-
GAMEPOD.hu
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PsycHo88
senior tag
válasz Biga123 #21399 üzenetére
Nem 82% megy hanem maxon ! csak próbáltam 82% állítani de nem reagál ugyan úgy 3125rpm-vel megy.
Át állítottam dc-re 12v ról 9.96-ra , de semmi változás még mindig 3120-50 közt pörög .[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°)"ne félj különc lenni és akkor viszed valamire" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
Biga123
addikt
válasz PsycHo88 #21395 üzenetére
A kép alapján 82% on megy fixen , mert úgy van beállítva.
Mozgasd azokat a gombócokat.
A baloldaliakat lefele.
+ ahogy a többiek is írják tedd át DC módba , ha 3 pin es a csati.[ Szerkesztve ]
---- Elméletileg, az elmélet és a gyakorlat egy és ugyanaz. Gyakorlatilag nem.----
-
PsycHo88
senior tag
válasz SoulReaver #21394 üzenetére
Ennyi :/ semmi extra .
-
PsycHo88
senior tag
válasz SoulReaver #21392 üzenetére
A pumpát a 3pines csatit rá csatlakozattam a lapra , a képen mutatom hogy hova a 3db ventit pedig a cpu fan 4pin-es re csatlakoztattam .
-
PsycHo88
senior tag
Sziasztok !
Megjött a deepcool ls720es ! Beszereltem, próbáltam a pumpának a fordulatán állítani a biosba , de nem reagál semmire ?! Folyamatosan maxon megy , egyéb ként nem hangos csak lejjebb akartam venni .( ͡° ͜ʖ ͡°)"ne félj különc lenni és akkor viszed valamire" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
aleister
veterán
Sziasztok!
Be Quiet Pure Loop 360-at használ itt valaki? Asus Strix Gaming X670E mbo-n a vízpumpa az AIO-PUMP csatira van kötve, a Be Quiet venti hub központi csatlakozója pedig a CPU_FAN-ba. A ventik pörögnek rendesen. Bootoláskor maxon, aztán szépen hangtalanra lassul. Tehát a ventik vezérlése működik. Viszont a BIOS és semmilyen egyéb szoftver nem érzékel fordulatszámot. Első nekifutásra valamelyik másik alaplapi csatlakozóba kötöttem a hubot, és ott emlékeim szerint szépen kijelezte a fordulatszámot. A
BIOS frissítés természetesen megtörtént.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
vrbst
tag
válasz ftamas0201 #21387 üzenetére
Nálam a "better" verzió van Sajnos nem járattam meg felszerelés előtt, de akkor teszek egy próbát vele úgy, hogy felállítom a házat előlappal felfele. Így végülis a "best" verzió áll elő, hátha kihajtha a bubikat. Az mondjuk furcsa, hogy 2750-es fordulaton egyáltalán nincs hangja csak 3200-on...
-
ftamas0201
senior tag
Elhelyezésben talán az a legjobb ha a pumpa vonala felett van a radiátor csatlakozások. HA jól értem neked alul vannak a csatlakozások a pumpa vonalától lejjebb. ilyenkor megeshet hogy beszorul a pumpába a levegő és az onnan nem tud kijutni. Talán megpróbálhatnád átfordítani a radiátort hogy a pumpától feljebb legyenek a csatlakozások.
Illetve ahogy MAddeNNNN kolléga is írja, én is így kezdtem pontosan ahogy leírta, rádugtam és megjárattam úgy hogy kezemben volt a pumpa és tudtam mozgatni. -
MaddeNNNN
őstag
Mielott raraktad a cpura nem probaltad csak radugni a cpu pump csatira es hazon kivul elinditani ugy, hogy a pumpa log lefele es a radiator vizszintesen van pl a haz tetejen? Igyteljesen ki lehet kergetni belole az esetleges buborekokat.
To protect the sheep you gotta catch the wolf. And it takes a wolf to catch a wolf.
-
vrbst
tag
válasz ftamas0201 #21380 üzenetére
Az enyém is tegnap jött meg (valszeg együtt utazott a tiéddel ), viszont nekem sajna kerreg a pumpa. Az elején teljesen hangtalan volt, ma viszont hallom a hangját sajnos. Próbáltam döntögetni a házat előre-hátra, de nem nagyon akar segíteni. A radiátort én függőlegesen szereltem be, a kivezetései pedig alul vannak. Nem értem hogy tud így megrekedni a levegő a pumpában...
EDIT: levettem róla a mágneses műanyag fedelet, és ennek is volt hangja, de nem múlt el teljesen a kerregés így sem
EDIT2: Érdekes, ha leveszem a fordulatot 2700-ra a 3200-ról akkor elmúlik a morajlás
[ Szerkesztve ]
-
ftamas0201
senior tag
Sziasztok.
A tegnapi napon megérkezett az EK nucleus 360 hűtő fekete kivitelben. Elég gyors volt a DPD, meg is lepődtem mert hétfőn adták fel, és szerdán itt is volt. Hideg miatt radiátorra tettem egy jó órát, hogy még véletlenül se legyen probléma, elég hideg volt a napokban így biztosan nem ártott neki.
A pumpa hang félelmem szerencsére alaptalan volt, teljesen néma, fordulat visszajelzés jó dolog ami az arcticnál hiányzott. Az elején kb fél óra után hangos vonyításba kezdett, de egy reset után szépen beállt, így valószínűleg csak valami levegő vagy pillanatnyi elmezavar lehetett,, így több óra járatás után is hangtalan, szóval semmi probléma.
Hőfokok. Az Arctichoz képest 2-3 fokot hozott aida stresstest alatt, teljesen gyári állapotában, gyári pasztával, ezen gondolkodtam is hogy lehet este lecserélem MX6-ra, kipróbálom azzal is, hogy mit tud egy pasztacsere ebben az esetben
Próbálok utána olvasni a processzor optimalizálásnak, negatív CO meg ilyenek, ryzen master teszttel -27 jött ki all core, de egyelőre még nem merek állítani semmit amíg nem tudom mi micsoda és mi miért történik. Magyar leírás és videó sajnos kevés van a témában, angolul meg elég korlátozottak a tudásaim, de valahogy majd rájövök és akkor biztosan azzal is tudok nyerni egy pár fokot, és egy kis teljesítményt
Egyelőre úgy érzem, hogy nem volt rossz befektetés, kinézetre is egész jó minimalista így fekete színben, csövek elég hosszúak, talán picivel hosszabb is az arcticnál, kevésbé merevek ami jobban engedi az elhelyezésnél az igazítást, összeszerelés pedig csillagos ötös, mindennek megvan tökéletesen a helye, a felfogatás AM4-re rendben van elég könnyen szerelhető. Csomagolás meg persze elég brutális és precíz.[ Szerkesztve ]
-
hyperst
tag
Ha éjszakázik a csomag automatában és -1/2/3 fok van akkor nem fagy meg szerintem, csomagolva van nem egy rétegben. Arra alapozom h félig nyitott garázsom van, a dobozos hey-ho nem fagyott meg csak ugy simán magában.. De természetesen amint lehet vegye vagy vetese ki a csomagot valakivel,a kodal kiveheti bárki.
Elég bölcs vagyok, hogy tudjam, hogy nem tudok szart se. :)
-
niof
addikt
válasz hyperst #21377 üzenetére
A kérdés az volt, hogy megfagyhat e. Ha olyan területre viszik, szerintem simán. És ha mondjuk úgy jár a kolléga, mint én, hogy tegnap este jött a mail, hogy megjött a csomag, és csak ma délután tudok érte menni, és még ott hideg is van, akkor lehet gond. Mondjuk nekem egy könyv jött, de egy radiátor esetén simán lehet gond...
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
-
Lalicsek
újonc
Sziasztok rendeltem egy vízhűtést foxpostra az lenne a kérdésem megfagyhat e?
Alany:THERMALTAKE TOUGHLIQUID ULTRA 240 -
Biga123
addikt
válasz sinya85 #21373 üzenetére
Igen igen
Ahogy a grafikonból is látszik ha a P12 esek 1000 -en pörögnek ott már vastagon maxon jár a pumpa, ergo semmi értelme tovább emelni a fordulatot, csak a ventik fognak "süvíteni" Persze ha le kell venni a hőt a radiról akkor lehet értelme.
Esetedben az 5800X3D nél teljesen felesleges.[ Szerkesztve ]
---- Elméletileg, az elmélet és a gyakorlat egy és ugyanaz. Gyakorlatilag nem.----
-
hyperst
tag
Üdv
Kérdésem:egy i5 13500-ra melyiket érdemes rakni? egy 240es vagy 360as aiot?Elég bölcs vagyok, hogy tudjam, hogy nem tudok szart se. :)
-
vrbst
tag
Sziasztok! Úton van felém egy EK Nucleus 360-as AIO, amit egy 5950x hűtésére tervezek használni. Érdemes a gyárilag rátett pasztát rajta hagyni a blokkon vagy cseréljem le egyből? Van itthon 1g Kryonaut paszta, de ha jó a gyári is akkor egyelőre nem használnám el... Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
sinya85
senior tag
válasz SoulReaver #21360 üzenetére
én pl ráengedtem egy benchmark tesztet a cpura és állítgattam a pumpa sebességét.
1000rpm felett semmi különbség nem volt:
Liquid Freezer II 360 és 5800X3Dஜ۩۞۩ஜ
-
-
Lamonso
kezdő
Sziasztok!
Tegnap jött meg csomagben egy ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360 A-RGB (új, Ipontól).
Ma reggel beüzemeltem. És szörcsög. Ezzel mit lehet csinálni????Köszi
-
Speedy007
őstag
válasz PsycHo88 #21354 üzenetére
Mindenki mást mond gyártó is azt sugallja hogy azon kell mennie , OC téren valóban ajánlott de nem hinném hogy attól jobban hülne le a folyadék hogy "villám gyorsan" át "szalad" a rendszeren. Én szerintem célra vezetőbb egy olyan ideális fordulat számot találni hogy kellő sebességgel áramoljon de legyen ideje vissza hűlnie illetve a pumpa is kimélve legyen.
-
PsycHo88
senior tag
válasz Speedy007 #21353 üzenetére
Ha lehet álítani , akkor én is 2000-re álítom be , a web oldalán a AIO-nak 3100 van írva , illetve nem tudom hogy igaz , olvastam az overclockers fórumon illetve külömbőző fórumokon hogy a pumpának mindig maxon kell menni ,nem tudom hogy ez igaz az rgb annyira engem már nem mozgat meg , nekem fontosabb a minőség és a teljesítmény és persze a hang..
-
Speedy007
őstag
válasz PsycHo88 #21352 üzenetére
nekem a pumpával semmi bajom nem nincsen (1900-2000 körül teker nem akarom kihajtani a lelkét hiába hogy papíron bírja) csak a vintillátorok zavartak két okból egyrészt a silent közösítő kábel ide vagy oda így is hangosabb volt mint a 900-s fordulatra belőtt P14-sek valamint a fényük teljesen más volt bármilyen fényerőn is használtam mint a P14-sek
-
-
Speedy007
őstag
válasz PsycHo88 #21350 üzenetére
Hasonló képpen cselekedtem én is, igaz msi mag coreliquid e360 esetén bármennyire is halknak tituálták szerintem az Arctic360 akkor is halkabb így a gyári ventillátorok helyet kapott fehérben arctic p12 pwm pst argb white-t hőmérséklet semmi különbséget nem vettem észre arctic silent beállítása mellet csak a hang téren lett halkabb
-
PsycHo88
senior tag
válasz SoulReaver #21349 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a választ ! akkor a LS720SE-t rendelem meg
Nekem sem a gyári venti lessz rajta , prábálom minél halkabbra építeni a rendszert mert nekem este is megy a gép , és kb 3 m van a gép az ágytól .
Az elképzelésem az 5000D-be felüre rakom a radit 3db noctua nf-a12x25 -el , 1db noctua nf-a12x25 megy hátra , előre rakok 2db noctua nf-a14 pwm chromax-ot . remélem jó lesszm így.( ͡° ͜ʖ ͡°)"ne félj különc lenni és akkor viszed valamire" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
PsycHo88
senior tag
Sziasztok !!
Szerintetek, vagy is ha jól látom a Deepcool LS720 SE és a deepcool LS720 közt annyi a külömbség hogy nem lehet a pumán az emblémát forgatni illetve hogy a ventin nincs rezgéscsillapitó gumi De ha jól látom maga a puma a radiátor illetve igazából minden más ugyan az . mert kb 10-12e ft a külömbség . És igazából én egyiket sem a gyári vetiével használnám hanem 3db noctua nf-a12x25-val . És ha csak ennyi a külömbség akkor inkább venném a Deepcool LS720 SE . (5 év garival van mind kettő)
[ Szerkesztve ]
-
niof
addikt
válasz RVR400 #21345 üzenetére
Hát, a fotók alapján a radiátor csavar csavarmenete nem valami különleges földi tünemény. Max. a menetemelkedés más kicsit. Nagyobb/felkészültebb boltban esélyes, hogy kapsz.
Szerk.
Nem is kellett sokat keresni: UTS-es csavarokat kell keresgélni.[ Szerkesztve ]
-
Biga123
addikt
válasz RVR400 #21345 üzenetére
Nekem már többször is , ha sima metrikus akkor egyszerű.
Csak vannak elvetemült aio gyártók akik mindenféle exotikus meneteket vágnak a radiátorba.
Amúgy szerintem simán megoldható a rövid csavarral is ,
Csak megfelelő csavarhúzó kell ami átfér a venti felfogató furatán.
Vagy megtágítod fúróval[ Szerkesztve ]
-
niof
addikt
Nincs a környékeden valami vas-műszaki? Csavarbolt? Tuti lenne náluk valami kompatible megoldás. Ha jó alaposan megtúrom a csavaros vödrömet, biztos lenne 1-2 darab, aminek legalább a menete stimmel, csavarboltban meg sanszos, hogy teljesen jót is kapnál hozzá. Max. az lehet probléma, hogy mondjuk végigmenetest kapsz.
-
JanR
addikt
válasz Dragon3000 #21342 üzenetére
Akkor ne hozzá adja, de adjon rá lehetőséget, hogy biztosan jó csavart rendeljek a radiátorhoz. Komolyan mondom nagyobb nyomozómunkát igényel az, hogy milyen csavar kell egy radiátorhoz, mint több tesztet végignézni..
btw. Fractal Lumen-hez kellene nekem legalább 8 db 6-32 csavar. A Merlin meg az ország másik végen van és vonakodom ~ 3 ropit kifizetni ezért a csavarmennyiségért. Értem én, hogy ha van majom, legyen banánra is, de nehogy már, hogy ez a csavar ne legyen általános manapság akárhol.
[ Szerkesztve ]
-
Floyd80
addikt
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
JanR
addikt
Srácok! Ezt a 6-32 hosszú csavart hol érdemes beszerezni?
Ku*va unalmas, hogy az összes gyártó, csak ezt a rövid, szar csavart adja még a drága ventilátorokhoz is. De nekem olyan kéne, amivel a radira tudom rögzíteni. Köszi! -
MaddeNNNN
őstag
válasz ftamas0201 #21335 üzenetére
Az itteni tapasztalatok alapjan nem fogsz csalodni. Osszeraktak azt a hutot rendesen szloven barataink.
To protect the sheep you gotta catch the wolf. And it takes a wolf to catch a wolf.
-
ftamas0201
senior tag
Végül beadtam a derekamat, ma megrendeltem egy EK nucleus 360 hűtést, mindenképp ki kell próbálnom, nagyon bele mászott az agyamba Ha nem tetszik maximum itt aprón remélhetőleg gazdát cserél kicsit olcsóbban a vételárnál
-
BioNiCMaN
addikt
válasz makszutov.hu #21332 üzenetére
50%, hogy én voltam.
Egyetértenék veled, de akkor mind a ketten tévednénk.
-
Locutus
veterán
válasz PsycHo88 #21327 üzenetére
Kevés a D15 az ilyen procikra. Van aki még nehezen fogadja ezt el, pedig szimpla a dolog.
Egy 360-as AIO ezen 15 fokot is hozhat még. (najó a peaken, amit 1-1 másodpercre ér el 1-1-1 mag, azon azért ilyen sokat nem)
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
PsycHo88
senior tag
Sziasztok !!
A véleményeteket szeretném meg kérdezni , jelenleg van egy 5950x cpu-m egy noctua nh-d15 chromax black hűti, valamelyik nap egy kicsit turkáltam a biosba és sikerült elérnem egy stabil beálítást( rakok be képet) , ezzel a beálítással játékba 5-5,1ghz boostol , viszont 71-80 fokig fel megy Bf 2042-be 90fok a proci illetve vissza veszi az órajelet 4,5-7ghz-re , Arra gonoltam hogy lecserélem persze ha megéri a d15-öt egy aio-ra , elkeztem keresgélni és rá találtam az id-cooling frostflow x 360-ra az első kérdésem miért ilyen olcsó az aio társaihoz képest ? annyira gagyi lenne ? van valakinek tapasztalata ezzel az aio-val kapcsolatba valami? Pumpa minősége , anyaghasználat illetve a puma hangja stb.. az említett aio-t 3db Noctua NF-A12x25 PWM használnám , ezek a ventik már meg vannak , ha ezt az aio-t nem ajánlanátok akkor melyiket érdemes D-Cooling DASHFLOW 360 BASIC BLACK
első kép csak neteztem és 67 fok ra is fel ment a cpu.
2. kép játék után.
Válaszotok előre köszönöm[ Szerkesztve ]
-
mmdms
addikt
válasz Dragon3000 #21323 üzenetére
Tenyleg? Vao ez meglepo nekem.
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
Garsza
veterán
De mért volna hibás a termék? Működik rendeltetés szerűen? Igen akkor miről beszélünk. Ha ez bármiféle gondot okozna akkor már visszahívták volna őket, vagy cserélik. Mint például a blokk alja. Aminek a cseréje miatt ez kiderült. Szerintem ezt a problémát (ami igazából nincs is) túliheged.
-
mmdms
addikt
válasz Speedy007 #21321 üzenetére
és az csak az ablaktörlő. Mazerati difiháza fele annyi anyagból készül mint egy fiat pandáé. De csak 5x erősebb.
Nekem lenne még egy tippem a fémreszelékre, sztem a pumpa tengelye és csapágyazása is kophat, évek alatt elég sokat is, meglepően magas fordulaton mennek. jó példa ilyesmire a vw 2.0 CR tdi, ott ugyanez a jelenség, fémforgács az üzemanyagszűrőben, ami az üzemanyagpumpából jön.
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
BioNiCMaN
addikt
Nos, a témánál maradva: AC ad 6 évet, a többiek úgy rémlik, hogy ennél általában kevesebbet. Lássuk be, hogy a tervezett elavulás jelen van világunkban, így ha 6 éven belül nem kell újat vennem, mert legrosszabb esetben a garancia megoldja a problémámat, én már szinte boldog vagyok. Ha minden termék minden hibájáról tudnál, eléggé leszűkülne a megvásárolható dolgok köre. Szerintem.
Anno 5 év garral vette, az első generációs H100-am, 12 év után cseréltem le, mert egy picit elkezdett kerregni, de a hatásfokán nem vettem észre változást.Egyetértenék veled, de akkor mind a ketten tévednénk.
-
niof
addikt
válasz Garsza #21316 üzenetére
A másik része a dolognak, hogy szeretem azt tudni, hogy a termék, amiért komoly pénzeket kiadok, hibátlan. Ha ez a vásárlás előtt kiderül, azt a terméket nem veszem meg, mert nyilvánvalóan hibás. Ha utána derül ki, akkor meg futkorásszak az igazam után? Lehet felhozni a garanciát, de akkor kérdem én, ha ezt megengedik, akkor milyen hibája lehet még, amiről nem tudunk?
-
niof
addikt
válasz RVR400 #21315 üzenetére
Semmi baja a vérnyomásomnak, de köszi, hogy aggódsz.
Csak tudod gyűlölöm, ha egy termékről (legyen az bármi) kiderül, hogy rejtett hibákkal van tele, amik befolyásolják a használhatóságot, élettartamot, minőséget stb. Volt már pár ilyen eset az életemben, hogy megvettem valamit, amire rég vágytam, és mikor elkezdtem használni kiderültek olyan problémák, amiket addig sehol sem láttam. Majd mikor a konkrét hibára rákerestem, találtam pár hasonló esetet. Lehet, ahogy Garsza mondja, hogy az életben nem okoz semmi gondot, de az is lehet, hogy olyan helyre kerül egy ilyen szilánk, amitől megszorul a pumpa. Mert mi van akkor, ha abban, amit én kapok majd, lesz egy akkora darab, ami képes erre? Volt itt már arra példa, hogy arra panaszkodtak, hogy fura hangot ad a pumpa. Mi van akkor, ha nem levegő volt, hanem az övékben is egy ilyen fémdarab került oda, és csak puszta szerencse, hogy némi rázogatással megoldódott. Vagy ha olyan apró, hogy eltömíti a microfin-t? Csak azt veszed észre, hogy valamiért csökkent a hatásfok. Elkezded ráfogni, hogy biztos a paszta kiszáradt, vagy ilyesmi. Aztán az újrakenés után sem biztos, hogy jobb lesz. És mintha ilyesmi dolgok is rémlenének a topikból. Szóval, a helyzet nem súlyos, de egyáltalán nem megnyugtató. Tudod, hogy végeredményben igazam van. Lehet, hogy dramatizálom a dolgot, de ettől még jogos marad.Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
Garsza
veterán
Ez ilyen, hiába rugózol rajta az nemváltoztat semmin. Gondolom vannak náluk bizonyos előírások aminek meg kell felelnie és ha azon átmegy akkor megy ki végterméknek ennyi.
Nyilván ők ezzek számolnak, és levan tesztelve mennyire befolyásolja a működést. Nem véletlenül válalnak ennyi meg annyi garancia időt. -
niof
addikt
válasz ftamas0201 #21313 üzenetére
Az kizárt, hogy ezt ne lehessen megoldani. Nonszensz, hogy fémhulladékkal van tele a hűtőkör. Egyszerűen ez nem elfogadható. Ha másoknál is így van, ők is szégyelhetik magukat, hogy ilyet el mernek adni.
@Garsza
A potenciális veszély benne rejlik. Erre nem vigasz a hosszú garanciaidő, mert ha beüt a krach, hiába cserélik, neked kell foglalkozni egy olyan dologgal, aminek meg sem szabadott volna történnie.Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
niof
addikt
válasz Garsza #21305 üzenetére
Na remek! Akkor ennyit az Arctic-ról...
Arra nem képesek, hogy megköveteljék a beszállítótól, hogy ki legyen tisztítva a radiátor?
És nekem nehogy bárki is azzal jőjjön, hogy jóvanazúgy, mert rohadtul nincs jól. Ilyen cuccnak nem szabadna benne lennie. Vagy a pumpát b.ssz@ szét, vagy eltömíti a coldplate-en a microfin-t. Szerintem épített vizes cuccban ilyen soha nem fordulhat elő, pedig azok kvázi nyitottak, ez meg zárt.
Ilyet sem kell akkor venni...Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
Garsza
veterán
válasz ftamas0201 #21308 üzenetére
MX4 van ithon. Gondoltam kipróbálom az MX5 -t ha már van. Fogok rendelni Kryonautot és újrakenem. Meg szerintem visszarakom a régi blokkot, egy takarítás és tükörpolír után. Az fog javítani pár fokot szerintem.
(#21309) Locutus
Minek küldjem. Igazából semmit nem befolyásol mint kiderült. Arra számítottam nyerek pár fokot, de nem így lett.[ Szerkesztve ]
-
Locutus
veterán
Küldd el a képet az Arcticnak, aztán lássuk mit válaszolnnak.
De szerintem 99%, hogy a radiátor gyártási folyamatából származó alumínium szemcsék.
Az pedig, hogy nem romlott, és nem is javult a hőfok az átszerelés után bizonyítja, hogy nem sok befolyásuk van a telejsítményre Valszeg összegyűlnek az áramlás szélső pontjain, ahol már nem viszi tovább őket a víz. Gyanítom a coldplate feletti 2 lyuk, amin be meg kimegy a víz, úgy helyezkednek el, hogy az a két csíknyi forgács nem releváns.Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
ftamas0201
senior tag
válasz jokeph #21306 üzenetére
Nem látszik a pumpa. Tömítés van, két lyuk a folyadéknak és annyi, pumpa még egyel lejjebb van szerintem, ahhoz szerintem a műanyagot kéne szétbarmolni
#21305 Garsza
Mx5 pasztát ne használd amit hozzá adtak, az még állítólag a régi beszüntetett fogkrém paszta ami pikk pakk beszárad
Hőfok nekem sem javult egyébként szinte semmit, az imént méregettem, ebből a szempontból nem jelent előrelépést, kb ugyanazt produkálja hőfokokban.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Aluminíum ?
#21307Garsza: fura lenne, ha ez tényleg fém forgács volna...
Én még nem bontottam meg az enyémet, el is ment a kedvem tőle hogy megbontsam.
Pumpa hogy néz ki ? Pár kép róla ?
[ Szerkesztve ]
RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing
-
niof
addikt
válasz ftamas0201 #21291 üzenetére
Ehhh... Remélem ez nem egy általános dolog, hogy így tele van szutyokkal!
-
viperabácsi
addikt
válasz DuncanGhola #21278 üzenetére
Én is pont ezt keresném , egyenlőre sikertelenűl
Az Űr veszélyes hely , főleg , ha a két füled között van !
-
DuncanGhola
aktív tag
Nézegettem dan4 h20-ba ezt a Fractal Lumen v2 240est, hülye kérdés, de az Arctic alapból megadja a PWM beállitásokat a halk üzemmódhoz, nincs is hangja, de a fractal vagy egyéb AIOnál is van ilyen lehetöség?
Coca Cola, sometimes war
Új hozzászólás Aktív témák
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Path of Exile 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- Nők, nőügyek (18+)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- Eladó Lian Li GA II LCD és Hydroshift 360-as Vízhűtők!
- Thermaltake TH240 ARGB Sync Black ELADVA-FIZETVE-ÉRTÉKELÉSRE VÁR
- Thermaltake TH360 ARGB Sync Snow Edition AIO Liquid Cooler ELADVA-FIZETVE-CSOMAGKÜLDÉS FOLYAMATBAN
- GPX-N Alphacool Eisblock Aurora Plexiglass RTX 3090/3080 with Blackplate
- EK-Quantum Kinetic FLT 360 D5 PWM D-RGB - Plexi tökéletes állapotban eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest