Hirdetés
Legfrissebb anyagok
GAMEPOD témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
Mentem már vizes úton, sőt, esőben is sajnos tegnapelőtt, de eddig nem volt beázás. A nagy pocsolyákat persze kerüld, meg ha nagyon zuhog akkor felejtős (amúgy sem kellemes esőben rajta állni). De a vizes járda tuti nem fog gondot okozni.
A bekapcs gombot érdemes védeni (ott ázik be sokszor), én egyszer ráhúztam egy zacsit amikor elkapott egy zápor.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Új ingyenes hirdetések
- Disney Sorcerer s Arena: Epic Alliances Core set + Turning the Tide Expansion, angol, hibátlan-hiány
- Matchbox Streak Racing - Glows in the Dark - S-450 versenypálya szett foszforeszkáló pályaelemekkel
- Prada 2AF-1A1 férfi napszemüveg
- Wanabee síkabát sídzseki S
- DJI MAVIC PRO DRONE, ÚJSZERŰ ÁLLAPOTBAN ELADÓ Ára:99.990Ft Használt DJI dron beszámítása lehetsége
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest