Hirdetés
Aktív témák
-
Rekro
aktív tag
Sziasztok
Tv vásárlás elött állok és ebben szeretnék tanácsot/segítséget kérni.
Elég sok nyitott kérdés van még amit tudok 47" Led/lcd-t vagy 50" plazma-t szeretnék 300k Ft felső árhatárral szempont még, hogy 3D-s legyen a készülék.
Amire használnám:
- film/sorozat nézés(nagyrészt erre lesz használva),
- koznol játék/digitális kábel tv.A fenti igényékhez melyik led/lcd tv-t tudnátok ajánlani? Hol érdemes nézelődni(jó ár, de azért megbízható üzlet/cég) Esetleg abban tudtok segíteni, hogy LED vagy plazma legyen a fenti használatra?(vagy nézzem meg az ajánlott típusokat mind a kettőből és döntsek úgy?)
Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Rekro
aktív tag
Sziasztok!
Tv vásárláshoz szeretnék tanácsot kérni;
Milyen tipusokat érdemes megnézni 47" 3ds max 300k Ft-s kategóriában?
Amire használnám:
-Pc-ről filmek/sorozatok
-konzol
-digitális tv adás
De elsősorban a film-/sorozatnézés a fontos szempont. Hol lenne érdemes megnézni, ahol az ár is jó és az üzlet is megbízható?Az egyik amit kinéztem eddig az egy LG 47LW5500 ennél ebben a kategóriában van jobb választás? Erről a konkrét tipusról esetleg személyes véleménye van valakinek?
köszönöm
-
Rekro
aktív tag
Sziasztok
300k Ft felső határral milyen 47" 3D-s LED tévéket ajánlanátok?(márka/tipus)
Amire használnám:
- film/sorozat nézés(ez a fő szempont)
- konzol játékköszi
-
Rekro
aktív tag
válasz #75912448 #17374 üzenetére
Köszi a választ
Esetleg abban még kérhetnék segítséget, hogy ez a tipus (47lm660) miben jobb mint egy 47lw5500 pl.?
A másik kérdés az árral lenne kapcsolatos, azt látom, hogy egy újabb model így egy 2 hónapos időtartamon belül várható-e 40-50k-s ár csökkenés vagy mire lehet számítani?
-
Rekro
aktív tag
válasz nightshadow #17379 üzenetére
Köszi a részletes választ.
A 3D-vel kapcsolatban a legtöbb helyen azt olvastam, hogy az Lg passzív megoldás a jobb, de tényleg a legegyszerűbb ha megnézem mind a két variációt egy MM-ben pl.
Igazából a konzolozás nem priorítás (90%-ban pc a játékplatform nálam/fps-eknél meg teljesen/), a lényeg a filmek/sport adások a tv-ben.
Ennek tudatában is az említett Sony tévéket ajánlanád? Mert, ha pl a 47lm620 annyival többet/jobbat nyújt egy ilyen összegnél azt a 20k-t még rááldoznám.
-
Rekro
aktív tag
válasz #75912448 #17386 üzenetére
Akkor lehet várok 1-2 hónapot addigra gondolom több tesz lesz 620m/660m típusokról is.(+ elmegyek megnézem élőben)
PC-s játékra egyáltalán nem lesz használva arra ott van a monitor, és tényleg nem is a konzol ozás a fő szempont.
Mindenesetre nem lesz egyszerű döntés, már a 620 20k-val több mint amit alapból rászántam, de akkor már megfordul az ember fejében a 660 is(ami ugye 30al több mint a 620;p).
-
Rekro
aktív tag
válasz nightshadow #17591 üzenetére
Szerintem az emberek nagyrésze így van ezzel(én is)
Aktív témák
LCD TV topic összevonásra került a LED TV topiccal.
Fáradjatok át a másik topicba a kérdésekkel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest