- EAFC 25
- Assetto Corsa Competizione
- Assetto Corsa
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Delta Force (2024)
- PlayStation 5
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- EA Sports WRC '23
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 10. nap: Kill Knight
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 11. nap: Orc Must Die 3
-
GAMEPOD.hu
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vrbst
tag
válasz viperabácsi #21640 üzenetére
Ja igen, ez a dark verzió, így nem világít
-
vrbst
tag
válasz viperabácsi #21637 üzenetére
Szia! A pumpa házából kiálló része 5mm vastag. Van egy 2mm-es pereme, de ez "belelóg" a pumpa síkjába.
Így néz ki nélküle: [kép]
-
vrbst
tag
válasz ftamas0201 #21387 üzenetére
Nálam a "better" verzió van Sajnos nem járattam meg felszerelés előtt, de akkor teszek egy próbát vele úgy, hogy felállítom a házat előlappal felfele. Így végülis a "best" verzió áll elő, hátha kihajtha a bubikat. Az mondjuk furcsa, hogy 2750-es fordulaton egyáltalán nincs hangja csak 3200-on...
-
vrbst
tag
válasz ftamas0201 #21380 üzenetére
Az enyém is tegnap jött meg (valszeg együtt utazott a tiéddel ), viszont nekem sajna kerreg a pumpa. Az elején teljesen hangtalan volt, ma viszont hallom a hangját sajnos. Próbáltam döntögetni a házat előre-hátra, de nem nagyon akar segíteni. A radiátort én függőlegesen szereltem be, a kivezetései pedig alul vannak. Nem értem hogy tud így megrekedni a levegő a pumpában...
EDIT: levettem róla a mágneses műanyag fedelet, és ennek is volt hangja, de nem múlt el teljesen a kerregés így sem
EDIT2: Érdekes, ha leveszem a fordulatot 2700-ra a 3200-ról akkor elmúlik a morajlás
[ Szerkesztve ]
-
vrbst
tag
Sziasztok! Úton van felém egy EK Nucleus 360-as AIO, amit egy 5950x hűtésére tervezek használni. Érdemes a gyárilag rátett pasztát rajta hagyni a blokkon vagy cseréljem le egyből? Van itthon 1g Kryonaut paszta, de ha jó a gyári is akkor egyelőre nem használnám el... Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Alpenföhn Gletscherwasser 280 AIO ARGB Fekete CPU hűtő eladó!
- Alphacool és Corsair 360mm hosszú 28mm vastag radiátorok
- EK-Quantum Momentum MPG Z590 Gaming Carbon blokk
- Liquid.cool CFX Pre Mix Opaque Performance Coolant - 1000ml - Cherry Red
- Arctic Liquid Freezer 2 420 A-RGB - 2029.07-ig garis, minden tartozékával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest