Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Gran Turismo
- Last Epoch
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Clair Obscur: Expedition 33 - Máris túl az 1 millión
- DOOM: The Dark Ages - Bemutatkozott a Cosmic Realm
- EA Sports WRC '23
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
IMIIKE1998 #24277 üzenetére
Mekkora hatótávra lenne szükséged?
Hány kiló vagy? Milyen magas?
Emelkedőkön is használnád, vagy csak teljesen sík terepen?
Ne vegyél E sorozatú Segwayt, ha az F2-esek drágák, inkább egy Neon Liteot, ahogy feljebb is ajánlották.Ezt a listát már átnézted, gondolom.
Használt Xiaomikkal meg az a helyzet, h nagyon olcsón lehet már Mi 3-hoz, Pro 2-höz hozzájutni. (110-120ezer)
Ezeket 10-15ezer km-re tervezik, néhányszáz-ezer km az semmi nekik; ha megbízható az eladó, pl itt Hardveraprón, akkor szerintem bátran bele lehet vágni, Pro 2 azért hatótávban még mindig odatesz kb az összes kisebb rollernek.
Vagy ki lehet fogni ilyeneket is, mint ezt pl a hétvégén hoztam el:
https://hardverapro.hu/apro/segway_ninebot_f2e_szinte_uj_allapotban_elado/friss.html
Ez ~200ezres roller, használtan 150-160ezrekért hirdetgetik őket. Egyik ismerősömnek lesz, 130ezerért szinte alig használtan azért csakcsak jobb egy Neon Litenél.
A múlt héten egy F2 Plust vettem meg Marketplacen 120ezerért, azt is egy ismerősömnek lett, az is ilyen alighasznált roller volt.
Az is nyár elejei vásárlás volt, van egy ilyen tehetősebb réteg, aki megveszi, kicsit használja, de vagy nemigazán jön be neki a rollerezés, vagy egyszerűen jön a tél, nem fog vele menni, és eladja, mert nincs hova tennie, és a pénz meg nem gond neki. -
ridiculous
aktív tag
válasz
IMIIKE1998 #24277 üzenetére
Ebben az árkategóriában egy Okai Neon Lite jobb választás. (szerintem)
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Akciókamerák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gran Turismo
- Autós topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Gillette King C. Double Edge borotvafejek(penge) 10db-os, Új, gyári dobozában
- Oakley napszemüveg tok és mikroszálas kendő
- Leárazás!! Altercore bőrcipő, Új, unisex, 40-es méretű
- Disney Sorcerer s Arena: Epic Alliances Core set + Turning the Tide Expansion, angol, hibátlan-hiány
- Matchbox Streak Racing - Glows in the Dark - S-450 versenypálya szett foszforeszkáló pályaelemekkel
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest