot akartam venni és ezt nem szabad stb... Csak figyelmeztettem hogy ban jár érte.EUNE: iNeeko
-
feri1014
senior tag
válasz ígyvanferi #27822 üzenetére
Nem hinném, hogy azzal fel lett fújva a dolog, hogy linkeltem neki a Riot állásfoglalását.
-
feri1014
senior tag
válasz -=Vacsek=- #27816 üzenetére
D. Account Sales. The Account supplied to you is personal to you, and Riot Games does not recognize and expressly forbids the transfer of user Accounts. You shall not purchase, sell, gift or trade any Account, or make any such offer, and any attempt shall be null and void. Any distribution by you of your Account and/or your Login Credentials (except as expressly provided herein or otherwise explicitly approved of by Riot Games) may result in suspension or termination of your Account.
-
-=Vacsek=-
senior tag
válasz csipszikutya #27817 üzenetére
nem akartam megsértei semmi szabályt én törölni nem tudom a hsz-em ha ugy van akkor töröljék az adminok.
akkor de priviibe irhat ha esetleg van neki. -
csipszikutya
senior tag
válasz -=Vacsek=- #27816 üzenetére
én sem érte(tte)m az adminok működését... nem árt vigyázni azért
-
WinnerB0Y
senior tag
válasz -=Vacsek=- #27814 üzenetére
Töröld. Engem bannoltak egy ilyenért 1 napra.
OP logout fórum.EUNE: iNeeko
-
-=Vacsek=-
senior tag
nincs vkinek lvl30as unranked acc-ja amit nem használ?
-
Mottie
őstag
válasz csipszikutya #27809 üzenetére
Sokmindentől függ. Lateben az adc osztja ki a legtöbb dmg-t, de rengetegen tudják egyből kidurrantani.
Szvsz ott dől el a játék (teamfight) hogy az adott csapatból ki mennyire tud a szerepének megfelelően játszani.
Be Victorious!
-
Kanczy
Topikgazda
válasz Walkmanfon #27805 üzenetére
Remélem elszáradsz.
[ Szerkesztve ]
-
csipszikutya
senior tag
válasz afrojack1 #27803 üzenetére
személyes megitélésem szerint early-be a top/jungler a legerősebb.
mid-ben a mides és late gameben a az adc, persze ha rendesen kifarmolja magát.
De ezek nagyban függnek az adott champ. karakterétől. Bruiser, assasin, tank, mage stb...
Olyan nincs, hogy te besétálsz egy fightba mondjuk 1v3-ba és kijössz triplával. Persze lehetséges, ha el vagy feedelve, buta az enemy és stb.
Ha pl. assasinal bemész egy ilyen helyzetbe akkor kapsz valami cc-t és el is tüntél ahogy vagy. Ha egy tank-al mész be akkor több esélyed van életben maradni de az esélye is kisebb, hogy ölsz valakit, mert nem arra van kitalálva az adott champ.csapatjáték az egész
-
WinnerB0Y
senior tag
-
afrojack1
senior tag
válasz ígyvanferi #27804 üzenetére
Amivel megtámadsz bárkit és te jössz ki győztesen! Persze egy kis ügyeségel!
-
n a x v i L
aktív tag
válasz Walkmanfon #27805 üzenetére
Kis naív..
Ha úgy érzed, hogy mindent jól csinálsz és mégis úgy érzed, hogy áldozat vagy, akkor valamelyiket rosszul érzed.
-
Walkmanfon
aktív tag
(L:http://rpgen.com/rp_sPCx7b)(L:http://rpgen.com/rp_fyaz9)(L:http://rpgen.com/rp_6Vkz9)[link](/L)(/L)(/L)PLS KATT
[link][ Szerkesztve ]
Sose lopj olyantól, aki gyorsabban fut nálad. "Love is trash, b*tches need cash. "-Gandhi
-
afrojack1
senior tag
melyik a legerősebb champion az attributes közül ? assasin,support,tank?
-
marked one94
őstag
válasz Evil Snowman #27801 üzenetére
1 meccs alapján nem lehet eldönteni lehet csak az ellenfél volt buta. Én is nyertem már blitz+ap shaco bot-ot mégse játszuk rankeden
Ja és lux-nak nem stunja van
You'll Never Walk Alone
-
Azért kérdem, mert haverommal mentünk egyszer egy nautilus heimerdinger bot lane-t és csúnyán szétkaptuk sz enemy adc-t meg suppot.
Haver lerakta a kis towereket én behúztam sz enemy- t a tower range-be, rögtön kapott egy lassítást tőlem pluszba és már feküdt is.
Hozzáteszem fun game volt a részünkről, de a tapasztalat alapján bejött.Luxra meg a stunja miatt gondoltam, hogy jó lehet.
Köszi a válaszodat.
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Fujifilm X
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Soundcore Space One Pro - hordozható komfort
- Hálózati / IP kamera
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Diablo IV
- Tudományos Pandémia Klub
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5491 27% 14" FHD IPS érintő i5-8400H 16GB DDR4 256GB gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i7-10G I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 7591 2in1: i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG monitorok
- Bomba ár! Dell Inspiron 7391 2in1: i7-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest