Hirdetés
- Dune Awakening: Megjelenési dátumot kapott a PC-s kiadás
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- PlayStation 5
- EA Sports WRC '23
- Bestbuy játékok
- World of Tanks - MMO
- Call of Duty: Black Ops 6
- Hosszabb bemutatót kapott a Gothic Remake
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Star Trek Online -=MMORPG=-
-
GAMEPOD.hu
Kérek mindenkit, olvassa el figyelmesen ezt a hozzászólást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
7
addikt
válasz
pocokxx #24193 üzenetére
Az mit akar jelenteni, hogy a megjelent ezmegaz egységként kezelendő?
A megfogalmazásban az is problémás, hogy nem világos belőle, vajon az ablakok, ablakkeretek láthatóak-e a screenshotokon (ha nem láthatóak, akkor túl sok értelme nincs is a minimál kategóriának ilyen formában, hiszen lényegében háttérkép-versennyé alakulna át a dolog).
Egyébként ha nem tudod megfogalmazni, a legegyszerűbb dolog, ha a nevezések érkezésekor döntöd el, hogy melyik tartozzék a minimál kategóriába, és melyik nem.
De majd körbenézek más oldalakon, hátha találok rá jó definíciót.[ Szerkesztve ]
-
pocokxx
Közösségépítő
A határidőkre két lehetőség van:
1) igyekszünk lebonyolítani mindent karácsony előtt: nevezés dec. 18-ig, szavazás dec. 25 ig.
2) Annyira nem igyekszünk: nevezés: január 1 szavazás január 10.Esetleg lehet karácsonyig nevezni, és Újévig szavazni, de nekem van egy olyan gyanúm, hogy akkor még kevesebb szavazat lesz. Ha nem reagál rá senki, akkor az utóbbi lesz.
+ lenne egy új feltétel: Aki nevez, annak szavazni is kötelező.
yetike: Jó ötlet, hogy körülírjuk a minimal anti-minimal kategóriákat, de gyakorlatilag nagyon nehézkonkrét határokat húzni...
Mondjuk egy kísérrlet:
Minimal az a desk, amin az asztal hátterének legalább 95%-a látszik ( a megjelent ikonok és betűk feliratok egységként kezelendőek.). A minimal asztalon dock csak akkor használható, ha nincs tálca.(Az a baj azzal, hogy max 5 valami, hogy az az 5 valami elfoglalhatja az egész asztalt. Esetleg a megjelenő karaktert lehetne még korlátozni.)
Ha valakinek van jobb ötlete arra, hogy miként húzzuk meg a határt, akkor ne tartsa magában![ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
Egy-két PÜ váltás után úgy döntöttem elvállalom a következő PH! desktop "szépségverseny" lebonyolítását. A cikk várhatóan 2-3 napon belül meglesz, nevezni onnantól lehet. Két kategória lesz: minimal és antiminimal.
Nagyjából ugyanazok a nevezési feltételek, mint az előzőnél:- Bárki nevezhet a Kinek milyen a desktopja? topikban, a képet minden esetben a saját tárhelyre kell feltölteni, majd belinkelni a Kinek milyen a desktopja? topikban , és onnan fogom linkelni a cikkbe, a nick névvel feltüntetve.
-Kategóriánként 1-1 (nem muszáj mind 2 kategóriában nevezni) asztalt lehet nevezni.
-Bármilyen operációs rendszerrel lehet nevezni.
-Nevezni bármilyen általad készített asztallal lehet, nem kötelező újat készíteni a verseny idejére.
-Szavazásokat a cikk hozzászólásaiban várjuk, ahol fel kell tüntetni a kiválasztott asztal szerzőjének nick nevét.
-A feltöltött képek formátuma *jpg legyen.Ha valakinek van ötlete, jelezze. A cikk valószínű este fog elkészülni, addig írjatok...
-
-
7
addikt
válasz
kiskaktusz #24180 üzenetére
Többnyire Linux
-
kiskaktusz
addikt
yetike, milyen rendszer fut egyáltalán a gépen?
-
Recon666
Közösségépítő
válasz
kiskaktusz #24170 üzenetére
Ok, köszi.
-
Recon666
Közösségépítő
válasz
Psychonaut #24162 üzenetére
Kell neked gépet venni.
-
Recon666
Közösségépítő
Lassan itt az ideje a IV. Desktop Verseny megrendezésének, van e olyn aki vállalja a megrendezést?
-
zuzu000
őstag
válasz
kiskaktusz #24159 üzenetére
Nincsmit. A betutipus nekem se tetszik, bele se raktam..
-
kiskaktusz
addikt
válasz
zuzu000 #24148 üzenetére
zsííír, köszi!
eddig tetszik nagyon... a startgombot nem engedi visszacserélni akármire, de majd odaverek én neki, ha utána olvasok, de most filmezés van, csak gyorsan témát cseréltem
köszi tényleg! régóta kerestem ilyen fekete témát átlátszó tálcával
szerk: talán az új font nem annyira bejövős...
[ Szerkesztve ]
-
Joker_5x
tag
válasz
Psychonaut #24157 üzenetére
Kössz a segitséget.
Beleásom magam a témába. -
Psychonaut
veterán
válasz
Joker_5x #24156 üzenetére
Amugy a honlapon le van irva, mi a kulonbseg. Ime:
Az Alternatív telepítőről
A szöveges telepítővel rendelkező alternatív telepítő azoknak ajánlott, akik jóval több lehetőséget szeretnének telepítéskor (pl. LVM köteteket létrehozni), vagy nem tudják futtatni a Live CD-t. Az Alternatív telepítőről ugyanolyan rendszer telepíthető mint a hagyományis telepítőről. - kubuntu.hu
-
Joker_5x
tag
válasz
Psychonaut #24155 üzenetére
Bocs 2-es voltam helyesírásbol.De ha nem tetszik akkor nem kell elolvasni.
-
Joker_5x
tag
Akkor ez nem játékoknak való hanem az irodába csak jol néz ki meg gondolom könyű kezelni.Lehet kiprobálom majd egyszer.még anyi melyiket szedjem le ha elszánnám magam mert van asztali és van alternativ mi a kűlönbség?
-
Joker_5x
tag
Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy ez a KUBUNTU nevű oprendszer odaveri a Win 7-et.Tok én ezen normálisan játszani a mostani gameken.Mert ha igen akkor lecserélem a Win 7-et erre, mert ez jóbban tetszik ahogy igy elnéztem.
-
fireproof
őstag
Na végre én is meg tudtam csinálni amit akartam szóval az enyém most ilyen:
KÉP.[ Szerkesztve ]
-
zuzu000
őstag
válasz
kiskaktusz #24147 üzenetére
A chrome, és a firefox ikonokat külön cseréltem le
-
-
zuzu000
őstag
Halihó
Mostanság elkezdtem a win 7 szépítgetésének, és így-úgy sikerült is, de egy dolog randa még, nem tudom, hogy lehetne rendberakni.
A mellékelt képen, azt a nem odaillő fehér részt:
[link][ Szerkesztve ]
-
fireproof
őstag
Tudnátok segíteni hogy a Totalcar RSS-ét hogyan tudnám beolvastatni ENIGMA-ban?
Sehogy sem sikerül...
-
fireproof
őstag
Sziasztok. Kéne egy kis help.
Hogyan tudom megfigyelni a Gmail leveleimet? Mik a beállítások? -
-
hkari
őstag
Sziasztok.
Kis segítséget kérnék rainmeterbe.
Hogy lehet összevonni több rainmeter skint? Van nekem az asztalon egy cpu, ram, le/feltöltés
jelző, de külön külön skinként, szóval elég nehéz így szépen elhelyezni őket.Egyébként így néz most ki az asztalom :
nagyban: [link]
-
atesz117
aktív tag
-
TotO'
aktív tag
Remélem nem repost! National Geographic Photo Contest 2011
-
Tibl
tag
Igen ám de ha elvan tüntetve akkor én honnan fogom látni a megnyitott dolgokat, amit amugy mutatna a tálca. Pl modzillák stb stb??
-
RBJ
addikt
Pár órás Kubuntu ismerkedés után.[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Dune Awakening: Megjelenési dátumot kapott a PC-s kiadás
- Kuponkunyeráló
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Politika
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- HP notebook topic
- További aktív témák...