Új hozzászólás Aktív témák

  • axioma

    Topikgazda

    válasz Madwe #22227 üzenetére

    NEM vagyok szakerto, de azert par valasz.
    Kivett... ez igy OK.
    A tullap nem tartalmaz lakohaz-meretet, az a teleke, szerzodesbe az igazi keruljon. Onkori az epuletet tudja, ha adoztatja azert, ha nem, akkor ep.eng-bol amibe betekintest kerhetsz ingyen [bar ez lehet h osszevonas ota nem ua telepulesen lesz].
    A bovites bizonyos korulmenyek kozott be kell jelentve legyen, szinten ep.hatosag tudja h mi az aktualis allapot, ill. ha alaprajz valtozott _es_ foldhiv bejelentest is megcsinaltak ahogy kell, akkor a terkepmasolaton is kell latsszon. Az adminisztracio elmaradasa teged elvben nem kell erintsen, de fontos kerdes, hogy fennmaradasit kaphat-e, az eloirasokba belefer-e [pl. nem log bele elo-oldalkertbe vagy vedelmi teruletbe]. Hitelt passzolom hogy mennyire szivatja.
    A korlatozas _sztem_ azt jelenti hogy a telek egy reszere vonatkozik es felfele, gondolom az 16.0 meter akar lenni. De ezt ep.hat. szinten ertelmezi neked [na jo, tudna'k, hogy megteszik-e... de egy epitesz biztos].
    Haszonelvezet ugyanugy egy eladando darabka [vagyon erteku jog], eggyel tobb elado van a sztoriban, de csak az o osztozkodasukat befolyasolja.
    Lom: probald beleiratni hogy ha az atadaskor se vittek el akkor [3x-os ar] per m3 jogodban all elvitetni es a szamlat rajtuk behajtani.

Új hozzászólás Aktív témák