Hirdetés
- PlayStation 5
- Diablo IV
- EAFC 25
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Nintendo Switch
- Nintendo Switch 2
- EA Sports WRC '23
-
GAMEPOD
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rakyistvan
csendes tag
Üdv Mindenkinek !
Nem akarom szétoffolni a fórumot, de két fontos kérdésem lenne. Az egyik ami engem érdekelne: melyk a jobb Kodibuntu vagy OpenELEC ? A másik kérdésemben leírom a pontos hardwert amin futtatom a Kodit. Mióta használok média centert azóta XBMC Ubuntu majd Kodibuntu van a gépemen. Jelen konfigon 16-os kodibuntu fut az alábbi hardveren: ZOTAC MAGHD MINI PC: 2GB ram 160GB HDD Atom N330 proci Nvidia ION VGA. A problémám a következő. Amire használom a rendszert: Movieshark, SorozatBarát, iPad, iPhone, iMac AirPlay és van egy Os X szerverem amin NTFS filerendszerből osztom meg WIFI-n a képeket, filmeket, zenéket. Mostanában a kicsike sokat köhög. Szabvány telepítés után se driver se semmi mindössze Titan skin és a Movieshark oldalon található online filmes sorozatos addon-okon kívül nincs fent semmi. Sokszor csinálja, hogy amikor tölt egyszerűen megfagy a GUI pl.: megnyitok egy filmet a Movieshark-kal pl vidto.me-ről a töltésjel lefagy a hang megy, ez a fajta lefagyás gyakori. Megnyomom a kikapcsoló gombot és a kijelentkező képernyő bejön és szépen le is áll. Bekapcsolom és megint megy. A winyót néztem 100/100-as a CPU és GPU kitakarítva új pasztát kapott. Mióta 16 van azóta sokkal gyakrabban csinálja. Nem tudom mi lehet a probléma. Ha már valaki találkozott vele kérem írjon. Az OpenELEC meg azért érdekelnem mert nem tudom mi a különbség a Kodibuntuhoz képest. Szeretném megtudni nekem alkalmas-e az OpenELEC esetleg jobb-e vagy miben más.
Válaszotokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vicces képek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sweet.tv - internetes TV
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest