-
GAMEPOD.hu
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
afrojack1
senior tag
Mi a neve annak a champnek ami bazi nagy, páncélos és egy láncos fegyvere van? Hasonlít Dariushoz.
SC: Herczku_Death
-
afrojack1
senior tag
-
afrojack1
senior tag
13 szintűnek érdemes jungleezni mert rengaral elkezdem de mindig megölnek a szörnyek mert akkora nagyot sebeznek!!
Tudtok valami tanácsot, buildet adni? vagy holnap ts-n segíteni?SC: Herczku_Death
-
afrojack1
senior tag
válasz maszekember #33213 üzenetére
Akkor nem csak én vettem észre hogy a turret a hatókörön kívül lő! Meg minionok ütik, odamegyek segiteni erre engem kezd el ütni!
-
afrojack1
senior tag
hali
van most 8100 ip-m kit vegyek rengar vagy darius? darius nagyon erős meg ha megöl valakit az ultijával még egyszer elnyomhatja!
rengar erős meg tudja magát gyógyitani+ még jungleben is jó! és a képességei erősek mert az ultija csak láthatatlan ezért sz.rt se érne ha a többi skillje gyenge lenne,
Sz erintetek?SC: Herczku_Death
-
afrojack1
senior tag
Első köröm aatroxal!!. Még kezdő vagyok, tehát ne várjatok nagy proságot!
-
afrojack1
senior tag
válasz #57770240 #32585 üzenetére
Nagyon király! mától én is veszek fel és ha valami érdekes van akkor majd rádirok!
zenék! 2:30-tól!
De ha ilyesmi történik veled akkor ezt!
szeszkazán: nekem ilyen! nagyon jó de lehet majd eladom és veszek egy siberia v3-t ha a mikije van olyan jó mint a 2-nek, az elitének elég gyenguska![ Szerkesztve ]
-
afrojack1
senior tag
Sziasztok
Most van van 4212 ip-m és 6300-ra gyűjtök aatroxot szeretném megvenni vagy vegyek valaki mást?
Kezdő játékos vagyok de elég jól haladok. Aki akkar az felvehet: nordic and east : AfroJacKDie vagy AfroJacKTCE tanácsokat pedig szivesen fogadok.SC: Herczku_Death
-
afrojack1
senior tag
Hali
Ma arról beszélgetünk a haverjaimal a vb-t látván hogy miért és mire szolgál a 3 fejhallgató használata?
Ami a nyakába van és csak a mikije van kihajtva gondolom annak csak a mikijét használják de amikor láttam hogy a fülhallgatót a fülébe helyezi + még rávesz egy fejhallgatót. Ez a kettő mire szolgál?
1. Tipp hogy a fülhallgatón a társait a nagyon (az a fekete ami most is rajtuk volt vb-n) azon pedig a játékot hallgatja.
2. Tipp hogy a fülhallgatón a társait és a játékot hallgatja, a nagyot meg azért veszik fel hogy a szigetelése miatt ne hallják az embereket/kommentárt.
Szerintetek?SC: Herczku_Death
-
-
afrojack1
senior tag
Na ez team fight! én soha életembe még csak hozzá hasonlót se csináltam/láttam gamebe
-
afrojack1
senior tag
Ez g.ciii !! Az kemény volt!
Szegényeket sajnálom látszik az arcukon a sokk!SC: Herczku_Death
-
afrojack1
senior tag
Valyon milyen championokal mennek a harcba?
Gyerünk samsung white!SC: Herczku_Death
-
afrojack1
senior tag
hali
melyiket érdemesebb megvenni? master yi-t vagy garen-t?SC: Herczku_Death
-
afrojack1
senior tag
Master Yi-hez miket érdemes venni?
Eddig vettem a kezdőn ''szikrázó cipőt'' meg azt a kard képességet amit ha aktiválsz körök vannak a kezednél! Egyéb valamit?SC: Herczku_Death
-
afrojack1
senior tag
Hali
Rp-t és IP-t hogy lehet szerezni? Tp-t csak pénzért? Mert hallotam hogy ha barátot meghívod játszani akkor kapsz rp-t elvileg? Igaz ez?SC: Herczku_Death
-
afrojack1
senior tag
Ez a master yi b.szot jó champion !!
Legjobb köröm vele volt tudja a dolgát!
Társaim közdöttek a nexusunknál én meg egy utat végig kenve , leütöttem az összes turetet aztán a nexust! EGYEDÜL!!nuke mi a baj?
[ Szerkesztve ]
-
afrojack1
senior tag
Riot pointot hogy lehet szerezni?
Csak venni lehet euróért/dollár?SC: Herczku_Death
-
afrojack1
senior tag
Lécci!
-
afrojack1
senior tag
Hali!
400 Rp és 774ip-ért melyik championt válaszam ? Warwick?SC: Herczku_Death
-
afrojack1
senior tag
válasz ígyvanferi #27804 üzenetére
Amivel megtámadsz bárkit és te jössz ki győztesen! Persze egy kis ügyeségel!
-
afrojack1
senior tag
melyik a legerősebb champion az attributes közül ? assasin,support,tank?
-
afrojack1
senior tag
Van itt valakinek thresh karaktere ?
Jó erős?Hanyas szintnél lehet megszerezni? Vagy mi?
Ma kezdtem és videók alapján bejön![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Hardcore café
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Villanyszerelés
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget