Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pataslogeza
aktív tag
válasz Drizzt #22761 üzenetére
Igen, pontosan így gondolom én is. Számomra normál elhasználódás az, ha fakul a festék a falon, és nem az, hogy retkes kézzel összefogdossa és baszik lemosni.
Akkor a festés költségének hány százalékát lehet levonni a kaucióbol ilyen hosszú bérlet után?Amugy az ágymatrac is elég gatya állapotban van, de azzal még kiegyezek mert viszonylag olcsón lehet venni használtan jó állapotút.
-
pataslogeza
aktív tag
Én laktam benne egy évig, nyoma sem volt, hogy ott laktam.
A mostani bérlőm már néhány hónap alatt összemocskolta, olyan volt, mintha sáros-olajos kézzel össze fogdosta volna a falakat, amit nem mosott le azonnal, így beszivodott a festékbe. Hivtam takaritókat az ő költségére (mert amúgy is nagyon mocskos volt minden), de a falakat nem tudták nyom nélkül lemosni, viszont azóta mintha jobban vigyázna rá, mert legutóbb olyanok voltak a falak, mint takarítás után.
Amugy valóban azért irtam a bérleti időt, hogy ilyen hosszú idő alatt lehet e ráfogni hogy amortizáció? Mert ha igen, akkor nekem több havi bérleti díjam ugrik, aminek egyáltalán nem örülök, mivel az adót befizettem azon hónapok után is. Szüleimnél 15 éve volt festve, de szebben néznek ki a falak mint nálam, ahol 4 éve volt festés. -
pataslogeza
aktív tag
Sziasztok.
Másfél éve van albérlőm (külföldi egyetemista), 2 éves szerződéssel, amit meg akar hosszabítani még 18 hónapal, szóval összesen 3,5 év bérleti idő lesz, aztán lép.
A falakat már néhány hónap után össze mocskolta, amit takarító cég sem tudott nyom nélkül eltüntetni. Halványan ugyan, de látszanak a kosz foltok. A lakás 2 évvel azelőtt lett festve, így tiszták voltak a falak, és én ugy is szeretném visszakapni, de a szerződésben nincs szó festésről.
Mik a lehetőségeim?
Mert én nem akarok több száz ezret fizetni egy uj festésért, a kaucióból meg nem hiszem hogy kijön a festés, talán egy tisztasági festés, de még abban sem vagyok biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Billentyűzet hibás 17 colos HP Probook 4720S laptop
- Dell Latitude E5530 laptop (15,6FHD/i5-G3/8GB/500HDD/MagyarVilágítós)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- Gaming PC / Ryzen7 3700X / GTX 1080 / 16GB 3600Mhz DDR4 / 250GB m.2, 500GB SATA SSD / 650W 80+ Gold
- Új Noctua NH-U12A chromax.black
- Horgászattal kapcsolatos VHS kazetták, 6db egyben eladó
- ÚJ ÁLLAPOTÚ! SAMSUNG Galaxy Fold 4 DUALSIM, szürkészöld, dobozos, 256/12 GB, garis
- 2db Mi Box 4 eladó, tökéletes működés, android 9
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest