Új hozzászólás Aktív témák
-
spect80
senior tag
95e forintos fém szíj... űrtechnológia, beszarás. Ki fogja az űrben használni!?
És olyan egyszerű földi technológia mikor lesz az apple termékeiben pl.: hogy ne 2 óra legyen egy teljes feltöltés, vagy rendszerszinten lehessen használni a vissza gesztust mindkét oldalról!? -
hapakj
őstag
Meg igazából azt simán el tudom képzelni, hogy valszeg már jöttek infók, hogy ezek a telefonok ilyen állapotban instabilak és akkor a kisebbik rosszat választották. Az hogy tömegesen instabillá válnak jobban feltűnik, mint hogy bizonyos scenariokban esetleg gyengébben teljesít.
Azért egy visszahívást a legnagyobb számban eladott iPhoneból valszeg fájt volna az Apple-nek
De szerintem inkább az irány az volt, hogy csináltak egy gyengélkedő iPhone-t amit fű alatt próbáltak workaroundolni. Nem pedig, uh gyerekek milyen marhajócuccot csináltunk, mindenki viszi mint a cukrot, rontsunk már rajta szándékosan
-
hapakj
őstag
hát én simán úgy gondolom hogy az iPhone 6 gyengén sikerült telefon lett, sok hibával, mint pl az akku alul méretezése vagy bármi amit ráadásul még kommunikálni se akartak és fű alatt megoldani, s ebbe buktak bele.
Cégben volt fejlesztői telefon, nekem nagyon nem tetszett. Csodálkozom is, hogy ez lett a legsikeresebb iPhone
az iPhone 6S már érzésre is sokkal masszívabb és jobb telefon volt. Dehát annál is előfordult ez stabilitási gond. Igaz 4-5 éves korában.
-
hapakj
őstag
lol. Sehogy nem oldotta meg. A "kikapcsolás" valszeg csak annyi, hogy az eredeti paraméterezést alkalmazza.
Sokáig használtam egy iPhone 6S-t. Egyszer hidegben minden előjel nélkül leállt. Később újraindulva kiírta gáz az akku, ezért kíméletesebben fog vele bánni, de ezt kikapcsolhatom ha akarom, saját felelősségre. Egy hétig semmi probléma.
Kiváncsiságból kikapcsoltam az agresszívabb paraméterezést, s még aznap úgyanúgy meghalt. Télen hidegben kinnt. Bekapcsolva, viszont semmi gond nem volt a stabilitással.
-
hapakj
őstag
Igazából pont a Samsung volt, akik egyszer felajánlották, hogy küldenek nekünk API-t, amivel minden ilyen energiamenedzsment funkciót alkalmazásból felül lehet ütni. De írták, hogy azért veszélyes, mert túlhevülhet vagy instabillá válhat és kikapcsolhat a telefon mondtuk no-go, oldjátok csak meg OS-ből.
Az hogy jól bírja egy telefon akkuja vagy sem, semmi köze hozzá, hogy ezt muszáj csinál. Nem csak a korral, hanem a merüléssel, illetve attól hogy rohadt hidegben van is gyengül mit lehet kivenni egy akkuból
[ Szerkesztve ]
-
hapakj
őstag
minden gyártó lassítja a telefonját az akkumulátor gyengülésével. muszáj mer fizika. az iPhone 6-ot elbaszták és utólag még aggresszívabbra kellett venni ezt a funkciót.
Ezt nem kommunikálták le rendesen, amiért kaptak egy büntit. Ennyire történt, semmi szándékos lassítás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti dobozával eladó MOTO E13 2gb 64gb Független
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest