- Szemérmes szerzet a Gigabyte lefrissebb csúcs-VGA-ja
- Egységesebb USB-s képességeket szeretne a notebookokon a Microsoft
- 3320 MHz-ig skálázódnak az XFX Radeon RX 9060 XT kártyái
- Elegáns és igen kompakt NVIDIA Blackwell VGA-t villantott az MSI
- Szinte megfizethetetlenül magas lesz a TSMC A14-es node-jának ára
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Jön az új 80 Plus fokozat az adatközpontokhoz
- Egérpad topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA® driverek topikja
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Milyen joysticket vegyek?
-
PROHARDVER!
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bestpixel
tag
Köszönöm! De, sajnos, nekem ez a Livestreamspro plugin nem (sem) működik: vagy egy éve próbáltam telepíteni, de valami hivatkozási linket kell beírni, amit hiába írtam be (az sem biztos, hogy oda és azt kellett volna beírni), de nem fogadta el, nem települt. Szóval használhatatlan. (Egyébként nem értem, hogy telepítésnél miért kell ilyen linkeket megadni, miért nem lehet azt egyből az appba beépíteni, így csak a szívás van vele.)
Szóval várok, hátha előkerül a Médiaklikk és a Mindigtv gazdája...
(Volt már ez a gond a Médiaklikkkel, valami egysoros hibát kellett javítani és korábban a Mindigtv is működött, csak most új csatornák kerültek fel és az cseszte el az egészet.
Mondjuk a Mindigtv hibajelentésére is ráférne egy javítás, mert röhej, hogy a feljövő "Köszönöm" nyilatkozatot nem lehet kilőni: most legalább 50-szer kattintottam a vissza gombra (jobbegér), mire hajlandó volt eltűnni. Nem tudom, s fejlesztő így szeretné magát a retinánkba égetni?)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Jön az új 80 Plus fokozat az adatközpontokhoz
- Egérpad topik
- Házimozi belépő szinten
- nVidia tulajok OFF topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Villanyszerelés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -40% Ryzen 7 7735HS 8Mag 16/512 2,5K RadeonT 680M 2GB
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- Bomba ár! Dell Precision M4700 i7 Extreme 3940XM I 24GB I 256SSD I 15,6" FHD I K2000M I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest